reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie!!!
Zuzuia szok!!!!!!!!! Dobrze , że to tylko tak się skończyło. Tulaski i wsparcie ci przesyłam.:)

Wczoraj byłam na usg i oczywiście wszystko ok. Dzidziuś okaz zdrowia. termin porodu potwierdzony. Niestety było tak ułożone że ani buzi ani tego co kryje pomiędzy nogami nie można było zobaczyć.
Robiłam tez różne badania z powodu kołatania serca i omdleń. I tak ekg mam super, tsh bardzo dobre co mnie cieszy, bo juz sobie poczytałam jakie wady może mieć dzidzia z tego powodu. Elektrolity tez ok, choć sód mam w dolnej granicy. Mam więcej solić:szok: i pić 3 litry dziennie. To wszystko zakończyłam właśnei szalony tydzień badań i tysiąca innych spraw.
Pozdrawiam
Mamo a ty idziesz do ginekologa??

reklama
alize, sempe - cieszę się z Waszych dobrych wyników badań!
Weroniczka - spóźnione życzenia dla Małgosi! :-)

A dziś moja księżniczka świętuje 3. urodzinki ;-):tak: Poszła dumna do przedszkola z torbą czekoladowych cukierków :-)

Azile tak ,na 17.15 mam gina..
dobrze,że po wizycie wszystko si!

Sempe cieszę się ,że i u Ciebie dobrze;)
choc rwa kulszowa to brzmi niewesoło;/

Weroniczka,Leika ukochac dziewczynki..

witajcie

Pawimi - ja jestem tylko na NK, na Facebook-u mnie nie ma.

Mama - witaj dobra kobieto. Piesia masz ślicznego, tu Labradorów i Goldenów Ci jest masa, ale to na prawdę bardzo wesołe i pogodne psy.

Katrina dzięki ;* no nasz Bono tez jest przekochany:)))

Azile ;*
po wizycie oki-pani mega miła,zbadała ,zrobiła cytologię.

mam dziś 9d.c. a już pęchol 21mm :)))))))))))))
i endo aż (jak na mnie) 8mm!! a pod koniec cyklu miewałam 5mm więc póki co super,tymbardziej ,że jeszcze urośnie:)) a im grubsze tym lepiej dla dzidzi bo ma sie gdzie zagnieździć ;))

poza tym byłam jeszcze u Zuzy na wywiadówce-niedawno wrócilismy.
dzieci juz w łóżkach,my kolacja i zaraz ;)))))))))))))))))
tak więc &&&& i ~~~~~~~~~~ mile widziane ;))))

azile - dzięki, u mnie wszystko w porządku, więc i samopoczucie super! trochę mi rodzinka szwankuje zdrowotnie, ale ja póki co się nie poddaję, a jak Ty się czujesz??

reklama
Leika moje tez zawsze są w łóżka ok 19.30 i tak do 20.15 juz smacznie spią. starsze chłopaki mają czas do 22.00 ale do mnie wstęp juz wzbroniony:-)

Mamus jakie dobre wiesci, dotykam brzusia mego śle Ci same ciązowe fluidy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz po urodzinkach męża, teraz zabrał menele i na trening pojechał a ja mam czas dla siebie:-)

spokojnego wieczorku

Do góry