reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile dziękuję kochana ,nałapałam ;))
ja tez mam pełną chatę-dzieci ,pies i mąż :))

Iwet ja mam skończone 32lata-w lipcu skończę 33..
więc my prawie rówieśniczki ;)
no mam nadzieję ,że nam sie uda w 2012-w końcu rok jest długi:)))

co do syna to ciężko mi radzic bo ja mam dzieci w młodszym wieku i nie znam jeszcze takich problemów...
&&&&& za mądrą decyzję..wiem jedno -nauka jest najważniejsza-potem przyjemności..

Ostatnia edycja:
reklama
I po świętach... ;-)

Iwet
- ja też niestety nic nie doradzę...

mamo05 - oby witaminki pomogły!

Pawimi - popieram mamę05, koniecznie pochwal się kreacją jak ją już wybierzesz :)

Hej Napisałam posta mi mi skasowało :-(
Iwet - poszukajcie może innego klubu? Taki który ma inne godziny treningów? Myśmy tak zrobili. Marcinek wraca ze szkoły o 16, wiec rozumiem problem. Teraz trenuje w innym klubie 2 razy w tygodniu. Jeździ na turnieje, gra w lidze młodzików. W III Króli jedzie na turniej do Gdańska. Ale zna warunek - nie może opuścić się w nauce. Na początku miał warunek - nie odrabia prac domowych - nie ma meczy - trenować może, ale na szczęście, on się nawet podciągnął w nauce - zawsze był dobry, nieco postawa mu się skiepściła, ale wierzę, ze jeszcze będzie baaaaardzo dobrze jak kiedyś.

mamo - łykaj witaminy, Tom niech też łyka - nie zaszkodzi, na bank nie zaszkodzi - trzymam kciuki.
Azile - dbaj o siebie i maluszka
Leika- jak się czujesz jako wielodzietna? Prawda, ze inny wymiar macierzyństwa niż z jednym bobasem?
Pawimi - życze Ci, żebys wynalazła kieckę - u mnie Sylwek w domowych pieleszach - Arturro przedwczoraj wysypała ospa :-(

Leika dzięki ;))

Joaś - pewnie,że nie zaszkodzą :)
no i skoro wysypało Artura to już bedziesz miała "z głowy" ospę ..tyle,że teraz przykro patrzyć jak się dziecię męczy...utul Go ode mnie -słodziaka kochanego..

Kochana, ten słodziak strasznie rozrabia, nie gada a potrafi się kłócić z rodzeństewm na sotro, krzyczy, ciaga za ubranie jak czegos chce. 13 miesieczny cwaniak. Chyba czas na kogoś młodszego od niego ;-)

hihi serio joas ,ach jak dodaja energi kobietki ,ktore jak ty wielodzietna mamusiu mimo masy obowiazkow mysla o kolejnym malenstwie.;-)
az checi do zycia wracaja
co do daniela to do tej pory mielismy umowe,ze gra dopoki daje rady w szkole ,ale zarty sie skonczyly masa tego i widze,ze on sam jest bardzo zmeczony,bo trudno wszystko pogodzic. mam spotkanie z wychowawca w polowie stycznia i po nim podejmiemy ostateczna decyzje.ewentualnie poszukamy innego klubu.daniel na sama mysl,ze nie bedzie mogl grac ma lzy w oczach i wierzcie mi,ze ja tez.

Ostatnia edycja:
hahahah Joaś -mówisz ,że tak dowodzi ekipą :))
ależ bym Go wyściskała;))))
a jeśli myślisz o córce -bo u Was przeplatanka więc teraz czas na dziewczynkę -to ja Ci kibicuję z całego serca ;)))

Iwet a u Ciebie jak z cyklem-zaczęłaś starania czy czekasz na efekt??
ja mam 9d.c. więc u nas czas starań.

czekam na efekt tak...
a u ciebie goraco w sypialni:)
ja mam nadzieje,ze wkrotce sie uda,bo mezulek ma kolejna prace blisko domu wiec bedzie wiecej okazji na przytulanki.
ej a skoro joas ma przeplatanke to ja tez chce i to razy2:-)

Myśmy nigdy jakos szczególnie nie starali się o dziecko :-) A teraz to był taki żart :-D Póki co mam zamiar rozwijać skrzydła w jakości a nie ilości :-) Tylko znowu: nie zarzekam się, że nie i nigdy w życiu, bo to nie ma sensu :-D

reklama
Joaś wiem kochana ,wiem ;))

Iwet no to &&&&&&&&&& za przeplatankę;))
u mnie w kolejności powinna być córka a czy będzie i czy wogóle bedzie dzidzia to sie okaże.
ja mam 3 rodzeństwa:
jestem ja
brat
siostra
brat
wszyscy co 3 lata jesteśmy:)
planowana była 2 reszta...podrzucona przez boćka ;))

ciekawe Kto tam u Zuz Inki mieszka-u Niej też "pora" na babeczkę do kompletu ;))

Do góry