reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
częstuj się siostra -smacznego ..
u nas też słoneczko ,że hej ..
moi rodzicie mieli w środę 36 rocznicę ślubu i w ndz.jedziemy na Pomorze na bibę
także teraz miałam 2 h okienka więc skoczyłam po prezent kwiatowy ..
miłego ewrybady
u nas też słoneczko ,że hej ..
moi rodzicie mieli w środę 36 rocznicę ślubu i w ndz.jedziemy na Pomorze na bibę
także teraz miałam 2 h okienka więc skoczyłam po prezent kwiatowy ..
miłego ewrybady
Jotemka snieta jestes, hmm moze zrob dla pewnosci ten test ciazowy ;-) moze rzeczywiscie w ciazy jestes ;-)a tak powaznie, fajnie, ze niedlugo przywitasz szkraba
Mama biba powiadasz, wszystkiego najlepszego dla rodzicow u mnie moj tata pod koniec kwietnia bedzie mial 55 ale coz 50 obchodzil bez corki i 55 tez, ale za to i wtedy i teraz przyjedzie w maju/czerwcu jak sie wnuczka wykluje
jakos tu cichutko dzisiaj ;-)
Mama biba powiadasz, wszystkiego najlepszego dla rodzicow u mnie moj tata pod koniec kwietnia bedzie mial 55 ale coz 50 obchodzil bez corki i 55 tez, ale za to i wtedy i teraz przyjedzie w maju/czerwcu jak sie wnuczka wykluje
jakos tu cichutko dzisiaj ;-)
mama05
Martika
jak się zbliża łikend to tu zawsze spokojniej ..
ale masz młodego tatuśka mój ma 67 lat a mami 57.. no ,ale ja juz 35 lat mam więc wiadomo ..
z pracy wyszłam niedawno i padam ,ale wleciałam jeszcze życzyć dobrej nocy i spokojnego,udanego i ciepłego łikendu
jak się zbliża łikend to tu zawsze spokojniej ..
ale masz młodego tatuśka mój ma 67 lat a mami 57.. no ,ale ja juz 35 lat mam więc wiadomo ..
z pracy wyszłam niedawno i padam ,ale wleciałam jeszcze życzyć dobrej nocy i spokojnego,udanego i ciepłego łikendu
Jotemka
Fanka BB :)
Siostro, dobrej biby , odpoczynku w weekend i wszystkiego najlepszego dla Taty i Mamy!!!!!
Marti_ka - oj młody rodzic Twój, młody... Mój Tato w tym roku skończyłby 70 lat... we wrześniu... Twój tato szybciej na mojego męża by się nadawał niż na ojca, bo ja mam 42 lata
Marti_ka - oj młody rodzic Twój, młody... Mój Tato w tym roku skończyłby 70 lat... we wrześniu... Twój tato szybciej na mojego męża by się nadawał niż na ojca, bo ja mam 42 lata
no moja mama miala 20 jak mnei urodzila, a tata mial 23, bylam pierwsza ;-)ja mam to szczescie, ze majac 32 lata w tym roku mam dwie pary dziadkow :-)
ale ladnie dzisiaj, wiec milego weekendu zycze, bo my sie wybieramy rodzinka do ulubionej wloskiej lodziarni nad jeziorem
Mama udanej imprezki jutrzejszej :-)
ale ladnie dzisiaj, wiec milego weekendu zycze, bo my sie wybieramy rodzinka do ulubionej wloskiej lodziarni nad jeziorem
Mama udanej imprezki jutrzejszej :-)
mama05
Jotemka,Martika
dziękuję babeczki ) :*
wzruszyłam się wczoraj bo tatko mówi do mnie na koniec rozmowy:
kocham cie moja pierworodna ,własnoręcznie zrobiona moje arcydzieło ...
normalnie po ostatnich słowach miałam łzy w oczach ..mój kochany tatko
po pracy zrobiłam zakupy,zjedlismy obiadek-ryba
teraz ide pranie na ogród rozwiesić ,mąż zmienił opony na letnie.
magnolia mi sie otwiera -piękności mojeeeee:-)
udanego dnia
Jotemka
mój mężulo w kwietniu skończy 42
dziękuję babeczki ) :*
wzruszyłam się wczoraj bo tatko mówi do mnie na koniec rozmowy:
kocham cie moja pierworodna ,własnoręcznie zrobiona moje arcydzieło ...
normalnie po ostatnich słowach miałam łzy w oczach ..mój kochany tatko
po pracy zrobiłam zakupy,zjedlismy obiadek-ryba
teraz ide pranie na ogród rozwiesić ,mąż zmienił opony na letnie.
magnolia mi sie otwiera -piękności mojeeeee:-)
udanego dnia
Jotemka
mój mężulo w kwietniu skończy 42
Jotemka
Fanka BB :)
Siostra, często rybkę jecie, fajnie :-) Niestety dobrą, prawdziwie dobra rybę jadłam we Francji Moje dzieci do tej pory wspominają te rarytasy prosto z oceanu...
A tatko, mnie tez wzruszył, nie zna mnie ale wiesz, że o nim myślę...
A tatko, mnie tez wzruszył, nie zna mnie ale wiesz, że o nim myślę...
mama05
Jotemka
dziękuję kochana..wiem ,że Ty o moim tatuśku myslisz...wiem,dziękuję i doceniam ..
dla niewtajemniczonych-mój tata ma niezłośliwy nowotwór moczowodów...nie ma przerzutów,ale guz po usunięciu zawsze odrasta..a że mój tatko ma cukrzyce to nie mogą zrobić "normalnej" operacji bo by Mu się rana nie zagoiła i doszłoby do sepsy...dlatego robią Mu cystoskopię-boli to i nie jest zbyt skuteczne .
w tamtym tygodniu tata miał badania pęcherza bo było podejrzenie przerzutu ,ale w czwartek dostalismy info ,że nie ma przerzutu na pęcherz..
dlatego mimo,ze mamy 230 km do przejechania jutro i jutro wracamy to jedziemy bo...nie wiadomo ile jeszcze wspólnych rocznic nam zostało....
ściskam wieczornie,u nas dzici już spią ..ja szykuję ubrania na jutro ,żeby jak najwcześniej wyjechac ,a jutro jest przecież przestawienie czasu wiec ukradną nam tak cenną godzinę ..ehhhh
dziękuję kochana..wiem ,że Ty o moim tatuśku myslisz...wiem,dziękuję i doceniam ..
dla niewtajemniczonych-mój tata ma niezłośliwy nowotwór moczowodów...nie ma przerzutów,ale guz po usunięciu zawsze odrasta..a że mój tatko ma cukrzyce to nie mogą zrobić "normalnej" operacji bo by Mu się rana nie zagoiła i doszłoby do sepsy...dlatego robią Mu cystoskopię-boli to i nie jest zbyt skuteczne .
w tamtym tygodniu tata miał badania pęcherza bo było podejrzenie przerzutu ,ale w czwartek dostalismy info ,że nie ma przerzutu na pęcherz..
dlatego mimo,ze mamy 230 km do przejechania jutro i jutro wracamy to jedziemy bo...nie wiadomo ile jeszcze wspólnych rocznic nam zostało....
ściskam wieczornie,u nas dzici już spią ..ja szykuję ubrania na jutro ,żeby jak najwcześniej wyjechac ,a jutro jest przecież przestawienie czasu wiec ukradną nam tak cenną godzinę ..ehhhh
reklama
Witam z rana, wlasnie mialam pytac jak tam ze zdrowiem Taty, bo pamietam, ze bylo juz bardzo ciezko, ale nie chcialam zaczynac wizyt tutaj od takich pytan. Dzielnie wlaczy ten Twoj tata i rozumiem dlaczego jedziecie tyle km w jeden dzien. Szerokiej drogi i wspanialego czasu w gronie rodziny. No i przede wszystkim zdrowia dla taty.
Milego dnia dziewczyny
Milego dnia dziewczyny