reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Joaś-usprawiedliwiona :)
a reszta babeczek???

Domino znów rozpalony,przykryłam Go 2 kołdrami bo ciągle mówił ,że Mu zimno...teraz śpi..
Zuza też.

Majqa-super,że okazałaś serce psiakowi-chwali się !!!

witajcie
jeszcze tydzień i może będzie mi łatwiej się dobić do klawiatury.
Póki co młody całymi dniami okupuje laptopa... sorki.

Witajcie!!
Melduje się , ale czasu brak. podczytuje , ale na pisanie to już nie wystarcza. Myślę że już jutro znajdę więcej czasu. Dziś mam mega zabiegany dzień. Ale i dzis mam usg i się ciesze. Jutro wizyta u ginki i wszystkie wyniki będę miała skompletowane. Od poniedziałku biegam i zbieram badania na wizytę.
Zdrowia wszystkim chorującym

ja sie tez melduje bo wzywaja :-D:-D troszke zajeta jestem i przyznam ze okazjonalnie podczytuje ale niestety nie mam czasu na rozpisywanie sie. Wpadne moze w weekend do was na dluzej. Pozdrawiam, sle buziaki i trzymajcie sie mocno!

Hej :)

oj pusto tu fakt

Byłam dzisiaj z Natalią u dentysty. Bidulka wystraszona była ale pani dentystka rewelacja :) I ząbek zrobiony :) Idą jej już szóstki.

azile - daj znać jak wizyta i dzidziuś
mama - jak Domiś?

Hej Babeczki,

ściskam całą "moją" gwardię i witam się w Mamusiami, z którymi nie miałam jeszcze okazji sie poznać :)
Krótka opisówka - Maureen, marnotrawna założycielka tego wspaniałego wątku, która pojawia się i znika jak murzyn na pasach, a znika wtedy, kiedy chowa głowę w piasek z róznych powodów :) Przeważnie wraca jak australijski bumerang. Mama 3 wspaniałych córek - Pauli lat 12, Amelki lat 3 i Marcelki niespełna 2-letniej.
Cieszę się Dziewczyny, że wciąż piszecie właśnie tutaj.

Acha, Strajna - mieć 3 dzieci to 3 razy wiecej szczęścia niż sobie możesz wyobrazić :)) Czego oczywiście nie byłam świadoma 2 lata temu, jak można wywnioskować z lektury pierwszych postów tutaj;) Na szczęście poznałam tutaj wspaniałe Kobiety i Matki, które szybko naprostowały mój błedny obraz sytuacji :)

Buziaki kochane.

P.S. Napisałam więcej tam gdzie zawsze :)

Majqa no to dzielna córa -moje tez chodza do dentysty i spoko :))
jak piesek ???????
a Domino oki!!! :)) po 4 dniach goraczki dzis już leków na noc nie dałam bo nie gorączkuje..
oby w nocy juz goraczka nie wróciła...
wyniki badań ma ok..
jedyne co to kazała morfologie za 2 tyg.powtórzyć bo hemoglobina powinna być od 11 do 14 a On ma 11,1 wiec na dolnej granicy i za 2 tygodnie powtórzymy i się okaże czy podac jakichś preparat z żelazem...

Maureen- moja kochana -witaj w końcu słonko nasze:)))
ukochać dzieciaczki:):)
ja wciąż chcę się przekonac o tej wielkiej miłości i czekam kiedy nasza rodzinka sie powiekszy..

Azile jak tam????????

reklama
Anie dzis na pasach potracil autobus. na szczescie nic sie nie stalo w sensie ze zatrzymal sie tuz przed nia i tylko ja popchnal wiec ma potluczona glowe. Zgloszone na policje doktora w szkole. Obserwuje ale mam nadzieje ze nic nie bedzie sie dzialo. jak otrzymalam telefon to sobie siadlam a kobiety ze wiedzialy ze w ciazy to nie wiedzialy jak ze mna gadac zeby bylo delikatnie.

Musze ochlonac i wtedy napisze wiecej

Pozdrowienia

Do góry