reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć Laski!
Patik, bo to teraz masz do ogarnięcia jak mało kto... Obyś weszła na proste tory.
Przykro mi z powodu każdej która choruje, która walczy... Oby była to walka wygrana.
A ja padam na ryjek. Pospałam dzisiaj w dzień już 1,5 godziny :szok: co mi się nie zdarza zwyczajowo i wcale nie jest jakoś specjalnie lepiej
Mamo, dzięki za słońce - przyda się zdecydowanie.
Powoli piorę ciuchy dla malucha. Jak popiorę poprasuje to policzę ile czego mam i pewnie będzie czas na dokupienie tego i owego np. cieplejszego wyjściowego ubrania, bo mam jedynie śpiochowo-pidżamowe póki co, ale lepszy rydz jak nic :-)
A teraz idę coś zjeść bo mnie ssie. Mocno.

reklama
witam ..

Jotemka
jak tam-torba dopakowana ???:-p
u nas wczoraj pięknie pogodowo...dzis też milusio :))

ja posmiałam sie rano az mi łzy leciały---> mąż się postarał :-D:-D

Mamo droga, ja dopiero zaczynam z torbą :-) Gdzie tam dopakowana???? jeszcze koszul nie mam, a moją "porodową", którą miałam przy 5 poprzednich muszę gdzieś namierzyc w kartonach i.... nie chce mi sie.....
Fajnie, ze masz dobry humorek od rana.
Ściskam serdecznie :-D

A co Wy takie uhahane:-)
Jotemka na na 10000000% nie będę matką 6ciorga...
Od 2tyg mam pod opieką 13mczna Agatke... Idzie oszalec! Bruno bije na każdym kroku a 2,5r Adaś ma wszystko gdzieś:-)

Biegam i biegam, to nowe hobby.

Dobranoc

Witam, na tym watku jestem nowa, kiedys bylalam m.in. na staraniach. Lecz teraz juz nie bardzo tam pasuje. A niedlugo bo w polowie czerwca ponownie zostane mama trzeci raz, mam nadzieje, ze bede tu mogla miedzy wami zostac, bo jednak doswiadczenie Wasze na pewno mi sie nie raz przyda. pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim Wam milego dnia

witam sie w ten deszczowy dzień ...

Martika
witaj kochanaaa..no jakże miło widziec ,że Ci sie udało w ciążę zajść :tak:
cieszę się ,że wleciałaś i gratuluję :))
jak u Ciebie ? dziewczynki zdrowe ?
jak samopoczucie ???

Jotemka
Tom zrobił dzieciom kapelusze śmieszne bo taki był konkurs..i ten który zrobił dla syna wygrał a córy dostał wyróznienie :-D
dopakowuj torbę kochana bo u Ciebie to już pół ostatniej prostej :tak:

Natkaa
jak sie czujesz po zabiegu ?? już oki...jak interes??

Fasolka
??????????????????

Sempe
nooo żesz.. Ty nasza zalatana :-p fajnie,że wpadłas ...czyli teraz masz 2kę dzieci do opieki???????:szok: podziwiam za cierpliwość ..
gratki zaparcie w bieganiu :tak:ja wierna hula hop jestem..

Majqa,Katrina,Patik
jak tam u Was????

ściskam wszystkie :))

mama witaj, milo Cie znowu "czytac" no udalo sie, wlasciwe wowczas kiedy powiedzialam koniec, nie chce wiecej dzieci... a tu psikus... ;) jak tam biznes? jak dzieci?
dziewczynki zdrowe, jedna juz do szkoly chodzi, druga jeszcze w przedszkolu, a trzecia w drodze ;)
moje samopoczucie dobre, ale co sie nachorowalam w tej ciazy, to przez 5 lat tyle chorob nie podlapalam.... mam nadzieje, ze nie odbily sie na malenstwu...

Martika
czyli bedzie 3ci córcia u Ciebie..
ja juz daaawno powiedziałam sobie ,że odpuszczam bo wiem ,że mi sie już nie uda zajść ..mnie nawet in vitro nie ratuje ...troche piłowalismy temat adopcji ,ale ..jakoś ucichło:blink:

moje bąki szkolne-córa III kl syn I..
biznes się kręci ..przeniosłam sie do lokalu u mnie w miejscowości i teraz mam suuper-praca na miejscu,dzieci ogarnięte jak trzeba ..często wieczorami jeszcze jade do klientek bo takie czasy ,że sie długo pracuje a ja mam do gab.700m wiec ledwo się rozpędze już hamuję :-D

imię dla Niuni wybrane ??

mama no raczej watpie zeby od 17 tygodnia cos jej uroslo ;) u nas tak wyszlo, ze zainteresowalam sie byciem rodzina zastepcza i jak zaczelam sie dowiadywac co i jak, okazalo sie, ze w ciazy jestem. Imie wybrane jednoglosnie ;) z szeregu niezwyklych propozycji dziewczyn typu, migotka, blyskotka, truskawkowe ciastko itp ;) bedzie Liliana bo i po niemiecku tak sie wymawia jak pisze.
Ciesze sie, ze biznes sie kreci, my tez od roku na swoim, tzn moj maz ma firme, a ja pracuje u niego ;) niestety dokladnie jak piszesz takie czasy, ze trzeba duzo pracowac, ale u siebie widzisz przynajmniej efekty :) a juz w Twojej branzy :) to w ogole :)
Twoje pociechy juz takie duze :) jak ten czas leci :)

reklama
fajnie,że mąż otworzył firmę i działacie razem :tak:
a imie śliczne wybraliście ..
psiaka macie czy po tamtym już sie nie zdecydujesz?

u mnie powiem Ci super jak na fakt ,że przeniosłam gab.w paździeriku-jestem tu pół roku i od początku zarabiam na wszystkie opłaty,zakupy do gab.i jeszcze mi zostaje ...w poprzednim lokalu tak nie miałam .

Do góry