reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

kochane moje wielodzietne mamuśki!

życze wam cudownych spokojnych i rodzinnych swiąt bożego narodzenia a w nadchodzącym roku 2012 samych pogodnych dni i spełnienia marzeń!!!

Buziaki wasza sempe

reklama
Witajcie :)

Przepraszam, że się nie odzywałam ale miałam zamieszanie przedświąteczne no i oczywiście nie udało mi się ze wszystkim zdążyć. Tyle dobrego, że u mnie tylko Wigilia a tak to poza domem.

Życzę Wam, moje drogie, wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, pociechy z dzieci, zadowolenia z małżonków, dużo pieniążków i spełnienia wszystkich marzeń. Niech Boża Rodzina ma Nas wszystkich w opiece. Wesołych Świąt!

f050.gif
f022.gif
e018.gif

Dziewczyny, życzę Wam radosnych, spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia, oraz dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków!
:-)

dzien dobry! ja sie wynurzylam z wyra w koncu, reszta familii tez zreszta
icon_wink.gif
kurcze tyle huku wokol tych swiat zawsze a samo swietowanie krotkie i przeleci jak z bicza trzasnal. Imprezka niezla byla, w sumie dobrze ze sie zaczepilismy z rodzina tej kolezanki bo nie sleczelismy sami jak takie kolki pol-sieroty jak to zwykle miewa miejsce w okresie swiatecznym. Niestety brak rodziny tu sie wyraznie oddzywa w okresie swiatecznym. Nigdy tego nie czuje ze jestemy sami ale BN specyficznie mi o tym przypomina. Troche sie napracowalam bo okazalo sie ze kolezanka wcale sie nie przygotowala wiec wszystko bylo na mojej glowie no ale cos za cos, w domu zreszta tez wszystko bym sama robila wiec nie bede narzekac a czas naprawde spedzilismy bardzo milo i przyjemnie.

Moj najmlodszy dzis wstal i pyta czy sa prezenty pod choinka hahaha rozpedzil sie mi mlokos i chcial powtorke
icon_wink.gif
W dodatku Oliver go zapewnial ze zdecydowanie mikolaj dzis tez musi odwiedzac domy bo przeciez na taka ilosc dzieci to nie byl w stanie tego wszystkiego zrobic w jeden dzien hahahaha :-D

Jonathan w poludniowej Kalifornii od wczoraj, dziwnie tak jak dziec nie spedza swiat z rodzina no ale pewnie to juz tak bedzie teraz. Normalna kolej rzeczy, ja tez w domu nie bylam w jego wieku wiec nie ma sie co w sumie dziwic ze i jego nie bylo chociaz ja z innych powodow nie swietowalam z rodzicami niz on
icon_wink.gif
. Ja bardziej wolnosci chcialam a on z obowiazku.
A przed chwila ulozylam puzzle (ktore Vincent dostal od Mikolaja) tak cholernie ciezke ze naprawde niezle musialam sie naglowkowac zeby sklecic ten cholerny obrazek. Chyba z 40 minut z tym siedzialam hahaha Ja nie wiem co to za debil wymyslil i to w dodatku niby niespelna czterolatek mial ukladac
gear_diagonal.gif

Siedze teraz na internecie i musze sobie sukienke na sylwka kupic. Nie chce wydac wiecej niz $400 i tu zaczynaja sie schody bo te ktore mi sie podobaja i uwazam za strzal w 10-tke wlasnie niestety rozpoczynaja sie od tego przedzialu cenowego.:dry:

witam sie i ja ;)
miałam dzis iść do pracy ,ale szefowa napisała,że nie ma dziś zapisów i mam wolne ;)) jutro jadę na 10-18.

tak więc popijam kawkę i Wam również zyczę smacznej i aromatycznej kawusi lub herbatki;)

Pawimi- koniecznie wstaw nam fotke sukienki jaka wybierzesz;)

ja pozakupowałam masę witamin dla Toma i dla mnie i łykamy...
pewnie ze 2 cykle bedzie trzeba poczekać na ich działanie..
pamiętam,że wtedy w listopadzie jak zaszłam to też po witaminach-nie będę Wam tu pisac jakie bo głowa pęka ile tego i ile forsy poszło
c029.gif

ale na coś trzeba wydawać ;)))
kupiłam sobie też żel ( z UK) który podobno jest dobry dla ~~~~o ...sie zobaczy-wczoraj pierwszy raz działalismy w tym cyklu-na nic nie liczę bo dopiero kilka dni bierzemy witaminy ,ale działanie było meeeegaaaa przyjemne
c015.gif
c015.gif
c015.gif
c015.gif

Witajcie!!!
Mama no to przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Trzymam kciuki.
A ja mam dziś pełna chatę w domu. M ma urlop dzieciaki przerwe w szkole. Wesoło na całego, aż głowa zaczyna pękać:cool2:

reklama
swieta swieta i po swietach
jeszcze tylko sylwester i nowy rok,ale czas zapiernicza.
pawimi-pochwalisz sie kiecka obiecaj my w tym roku spedzimy sylwka przed telewizorkiem wiec chociaz oko pociesze twoja kreacja.
mamo-bierz witaminki i nam sie uda w 2012 ;-).a co my to gorsze?wstyd mi,ale ile ty masz latek ,bo ja 34.

bylam na wigili w szkole u mateuszka i rozmawialam z jedna mama,ktora ma termin na luty.ma 42 lata trzecia ciaza dzieci 7 i 4 latka.och jak ja jej zazdroscilam tego brzuszka.
a teraz z innej beczki
daniel opuscil sie w szkole i toczymy walke czy moze nadal grac w polke,bo uwazam,ze zabiera mu to mase cennego czasu na nauke.maz oczywiscie czeka na moja decyzje a mi jednoczesnie szkoda syna,bo kocha ten sport ,ale w szkole tez jest ogromny poziom i cala masa nauki i jakos te treningi 3 razy w tygodniu to chyba zbyt duzo.dodam,ze wraca ze szkoly o 16h a o 17h30 juz wychodzimy na trening a wraca o 20h i pada spac. i tak w pn. srd. pt. a w sobote mecz .
piszcie co myslicie jak madrze postapic?

Do góry