reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

otwieram dzionek:-D

mamusia - ja tak w ciagu dnia to do kompa trudno mi sie dostac- zreszta zawsze jest cos do roboty- czytalam ze biznesik dobrze sie kreci - super - a teraz przed swietami to chyba jeszcze bardziej ---bo kazda pieknom:-p chce byc:rofl2:
joasia - popatrz - prawie poloweczka a brzuszek malutki..... przykre jak tak trzeba wydatki i to na dzieciaczki ograniczac - ale jezeli piszesz ze i tak zajecia nie spelniaja swojego zadania - to moze lepiej...
natka - Ty nie miej wyrzutow zes nie cwiczyla ---z dzieciem to i tak pewnie sie naganialas--- a krokiety---mnammm - zainspirowalas mnie na dzisiaj:-p
poza tym - fasolko i natko - slyszalam ze jesien/ zima - absolutnie nie jest pora na odchudzanie ---bo organizm i tak potrzebuje innego zywienia i troszke tluszczyku:-p........... ja wierze:-D

pozdrawiam
kawke zostawiam
milego dnia

reklama
ha! to ja pierwsza spiję Hanusiową kawkę ..

jestem dzis w domu z dziećmi-poprzekładałam klientki i zostałam bo synalek od 2 dni kaszle i chcę Go przetrzymać w domostwie:tak:

jak miło-w domku ciepło ,spokój,dzieci malują za oknem wicher że szok..

Natkaa
nie poddawaj się -będzie dobrze-tylko czasu trzeba ,żeby się biznesso rozkręcił:tak:

Hana
nie ważne ,że w dzień się nie dostajesz do kompa-ważne ,że w ogóle z nami jesteś choćby tylko z rana ;*

Jotemka
pogłaskać brzuszek i zdrówka dla potrzebujących dzieciaczków :happy:

Fasolkaaaa
:nerd:

ciepłego ,spokojnego dnia kochane..
ja dziś będę ryła w szafach i układała,przekładała,wyrzucała:-p ot,taki wolny dzień hahahaa

Cześć Laseczki!
Witam się z kawusią :-)
W domku dziś tylko 3 dzieci. Marcin ma juz zdjęte szwy, ale jeszcze zagoić się musi i do tego nadal płukanie szałwią, antybiotyk, ale już ok humorki. Karola z zaostrzoną alergia w domu rozpacza,a le flegmy ma dużo i steryd na skórę :-( Arti kontynuuje siedzenie w domu i dobrze mi z nim. Pani do pomocy brak, ale coraz lepiej nam wychodzi dbanie o dom i jakoś nie tęsknię do jej pomocy :szok::szok::szok: Chociaż wiem, że się pewnie nie obejdzie ostatecznie...
Powoli się przygotowujemy do Adwentu. Dziś jeszcze zakupię gadżety do wieńca adwentowego i będę działać. A tak poza tym marzy mi się przemalowanie kuchni. Najchętniej zrobiłabym to sama. Wiem, ze to nietrudne i wcale nie męczące a samemu zdecydowanie taniej niż z fachowcem, a niekoniecznie gorzej:tak::tak::tak:. Sama juz się o tym przekonałam. Teraz jest niebieska - piękny odcień błękitu, lekko przygaszony a chcę zrobić kremową jak moje meble... Jak będę miała więcej kasy, to meble strzelę na biało. Tutaj już posilę się fachowcem :-D
Się rozpisałam, co???
Hanuś - super, ze się odzywasz, tak się cieszę :-)
Natkaa krokiety, hmmmm..... chyba w nast tygodniu zrobię.
Mamo dzięń w domu na porządkach? Uwielbiaaaaam, szczególnie jak mam dobry pozytywny nastrój jak dziś. Zaraz umyję okna w sypialni, właśnie zrzuciłam pościel na wymianę. Tralalalala...
A mój małż kilka dni temu zadedykował mi piosenkę Mesajah - Każdego dnia - YouTube I nie ukrywam, ze sie porycząłam ze wzruszenia.....

Jotemk
świetna piosenka i wcale się nie dziwię ,że ryczałaś :-p

ja dziś właśnie taką wenę posiadam i już ogarnęłam szafę w korytarzu i pokoje dzieci-3 siaty ubrań zawiozłam do pck..jeszcze tylko w garderobie porządek i na dziś to wsio...

teraz się za obiad biorę -ziemniaki,paluszki rybne i fasolka szparagowa ze słoika-mojego taty roboty..

smacznej kawki pijącym :tak:

uuuuu szalejesz kochana :-D
a co do malowania w domu to pewnie ,że dasz rade -ino nie teraz ,jak w ciąży jesteś ..ja sama całą chatę piętrową pomalowałam i jest git :)) i wcale nie gorzej od malarzy ..a bałagan przy tym mniejszy :-D

Dzień dobry!

A ja się wyspałam w końcu i doła przegoniłam:-) Dzisiaj na obiad żurek będzie, jakoś mnie wzięło na kwaśne smaki:rofl2:

Jotemka - szalejesz kobieto - zwolnij:tak:
hana - jak tam Twoje dzieciaki?
Naatka - fajnie że znajdujesz czas i siły na treningi - ja nie umiem się ponownie zmobilizować

pozdrawiam, pewnie częściej teraz wpadnę choć na chwilkę, bo emek reaktywował mojego laptopa:-)

Patik, żurek to najlepszy mój małż robi... Ostatnio sporo bo kwaśne jest dobre zimą.
Był lekarz u Loli - zapalenie oskrzeli :-( od alergii, bu....

uuuuu szalejesz kochana :-D
a co do malowania w domu to pewnie ,że dasz rade -ino nie teraz ,jak w ciąży jesteś ..ja sama całą chatę piętrową pomalowałam i jest git :)) i wcale nie gorzej od malarzy ..a bałagan przy tym mniejszy :-D
Oj, jak znam siebie to i w ciaży dam rady :-D

reklama
Paticzku
cieszę się z Tobą żeś wyspana !!! :-) fajnie,że lapek dał się wzbudzić do życia :-D

Jotemka
hahahaaa..ja nie wątpię ,że Ty i w ciązy dasz radę --> wcale nie wątpię bo ...już Cię znam :tak:przeróbki mebli z Artim w ciąży,malowanie komody ,korytarzowe szafki ...oj było tego trochę :)
zdróweczka dla Karli!

Do góry