reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Joaś-usprawiedliwiona
a reszta babeczek???
Domino znów rozpalony,przykryłam Go 2 kołdrami bo ciągle mówił ,że Mu zimno...teraz śpi..
Zuza też.
Majqa-super,że okazałaś serce psiakowi-chwali się !!!
a reszta babeczek???
Domino znów rozpalony,przykryłam Go 2 kołdrami bo ciągle mówił ,że Mu zimno...teraz śpi..
Zuza też.
Majqa-super,że okazałaś serce psiakowi-chwali się !!!
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
jeszcze tydzień i może będzie mi łatwiej się dobić do klawiatury.
Póki co młody całymi dniami okupuje laptopa... sorki.
jeszcze tydzień i może będzie mi łatwiej się dobić do klawiatury.
Póki co młody całymi dniami okupuje laptopa... sorki.
azile29
Czerwcowa mama'08
Witajcie!!
Melduje się , ale czasu brak. podczytuje , ale na pisanie to już nie wystarcza. Myślę że już jutro znajdę więcej czasu. Dziś mam mega zabiegany dzień. Ale i dzis mam usg i się ciesze. Jutro wizyta u ginki i wszystkie wyniki będę miała skompletowane. Od poniedziałku biegam i zbieram badania na wizytę.
Zdrowia wszystkim chorującym
Melduje się , ale czasu brak. podczytuje , ale na pisanie to już nie wystarcza. Myślę że już jutro znajdę więcej czasu. Dziś mam mega zabiegany dzień. Ale i dzis mam usg i się ciesze. Jutro wizyta u ginki i wszystkie wyniki będę miała skompletowane. Od poniedziałku biegam i zbieram badania na wizytę.
Zdrowia wszystkim chorującym
ja sie tez melduje bo wzywaja troszke zajeta jestem i przyznam ze okazjonalnie podczytuje ale niestety nie mam czasu na rozpisywanie sie. Wpadne moze w weekend do was na dluzej. Pozdrawiam, sle buziaki i trzymajcie sie mocno!
mama05
Azile no to daj znać po wizycie?&&&&&&&&&&
Pawimi czekamy aż wlecisz na dłużej)
Pawimi czekamy aż wlecisz na dłużej)
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej
oj pusto tu fakt
Byłam dzisiaj z Natalią u dentysty. Bidulka wystraszona była ale pani dentystka rewelacja I ząbek zrobiony Idą jej już szóstki.
azile - daj znać jak wizyta i dzidziuś
mama - jak Domiś?
oj pusto tu fakt
Byłam dzisiaj z Natalią u dentysty. Bidulka wystraszona była ale pani dentystka rewelacja I ząbek zrobiony Idą jej już szóstki.
azile - daj znać jak wizyta i dzidziuś
mama - jak Domiś?
Hej Babeczki,
ściskam całą "moją" gwardię i witam się w Mamusiami, z którymi nie miałam jeszcze okazji sie poznać
Krótka opisówka - Maureen, marnotrawna założycielka tego wspaniałego wątku, która pojawia się i znika jak murzyn na pasach, a znika wtedy, kiedy chowa głowę w piasek z róznych powodów Przeważnie wraca jak australijski bumerang. Mama 3 wspaniałych córek - Pauli lat 12, Amelki lat 3 i Marcelki niespełna 2-letniej.
Cieszę się Dziewczyny, że wciąż piszecie właśnie tutaj.
Acha, Strajna - mieć 3 dzieci to 3 razy wiecej szczęścia niż sobie możesz wyobrazić ) Czego oczywiście nie byłam świadoma 2 lata temu, jak można wywnioskować z lektury pierwszych postów tutaj Na szczęście poznałam tutaj wspaniałe Kobiety i Matki, które szybko naprostowały mój błedny obraz sytuacji
Buziaki kochane.
P.S. Napisałam więcej tam gdzie zawsze
ściskam całą "moją" gwardię i witam się w Mamusiami, z którymi nie miałam jeszcze okazji sie poznać
Krótka opisówka - Maureen, marnotrawna założycielka tego wspaniałego wątku, która pojawia się i znika jak murzyn na pasach, a znika wtedy, kiedy chowa głowę w piasek z róznych powodów Przeważnie wraca jak australijski bumerang. Mama 3 wspaniałych córek - Pauli lat 12, Amelki lat 3 i Marcelki niespełna 2-letniej.
Cieszę się Dziewczyny, że wciąż piszecie właśnie tutaj.
Acha, Strajna - mieć 3 dzieci to 3 razy wiecej szczęścia niż sobie możesz wyobrazić ) Czego oczywiście nie byłam świadoma 2 lata temu, jak można wywnioskować z lektury pierwszych postów tutaj Na szczęście poznałam tutaj wspaniałe Kobiety i Matki, które szybko naprostowały mój błedny obraz sytuacji
Buziaki kochane.
P.S. Napisałam więcej tam gdzie zawsze
mama05
Majqa no to dzielna córa -moje tez chodza do dentysty i spoko )
jak piesek ???????
a Domino oki!!! ) po 4 dniach goraczki dzis już leków na noc nie dałam bo nie gorączkuje..
oby w nocy juz goraczka nie wróciła...
wyniki badań ma ok..
jedyne co to kazała morfologie za 2 tyg.powtórzyć bo hemoglobina powinna być od 11 do 14 a On ma 11,1 wiec na dolnej granicy i za 2 tygodnie powtórzymy i się okaże czy podac jakichś preparat z żelazem...
Maureen- moja kochana -witaj w końcu słonko nasze))
ukochać dzieciaczki
ja wciąż chcę się przekonac o tej wielkiej miłości i czekam kiedy nasza rodzinka sie powiekszy..
Azile jak tam????????
jak piesek ???????
a Domino oki!!! ) po 4 dniach goraczki dzis już leków na noc nie dałam bo nie gorączkuje..
oby w nocy juz goraczka nie wróciła...
wyniki badań ma ok..
jedyne co to kazała morfologie za 2 tyg.powtórzyć bo hemoglobina powinna być od 11 do 14 a On ma 11,1 wiec na dolnej granicy i za 2 tygodnie powtórzymy i się okaże czy podac jakichś preparat z żelazem...
Maureen- moja kochana -witaj w końcu słonko nasze))
ukochać dzieciaczki
ja wciąż chcę się przekonac o tej wielkiej miłości i czekam kiedy nasza rodzinka sie powiekszy..
Azile jak tam????????
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Anie dzis na pasach potracil autobus. na szczescie nic sie nie stalo w sensie ze zatrzymal sie tuz przed nia i tylko ja popchnal wiec ma potluczona glowe. Zgloszone na policje doktora w szkole. Obserwuje ale mam nadzieje ze nic nie bedzie sie dzialo. jak otrzymalam telefon to sobie siadlam a kobiety ze wiedzialy ze w ciazy to nie wiedzialy jak ze mna gadac zeby bylo delikatnie.
Musze ochlonac i wtedy napisze wiecej
Pozdrowienia
Musze ochlonac i wtedy napisze wiecej
Pozdrowienia