reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No i doopa. Skurcze przeszły a ja czuję się nie do porodu ;/. A w ogóle to już patrzeć na siebie nie mogę. Przytyłam prawie 20 kg choć każdy mówi, że urósł mi tylko brzuch... Mały ma być duży więc obawiam się porodu coraz bardziej. Patik - Jaś śliczny :-)

reklama
Hej
Majqa widzę że ci spieszno do porodu choć masz obawy - ale masz tu trochę od e ciotki &&&&&&&&&&&&za szybkie i bezbolesne rozwiązanie

Weroniczka &&&&&&&&&& za Hanię. Pięknie walczy mała wojowniczka

Ja biorę antybiotyk od czwartku i dodatkowo furagin bo jakoś słabo mi pomaga...:-(

Patik slodziak z synka :)
Majqa &&&&& zaciskam ,zeby poszlo szybko i w miare bezbolesnie ;)
szczesliwego rozwiazania !!!
bedi zeby przeszlo :)) do mety juz coraz blizej ;)
no wlasnie cos dlugo pawimi nie bylo,hmmm

u nas leniwa niedziela...czasami tak fajnie odetchnac i na chwile zwolnic :)

NIE CZYTAM NIE PISZE WYBACZCIE

po 12dniach jak Ala dostała ospe dostała Angelinka po 13dniach Rafał a dzis po 14dniach Brunon... Angelina i Rafał mają chyba ze 500 kropek jak nie wiecej... jestem pochlastana.. wczoraj uciekłam na miasto w nocy na koncert DAAb ale po godzinie bujania się i wypiciu jednego piwa... padłam..

buziaki i zdrówka dla Was

witajcie ..
ja dzis mam wolne to wlatuję na kawę ;)

Sempe
kurcze mać ..współczuję szczerze...u mnie Domi bardzi ciężko przechodził ospę ...bardzo ciężko --> miał wtedy 1,5roku..Zu miała kilka krostek zaledwie..

Patik
śliczny synek :)

Majqa
nie daj się nerwom --> &&&&&&&&&&&&& za poród!

Wisieńka
kochana mam nadzieję ,że ogarniesz wszystko jak należy po wyjeździe Pawła.ukochaj Emilkę -->ależ urosła..jak mi fotosa wyslałaś to :szok: zrobiłam...się zatrzymałam jak Ona taka mała była a tu :-D
imię dla Juniora już wybrane???

Weronika
jak u Hani??

ja wczoraj zakupiłam pelargonie na taras i już mi sie ślicznie z donic śmieją..powkopywałam resztę rośli które nabyłam ,podsypałam iglaki nawozem.
generalnie stwierdziłam ,że po zimie nie mam żadnych strat w ogrodzie...nic mi nie zmarzło.

buziaki kochane ;*

Hej, hej.

Ale ładnie słoneczko za oknem świeci :-)
Już nie cały miesiąc został mi do komuni stasia a ja totalnie nie jestem do tego przygotowana. Jeszcze chyba do mnie to niedociera :sorry2::sorry2::sorry2:

Sempe współczuję tej ospy. Moje dzieciaki dość spokojnie przechodziły ospę.

mamo pytasz o Hanusię. dziewczyna ma się dobrze. Przez dwa tygodnie przybrała 50 % urodzeniowej masy ciała czyli wczoraj ważyła 1830 g :-) Zresztą na:ninja2: możecie sobie zobaczyć jaka jest piękna :-)

hej
u nas pogoda tez piekna, słonce swieci,
Weroniczko bardzo sie cieszę, ze z malutka coraz lepiej,
i że ładnie przybiera na wadze, a komunie robisz w domu czy w lokalu?
ja w ostanim czasie miałam 18-tke najstarszego, i roczek najmłodszego,
obie imprezy robiłam w domu
sempe wsółczuje choróbska, widze, ze ospa dalej szaleje
mama juz sobie wyobraziłam jak pieknie bedzie wygladał Twój ogród

Kate w domu robię imprezkę. Ja uwielbiam robić takie duże imprezki bo wtedy jestem mega zmęczona ale mam poczucie, że to jest pozytywne zmęczenie, że odwaliłam kawał dobrej roboty :-)

Hej dziewczyny.U nas zamieszanie przed wyjazdem P. Pakowanie, pranie, ostatnie zakupy. Do tego oczywiście smutno, że trzeba sie rozstać i strach jak sobie poradzę jesli cos się zacznie dziać niespodziewanie. Zwłaszcza w nocy.
Samopoczucie nieszczególne.
Do cc zostało jeszcze 6 tygodni.Coraz więcej obaw.
Pozdrawiam was i wpadnę jak już pożegnam męża bo nie mam głowy do pisania

reklama
Hej
madlen no faktycznie do porodu coraz bliej a ja jestem dziwnie spokojna, choç oczywicie instynkt robi swoje i odkurzam kazdy kat.

Wisienka a mialam sie ciebie pytac czemu masz miec cc?

weroniczka ja tez robie w domu ale nie komunia mnie przeraza a ilosc gosci ....boje sie czy podolam, zwlaszcza ze zostaja na tydzien a dzieci maja szkole i pies tez na spacer wyjsc musi, maz nawet nie zamierza brac wolnego wiec wszystko zwalil na mnie....

Do góry