reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam się wieczorową porą

Martika, Jotemka - jak tam Wasze brzuszki? Jak się czujecie?

Sempe - ano właśnie - co kraj, to obyczaj. Nie narzekam jednak, bo łatwiej tu jest zdać prawko niż w Pl.

Hania - buziaki i napisz co u Ciebie.

Weszlam sie przywitac z rana i zyczyc wszystkich milego ,slonecznego dnia :)
Witaj Jotemka Ty to juz niedlugo powitasz swojego malca :tak:widze, ze przygotowania do pojawienia sie maluszka ida pelna para. Jak sie czujesz?
katrinka dziekuje juz lepiej sie czuje, milo, ze pytasz :tak:jak na poczatku ciazy (wyjatkowo) nie mialam mdlosci to 2 dni temu mnie napadly i jakies skurcze sie przypaletaly, ale dzis juz jest ok. Wczoraj bylam na zastrzyku anty D i do porodu mam spokoj. Chyba w kazdym innym kraju jest latwiej i szybciej zdac prawko niz w ostatnich latach w PL

Mama mala poglaskana ;-) duzo klientek zycze :tak:

pozdrowienia dla wszystkich

czeeeeść kobietki-słonko od rana więc :-)

Hana
i ja Cię ściskam :))) czekam aż wlecisz i napiszesz co u Ciebie :tak:
tęsknie

Martika
dzieki ;)) klientki dopisały i we wtorek i wczoraj i na dzis i jutro tez zapisy są więc
interesso się kręci .

Jotemka
przymierzaj się do pakowania torby przymierzaj:tak:
kiedy masz tego fryzjera??na początku kwietnia jakoś ?
jak dzieciaczki-Arti już zdrowy??

Pawimi
no mi ostatnio w ogóle nie po drodze na fb:baffled:

Katrina,Patik,Natkaa,Sempe
milusiego dnia i uśmiechu :)

smacznej kawy laseczki i do napisania :-)

Hej,
No właśnie czasu brak... Więc wlatuje jak po ogień..

Pawimi dzięki wielkie:-)
Mama... 4maja mamy komunie w Rokietnicy:-) super ze inters się kręci, lepiej niż w Poznaniu?
Jotemka to ja Ciebie podziwiam... 6swoje to jest wyczyn:-)

Pozdrawiam resztę dziewcząt:-)

Sempe
lepiej kochana-bez porównania :)) i do tego mam wszystko opanowane-odbiór dzieci,dom,klientki i nie jestem tak zmęczona codzienną gonitwą bo juz był czas ,że pół dnia w aucie spędzałam ..a teraz ..... teraz jest bardzo dobrze i oby tak zostało :)

oki-kawka dopita ,lecę do pracy..

Martika - wydaje mi się, że dopiero co tez chodziłam z brzuszkiem, a tu mały zaraz skończy 2 latka... super, że już dobrze się czujesz i oby tak juz do końca.

Sorki - ten tydzień był mega pracowity i intensywny - padam!

Katrina fajnie tak po 2 corkach odmiana w postaci malego krolewicza pewnie :tak:tez tak chcialam :zawstydzona/y: ale bedzie 3 ksiezniczka i pewnie bedzie najbardziej rozpieszczona ;-)zycze dluzszej chwili wytchnienia i regeneracji sil w weekend :tak:
milego dnia dziewczyny :tak:

reklama
Do góry