reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja ..lecę zaraz włosy suszyć i do pracy bo dzis trochę robotki mam ;)

Katrina
nooo kochana
opijmy to gratki ..a mężowie tak mają :-Dale ...powiem Ci ,że żony tez :-pja jeżdżę już 17 lat a mój mąż z różnych względów zrobił prawko dopiero rok temu-nie pytaj co sie dzieje jak On prowadzi :-D dlatego dla naszego zdrowia lepiej jak On bierze dzieci i jedzie np.na basen a ja zostaję w domostwie..On daje rade i nikt Go nie stresuje a i ja odsapnę :-p

Patik
cieszę się ,żeś z powrotu do pracy zadowolona :) super :)) to jest zawsze ciężki temat ,ale jak juz się zatrybi to wszystkim takie zmiany wychodzą na dobre :tak: ukochaj Jaśka który dziczy :-D co znaczy ,że dobrze się rozwija :) a Wy ćwiczcie cierpliwość :cool2:

Jotemka
jak tam u Cieeebie ?

Martika
i Tobie miłego dnia :))
poczochraj psiaka za uszkiem:tak:

ide suszyc kudły bo mi pod tym ręcznikiem wyschną :eek:

reklama
Bry

Martika - jestem w trakcie robienia prawka, tylko tutaj wygląda to trochę inaczej niż w Pl.

Mamusia - dziś wyjechałam spod domu i zmieniłam się z nim miejscami. Sorry, ale mam prawo nie umieć jeździć tak jak on!!
Częściowo winne są moje buty - muszę w domu poszukać odpowiedniejszych do nauki jazdy (żeby nie było, nie są na obcasie).

Katrina to tak jak ja jak to mowia lepiej pozno niz wcale :) przynajmniej moj maz tak twierdzi w moim wypadku, teorie mam juz zaliczona, zostalo mi wyjezdzenie godzin i praktyka. Na szczescie bede zdawala egzamin na aucie na ktorym sie ucze z instruktorka u boku i egzaminatorem z tylu ;) bez dwuznaczanych propzycji, czy sugerowania lapowki jak w PL ...
mama Dragon poglaskany ;)

Hallo hallo:-)
zostawiałam Wam moje fotki na:cool2:

uff poszła juz ta dwójka do domu, czas ogarnąć dom bo wygląda jak po huraganie, a o 18.00 trening biegowy a na 21 basen:-)

Witam nową mamcie:-)

Jotemka dopakowałaś tę torbę czy nie? ...

pozdrawiam i lece

Martika - ja tez juz mam teorie zdana I mam juz prawko z literka L. Teraz musze wyjezdzic 12 godz. z instruktorem ( swoim autem lub instruktora) I w ciagu 2 lat od zdania teorii musze zdac praktyczny egzamin. A w tzw. miedzyczasie moge jezdzic z literka L tylko musi ze mna jezdzic ktos kto ma pelne prawko I skonczone 25 lat.

Witam,
oo to fajnie Katrina ja mam nadzieje, ze praktyke zrobie jeszcze teraz w kwietniu :cool2: bo tu teoria jest wazna rok, no a jak sie mala pojawi, to moge nie miec kiedy :tak:
Witaj sempe :-)
milego dnia dziewczyny

kurcze ale dziwnie macie z tym prawkiem.. nie to co u nas... wszystko na raz!!

w koncu słonce wyszło:-)

jest szansa na powrót wiosny:-)

sempe co kraj to inaczej jak widac :tak: mam nadzieje, ze i tutaj zawita spowrotem ladna pogoda, bo 2 dni jest 24 w cieniu, potem nagle 5 stopni i deszcz, potem znowu cieplo po czym na drugi dzien snieg:confused: jak to mowia w marcu jak w garncu

witam sie i ja ..
Sempe
tak ,tak -słonko wyszło i licze ,że zostanie na dłużej :tak:
pieknie sobie ćwiczysz-biegi ,basen-sie chwali ...jak tylko hulam :-p

Marika
&&&&&&&&& za prawko :tak:
pogłaskać LILI po brzusiu :)

Katrina
i za Ciebie tez &&&-niech się wszystko ładnie uda .

reklama
Cześć laseczki!
Marti-ka witaj!
Sempe - całuski, dzielna kobietko. Ja bym w życiu się nie podjęła zajmowania obcymi małymi dziećmi mając małe swoje, szacun wielki!!!!!
Mamo - trzymam się, pranie odchodzi, prasowanie też, moze przymierzę sie bardziej do torby :-)
Katrina - małż meni na początku wkurzał przy kierowaniu, ale teraz słowem nie powie... szybciej ja sie przyczepię, ale to dlatego, ze ja juz 10 lat jeżdze...

Do góry