reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja

Zaglądam i co??????? Jest co czytać, super.

Zmobilizowałam się w końcu i trochę sie pogimnastykowałam, a dziś zakwasiory..... ale to znaczy, że mięśnie pracowały i dobrze.

Jotemka - dobrze, że masz chęci i siłę, super! Tylko spokojnie, wiesz.... Mnie w ciąży z tymi młodszymi strasznie pod koniec denerwowało to, że chciałam coś gdzieś poprzestawiać, ale sma przecież nie dałabym rady podźwignąć i się zasapałam. To mnie wtedy bardziej męczyło niż takie normalne zmęczenie.

reklama
Catrina trzymam kciuki za dalsze treningi:-)

Fasolka źle Ci bonie ćwiczysz,rusz tyłek to od razu wróci uśmiech na twarz:-) nawet moja mama ostatnio przyznała mi rację:-)

Mama Ty SPA a ja zabieram się za sprzątanie, dzieciaki śpią to będę mogła na spokojnie wszystko zrobić.

Ja bardziej winko preferuję, ale nie ma się z kim napić bo M. nie lubi :-(

Pizze, nieźle :-) o tej porze jeszcze. Wstyd ;-) Za karę spal to z M. ;-)

Natkaa - chodzę na aqua fitnes i do sauny, wychodzę zmordowana jakbym orała pole, ale zadowolona,

Mamusia - jeszcze nie mogę jeździć, bo nie mam jeszcze dokumentu (tzn. prawka jeszcze nie mam, dopiero w środę jadę złożyć już komplet do wystawienia mi dokumentu), bez tego nie doubezpieczę samochodu, a bez ubezpieczenia to tu lepiej na drogę nie wyjeżdżać.
Muszę się więc uzbroić jeszcze w cierpliwość, ale juz chyba znalazłam instruktora, a nawet dwóch (jednego zawodowego u którego przed zdaniem na pełne prawko będę musiała wykupić lekcje) i takiego prywatnego, bardzo sympatycznego i cierpliwego pana.
Tak, że teraz tylko poczekać mi zostało, a potem do roboty.

Hej
Katrina, widać że to zupełnie inna procedura niż w Polsce :-) Powodzenia!!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie sobotnie w przerwie sprzątania - dziś rządzę w gabinecie M gdzie jest komp :-D
Szaro buro i ponuro, ale się nie poddaję, o nie!!!!!

Jotemka nie poddawaj się:-)

Ja porządki zrobiłam wczoraj, dziś tylko pranie, zmywarka i już jestem po treningu.

Miłego weekendu

Ech nudziło mi się, to pomyłam okna w salonie, upiekłam babeczki, spakowałam paczki do wysyłki i piję cappucino z niemiec, kuzyn przywiózł mi całą reklamówę zamówionych rzeczy, pyszności:-)

reklama
Do góry