reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama no to swietnie, ze cos Ci zostaje, oby z czasem zostawalo w kieszeni coraz wiecej :) mamy psa mamy, jakos dom bez psa pusty sie wydawal, teraz mamy cavaliera z wada genetyczna ;) od roku... chociaz nie powiem, ze brakuje mi takiego wielkiego wlochatego malamute. Moze kiedys :) na razie wystarcza nam pies wielkosci kota ;) a wasz jak sie ma?

reklama
nasz koń hahahaaa ma się dobrze :) niedawno skończył 3 lata..jest przekochany,uroczy i w ogóle cudny :-D
fajnie,że macie psiaka:tak:

a co do firmy to oczywiście chciałabym aby lepiej szło bo za kilka m-cy będe już płaciła duży zus -ponad 1100zł ..teraz płacę 420 a po 2 latach działalości wchodzi sie na duzy zus i nie ma zmiłuj :baffled:
a Wy-jaka branża??

Mama rozkreci sie :) ehh te Zusy i inne oplaty :/ moj wlasciwie to robie wszystko, teraz wraz z pracownikami rozbiurki robi i wiele innych rzeczy zwiazanych z budowa typu malowanie, gladzie itp a ja od strony biura ;) papierki dla ksiegowej szykuje czy dla chlopakow, pilnuje by wszystkie urlopy byly odnotowane itp itd tutaj od poczatku placisz wszystko normalnie, co gorsza placisz podatek za biezacy miesiac i w styczniu jeszcze placisz podatek z gory od zarobku ktory prawdopodobnie bedziesz mial w nadchodzacym roku, taka jakby zaliczka :/ no ale lepsze to niz jak pracowal na etacie i to co zarabial nie bylo adekwatne do tego ile czasu spedzal w pracy...

kon powiadasz :D heh konie sa fajne ;) jak widac z opisu :D Twojego

Martika
dokładnie...te kurcze opłaty...no ,ale trza się szarpać i płacić..
dzięki za Twą wiare -licze ,że się rozkręci i będę dawała radę .

no nasz przyjaciel jest rewelacyjny-wieczorami mamy nasze chwile na pieszczoty,przytulanie..i jak zapomnę ;-)to podchodzi i buziakiem puka mnie w rękę :-D albo piłeczkę przynosi..albo po prostu podejdzie i buziakia połozy mi na nogach :-p
wczoraj położyłam się na podłodze-robiłam brzuszki-Ty bys widziała co wyprawiał :-D
i jeszcze te jego miny :-D
uwielbiamy go wszyscy :)
zaraz Ci wstawie pikczera

to łon :cool2:

Załączniki

• bono.jpg
    bono.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie1958.jpg
    Zdjęcie1958.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie2010.jpg
    Zdjęcie2010.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 42
ale on jest fajny, a jaka corcia sliczna mloda dama :D
ja to mam takiego dziwolaga ;) jedyne zdjecie jakie mam na tym sprzecie jest z moja najstarsza pociecha...

Wpadam się zameldować:tak:
Czas biegnie jak szalony, nie wiadomo w co ręce włożyć. Ale w sumie jestem póki co zadowolona, taka zmiana otoczenia wpływa pozytywnie na moją psychikę:-D
Dzieciaki dokazują jak zawsze, Jaśko dziczy i nie wolno go z oka spuścić, bo chwila nieuwagi i zaraz coś nawywija:sorry2:

mama - szkoda że ten okres mniejszego zusu taki krótki:baffled: pozostaje życzyć jeszcze więcej klientek:tak:
martika - witaj, gratuluję trzeciej córeczki:-)
Jotemka - jak samopoczucie? znalazłaś tę koszulę?
sempe - podziwiam i zazdroszczę , podziel się powerem;-)

pozdrawiam serdecznie i wiosennie:-)

witajcie

Mamusia - u nas pogoda do d...y, znowu jakieś wietrzyska się zaczęły, juz dość tego zimna!!! Poza tym - w piątek - wreszcie zaliczyłam swoja pierwszą jazdę, tylko muszę sobie znaleźć innego instruktora, bo mój mąż się do tego nie nadaje.

Buziaki dla wszystkich i witam nową mamusię!!!

reklama
Dzien Dobry :)
Dokladnie tak jak piszesz mama my na szczescie wciaz mlode, piekne, zgrabne, gibkie :D
Patik dziekuje
Katrina widze, ze nie tylko na Bawarii jakies zawirowania pogodowe, najpierw 24 stopnie w cieniu, potem deszcze i wiatrzyska, potem znowu cieplo a dzisiaj snieg :/ robisz prawo jazdy? czy wracasz na drogi? :)
milego dnia wszystkim zycze

Do góry