reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam się po długiej nieobecności. Chociaz na bb mi nie po drodze bo fb mam w każdym urządzeniu mobilnym a kiedy zaganiana mama ma czas jak nie przy karmieniu, pomiędzy pieluszką czy obiadkiem, w czasie pilnowania starszaka w wannience czy gotowania obiadu żeby odpalać kompoa.A tak klik, klik z telefonu i gotowe. Łatwiej jest równiez wcisnąc lubię cię niż pisac odpowiedzi.Jakby nie było sentyment pozostał.
U nas bez zmain.Czekamy na wizytę u hematologa, która będzie w Mikołajki.Boję się bardzo, mimo tego, że tłumacze sobie, ze bedzie dobrze.Antoś ma kłopoty z waga a przede wszystkim nie je. Od grudnia będe brała 60% macierzyńskiego.jestem przerażona jak podołamy finansowo.Mamy niewiele odłozone ale jeszcze zostało becikowe, 13stka i zwrot z podatku.Może uda się dociągnąc chociaz do kwietnia. Potem będe musiała wrócić do pracy, która mnie przeraża, której się boję i która zniszczyła moje serce ciągłym stresem i kieratem. Odsuwam te myśli od siebie i staram cieszyć się dniem dzisiejszym. Wczoraj bylismy we Wro na Jarmarku Bozonarodzeniowym. Milusia nie goraczkowała , chyba udało nam się odegnac zestawem tradycyjnych leków to zapalenie krtani,jest juz "ładny" w porównaniu do krtaniowego mokry kaszel.Na dworze było chłodno i wilgotno więc czuła się dobrze. Oczywiście masa kasy idzie na takich wyjściach. Szsoook.Wszystko drogie, to całe rękodzieło ceny ma zaskakujące.Pomysły natomiast fajne do podpatrzenia. Na pewno je wykorzystam.Na razie produkcja Gwiazdek, choinek i prezetów rękodzielniczych trwa a pochwalę się jak skonczę. . Pozdrawiam wszystkie serdecznie

reklama
witam sie z kawom ;)))

Wisieńka
no ja mam net w kom .zablokowany po jednym z rachunków wiec u mnie taka opcja klikania odpada ;-)
&&&&&&&&&&&& za wyniki Antosia :) i żeby zaczął bączek wiecej jeść ..
no z pracą Ci współczuje bo pamietam co się u Ciebie dzieje :nerd:

Natkaa
ja się bardzo bałam zmienić lokalizację-miejscowość ..tam tyle kasy w remont poszło itd..ale tu jest po prostu dobrze-i oby tak zostało..czasy ciężkie dltego cieszę się każdą klientką ,która przychodzi a póki co każdego dnia jest ich kilka wiec nie mam podstaw narzekać :-)pracuje w tym miejscu od 1,5 m-ca i ani jednego dnia nie miałam 0..
pewnie w lutym będą takie dni bo to taki nijaki m-ąc:eek:dzieci ferie mają ,rachunki za ogrzewanie przychodzą ...ale do lutego jeszcze trochę jest to się nie martwię na zapas.

serdecznie pozdrawiam ...
proszę nadal o ciepłe mysli dla mojej babci..........

Wisieńka bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas, to najlepsze rozwiązanie:-)

Mama przez grudzień takich zapasów narobisz, że na pół roku Ci kasy starczy ;-)

Hej! i ja sie witam po długim niepisaniu...w tym tygodniu mam nadzieję że reaktywuję laptopa, zamówiłam w końcu dysk, to łatwiej będzie zajrzeć, bo teraz to jak Wisieńka z telefonem u boku urząduję:-D

U nas dzień leci za dniem, miałam zryw z dietą i ćwiczeniami, ale tylko na dwa dni:sorry: Jaśko mi zachorował na zapalenie odmiedniczkowe nerek , no i odpuściłam sobie. Bidulek przyjmuje od środy zastrzyki, ale dziś prawdopodobnie zmiana leków na doustne. Dziewczynki szaleją jak zwykle:rofl2:

Naatka - kciukasy wciąż zaciskam, aby było tylko lepiej z interesem
Jotemka - jak samopoczucie? jak sobie radzisz? jestem w szoku jak ten czas pędzi, widziałam kiedyś fotkę co wstawiałaś, zgrabna z Ciebie ciężarówka:-)
Wisieńka - rozumiem twoje obawy z tymi 60% wypłaty, nasze oszcządności stopniały, musieliśmy wziąść pożyczkę bo święta nie wiem jakbym zrobiła, do tego opał eh ta kasa, od lutego będę mieć już normalną wypłatę, za to jak wrócę do pracy to pojawią się koszty dojazdu i niani więc też lipa. A ty z pracą szukasz czegoś innego? jak tak bardzo ta Cię wykańcza,to szkoda zdrowia, może na całego zajmiesz się rękodziełem?
Fasolka - jak Patusia moja imienniczka?:-)co do zdolności w poszukiwaniu zaginionych rzeczy to faceci mają mistrza hahaha mój też:tak:
mama - może ten luty jednak nie będzie taki kiepski, &&&& za bogate klientki:-D

pozdrawiam

Patik
heloooooł po długiej przerwie ;)
zdrówka dla Jasia..się chłopczyk umęczy :-(
no liczę ,że luty bedzie do przeżycia ;-) na pewno zdam relacją :-Dże tak zajadę francuskim :cool2:

ja dzis pozałatwiałam od rana to co miałam w planie,dzieci odebrałam zaraz po lekcjach ..prosiły od 2 dni o naleśniki wiec własnie skończyli jeść a ja z herbatą na kanapie przed kompem-należy się ?? należy ! to se nie żałuję :-p

Mama będzie tak, zobaczysz:-) Naleśniczki robiłam wczoraj:-) najadłam się ummm z czekoladą i bananami, z malinami i danio:-)

Patik co napiszesz to mi się przypomina Twój kominek, a skąd to zapalenie nerek? brzmi strasznie.

Jutro jadę z Dawidkiem do Torunia na te badania na alergię z krwi, ciekawe co mu wyjdzie.

Spokojnego wieczoru.

Natkaa - pediatra powiedziała że bakteria E. coli jest przyczyną tego zapalenia, a kominek się pali aż miło, tyle że emek stracił zapał na jego wykończenie. Ale ja tam go nie popędzam, najdzie go wena to skończy , ma czas do świąt

Hej laski wpadam z kawą!
Wcinam magnez i na nerwy pomaga, nie powiem, dwa razy dziennie po 2 tabl.
W domu aktualnie mam Artiego, Lolkę i Marcina. ALergie u dwójki i rekonwalescencja u Marcina, bo ma 3 szwy na ustach po tym jak się zderzył z kolegą na zbiórce.
Posiedziałabym przy kompie, opisałabym co i jak u mnie ale jakoś nie dam rady, bo wspomniane naleśniki marzą się Arturowi. Klepie mnie po plecach i mówi mama mama naleśniki zrobisz już????
Fotka brzuchola sprzed 5 dni :-)

Zobacz załącznik 595844

reklama
Witam sie ja z kawka popołudniowa ;-)

Natka moja dieta lezy i kwiczy :zawstydzona/y: jakos nie mam ostatnio weny do dietowania :-pjedynie pilnuje sie zeby tak po 18 juz nie szamac nic :cool2:I &&&&&&&&& za Dawidka badania

Patik a imienniczka ma sie dobrze ;-) uspokoiła sie w koncu troszke:-D zdrowka dla Jaska :-)

Mama nalezy sie a jak :-p:-)

Jotemka gdzie ty brzuszek masz to malenstwo to jak po solidnym obiadku i tyle .Mam pytanko do Ciebie juz od dawna mam nadzieje ze nie uraze :zawstydzona/y: ale intryguje mnie ta'' 8 ???'' przy twoim niku :cool2::-)

Do góry