mama no to swietnie, ze cos Ci zostaje, oby z czasem zostawalo w kieszeni coraz wiecej mamy psa mamy, jakos dom bez psa pusty sie wydawal, teraz mamy cavaliera z wada genetyczna od roku... chociaz nie powiem, ze brakuje mi takiego wielkiego wlochatego malamute. Moze kiedys na razie wystarcza nam pies wielkosci kota a wasz jak sie ma?
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
nasz koń hahahaaa ma się dobrze niedawno skończył 3 lata..jest przekochany,uroczy i w ogóle cudny
fajnie,że macie psiaka
a co do firmy to oczywiście chciałabym aby lepiej szło bo za kilka m-cy będe już płaciła duży zus -ponad 1100zł ..teraz płacę 420 a po 2 latach działalości wchodzi sie na duzy zus i nie ma zmiłuj
a Wy-jaka branża??
fajnie,że macie psiaka
a co do firmy to oczywiście chciałabym aby lepiej szło bo za kilka m-cy będe już płaciła duży zus -ponad 1100zł ..teraz płacę 420 a po 2 latach działalości wchodzi sie na duzy zus i nie ma zmiłuj
a Wy-jaka branża??
Mama rozkreci sie ehh te Zusy i inne oplaty :/ moj wlasciwie to robie wszystko, teraz wraz z pracownikami rozbiurki robi i wiele innych rzeczy zwiazanych z budowa typu malowanie, gladzie itp a ja od strony biura papierki dla ksiegowej szykuje czy dla chlopakow, pilnuje by wszystkie urlopy byly odnotowane itp itd tutaj od poczatku placisz wszystko normalnie, co gorsza placisz podatek za biezacy miesiac i w styczniu jeszcze placisz podatek z gory od zarobku ktory prawdopodobnie bedziesz mial w nadchodzacym roku, taka jakby zaliczka :/ no ale lepsze to niz jak pracowal na etacie i to co zarabial nie bylo adekwatne do tego ile czasu spedzal w pracy...
kon powiadasz heh konie sa fajne jak widac z opisu Twojego
kon powiadasz heh konie sa fajne jak widac z opisu Twojego
mama05
Martika
dokładnie...te kurcze opłaty...no ,ale trza się szarpać i płacić..
dzięki za Twą wiare -licze ,że się rozkręci i będę dawała radę .
no nasz przyjaciel jest rewelacyjny-wieczorami mamy nasze chwile na pieszczoty,przytulanie..i jak zapomnę ;-)to podchodzi i buziakiem puka mnie w rękę albo piłeczkę przynosi..albo po prostu podejdzie i buziakia połozy mi na nogach
wczoraj położyłam się na podłodze-robiłam brzuszki-Ty bys widziała co wyprawiał
i jeszcze te jego miny
uwielbiamy go wszyscy
zaraz Ci wstawie pikczera
dokładnie...te kurcze opłaty...no ,ale trza się szarpać i płacić..
dzięki za Twą wiare -licze ,że się rozkręci i będę dawała radę .
no nasz przyjaciel jest rewelacyjny-wieczorami mamy nasze chwile na pieszczoty,przytulanie..i jak zapomnę ;-)to podchodzi i buziakiem puka mnie w rękę albo piłeczkę przynosi..albo po prostu podejdzie i buziakia połozy mi na nogach
wczoraj położyłam się na podłodze-robiłam brzuszki-Ty bys widziała co wyprawiał
i jeszcze te jego miny
uwielbiamy go wszyscy
zaraz Ci wstawie pikczera
mama05
mama05
Martika
ale fajnyyy
no i Nadia jaka pannica ...rosną te dzieci -dobrze,że my wciąż młode i gibkie
ale fajnyyy
no i Nadia jaka pannica ...rosną te dzieci -dobrze,że my wciąż młode i gibkie
patik80
Fanka BB :)
Wpadam się zameldować
Czas biegnie jak szalony, nie wiadomo w co ręce włożyć. Ale w sumie jestem póki co zadowolona, taka zmiana otoczenia wpływa pozytywnie na moją psychikę
Dzieciaki dokazują jak zawsze, Jaśko dziczy i nie wolno go z oka spuścić, bo chwila nieuwagi i zaraz coś nawywija
mama - szkoda że ten okres mniejszego zusu taki krótki pozostaje życzyć jeszcze więcej klientek
martika - witaj, gratuluję trzeciej córeczki:-)
Jotemka - jak samopoczucie? znalazłaś tę koszulę?
sempe - podziwiam i zazdroszczę , podziel się powerem;-)
pozdrawiam serdecznie i wiosennie:-)
Czas biegnie jak szalony, nie wiadomo w co ręce włożyć. Ale w sumie jestem póki co zadowolona, taka zmiana otoczenia wpływa pozytywnie na moją psychikę
Dzieciaki dokazują jak zawsze, Jaśko dziczy i nie wolno go z oka spuścić, bo chwila nieuwagi i zaraz coś nawywija
mama - szkoda że ten okres mniejszego zusu taki krótki pozostaje życzyć jeszcze więcej klientek
martika - witaj, gratuluję trzeciej córeczki:-)
Jotemka - jak samopoczucie? znalazłaś tę koszulę?
sempe - podziwiam i zazdroszczę , podziel się powerem;-)
pozdrawiam serdecznie i wiosennie:-)
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Mamusia - u nas pogoda do d...y, znowu jakieś wietrzyska się zaczęły, juz dość tego zimna!!! Poza tym - w piątek - wreszcie zaliczyłam swoja pierwszą jazdę, tylko muszę sobie znaleźć innego instruktora, bo mój mąż się do tego nie nadaje.
Buziaki dla wszystkich i witam nową mamusię!!!
Mamusia - u nas pogoda do d...y, znowu jakieś wietrzyska się zaczęły, juz dość tego zimna!!! Poza tym - w piątek - wreszcie zaliczyłam swoja pierwszą jazdę, tylko muszę sobie znaleźć innego instruktora, bo mój mąż się do tego nie nadaje.
Buziaki dla wszystkich i witam nową mamusię!!!
reklama
Dzien Dobry
Dokladnie tak jak piszesz mama my na szczescie wciaz mlode, piekne, zgrabne, gibkie
Patik dziekuje
Katrina widze, ze nie tylko na Bawarii jakies zawirowania pogodowe, najpierw 24 stopnie w cieniu, potem deszcze i wiatrzyska, potem znowu cieplo a dzisiaj snieg :/ robisz prawo jazdy? czy wracasz na drogi?
milego dnia wszystkim zycze
Dokladnie tak jak piszesz mama my na szczescie wciaz mlode, piekne, zgrabne, gibkie
Patik dziekuje
Katrina widze, ze nie tylko na Bawarii jakies zawirowania pogodowe, najpierw 24 stopnie w cieniu, potem deszcze i wiatrzyska, potem znowu cieplo a dzisiaj snieg :/ robisz prawo jazdy? czy wracasz na drogi?
milego dnia wszystkim zycze