reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Joaś już idę 
Jotemka
Fanka BB :)
Laski mam pytanie z "gospodarczo-kuchennych" w kwestii sprzętowej. Gotuję sporo a sprzętu dla rodziny wielodzietnej to ja nie mam. Zaczynam poważniej myśleć o malakserze. Czy możecie mi coś w tej kwestii poradzić?? Nie ukrywam, że zależy mi na dobrym sprzęcie, nawet jak nie może być tani 

katrina115
Potrójna Mama
Witajcie Mamusie,
Oj tak szybko święta minęły (jak co roku), zaraz Sylwester, koniec roku i znowu dzieci o rok starsze....
4 mam scan (USG) - ciekawe, czy się małe zdradzi kto to....
Mama - pewnie, że witaminki nie zaszkodzą, ja brałam sobie przez miesiąc MumOmega, ale nawet nie całe opakowanie wzięłam, bo mi sie po nim tak tranem odbijało, że fujjjj... poprzednim razem brałam go trochę dłużej, bo chyba przez 3 m-ce (w tym 2 m-ce już będąc w ciąży).
Mama i iwet - trzymam za Was kciuki, żeby szybko brzuszki się pojawiły.
Oj tak szybko święta minęły (jak co roku), zaraz Sylwester, koniec roku i znowu dzieci o rok starsze....
4 mam scan (USG) - ciekawe, czy się małe zdradzi kto to....
Mama - pewnie, że witaminki nie zaszkodzą, ja brałam sobie przez miesiąc MumOmega, ale nawet nie całe opakowanie wzięłam, bo mi sie po nim tak tranem odbijało, że fujjjj... poprzednim razem brałam go trochę dłużej, bo chyba przez 3 m-ce (w tym 2 m-ce już będąc w ciąży).
Mama i iwet - trzymam za Was kciuki, żeby szybko brzuszki się pojawiły.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie 
Joas ja niestety nie mam malaksera więc nie pomogę-Pawmi pewnie cos podpowie
)
Katrina dzięki
zmykam do pracy.
około 14 przyjedzie moja siostra z Julką w wieku Dominika będą do piątku wiec nie wiem czy znajde czas..będą bez P. bo jest na zastrzykach..
do piątku kochane
))
działania u nas trwają więc &&&&& proszę zaciskać
))
Joas ja niestety nie mam malaksera więc nie pomogę-Pawmi pewnie cos podpowie
Katrina dzięki
zmykam do pracy.
około 14 przyjedzie moja siostra z Julką w wieku Dominika będą do piątku wiec nie wiem czy znajde czas..będą bez P. bo jest na zastrzykach..
do piątku kochane
działania u nas trwają więc &&&&& proszę zaciskać
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
ewuniaf - witaj, co u Was???? dawno Cie nie było... moje małe to chyba zdrowe, bo strasznie się rozpycha
Mama - miłego dnia!
Joas - ja tez nie posiadam takiego cudu techniki, więc nie pomogę, sorki...
ewuniaf - witaj, co u Was???? dawno Cie nie było... moje małe to chyba zdrowe, bo strasznie się rozpycha
Mama - miłego dnia!
Joas - ja tez nie posiadam takiego cudu techniki, więc nie pomogę, sorki...
jestem jestem ale taka ze mnie burza gradowa ze lepiej nic pisac nie będę... mam ochote komus w morde dac albo jechać kilka godzin gdzies na rowerze!!! miałam od wczoraj w górach się wytarmosic w sniegu i nici z wyjazdu!!!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam i ja! Swieta swieta...i po swietach. najpierw jest sprzatanie przed dzis po...
Maz w pracy na 3 dni musial jechac wsciekly jak..ale przynajmniej dowiedzial sie ze mu umowe do lipca przedluzyli, dobre i to choc rozglada sie za inna blizej domu.
Mamo ~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~
Joas ja mam malakser firmy Braun i jestem mega zadowolona porzadny solidny duzo roznych dodatkow. Ja dostalam na prezent slubny wiec juz troche stary typ ale nie zawodny i caly czas w uzyciu tre ziemniaki na placki marchewke na salatke wyciskam sok itp itd.
Niezly jest tez MDM Kasia rodzicom na prezent kupowalam za 400 zl full wypas i tez solidny. Rozczarowal mnie philips niby znana marka ale koncowki plastikowe delikatne, nie polecam
Sempe kochana hormony ;-) ja tez mam ochote czasem udusic kazdego a wlasciwie czuje ze to ja a nie inni...

Ewunia super ze sie odezwalas!
Dziewczyny co z Mauren, ma ktoras kontakt????
pozdrawiam!
Maz w pracy na 3 dni musial jechac wsciekly jak..ale przynajmniej dowiedzial sie ze mu umowe do lipca przedluzyli, dobre i to choc rozglada sie za inna blizej domu.
Mamo ~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~
Joas ja mam malakser firmy Braun i jestem mega zadowolona porzadny solidny duzo roznych dodatkow. Ja dostalam na prezent slubny wiec juz troche stary typ ale nie zawodny i caly czas w uzyciu tre ziemniaki na placki marchewke na salatke wyciskam sok itp itd.
Niezly jest tez MDM Kasia rodzicom na prezent kupowalam za 400 zl full wypas i tez solidny. Rozczarowal mnie philips niby znana marka ale koncowki plastikowe delikatne, nie polecam
Sempe kochana hormony ;-) ja tez mam ochote czasem udusic kazdego a wlasciwie czuje ze to ja a nie inni...

Ewunia super ze sie odezwalas!
Dziewczyny co z Mauren, ma ktoras kontakt????
pozdrawiam!
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Zuz-Inka - właśnie sama ostatnio myślałam o tym, że Mauren się już bardzo dawno nie odzywała, mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku, może telepatycznie nas usłyszy i coś napisze