reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja

Zaglądam i co??????? Jest co czytać, super.

Zmobilizowałam się w końcu i trochę sie pogimnastykowałam, a dziś zakwasiory..... ale to znaczy, że mięśnie pracowały i dobrze.

Jotemka - dobrze, że masz chęci i siłę, super! Tylko spokojnie, wiesz.... Mnie w ciąży z tymi młodszymi strasznie pod koniec denerwowało to, że chciałam coś gdzieś poprzestawiać, ale sma przecież nie dałabym rady podźwignąć i się zasapałam. To mnie wtedy bardziej męczyło niż takie normalne zmęczenie.

reklama
Catrina trzymam kciuki za dalsze treningi:-)

Fasolka źle Ci bonie ćwiczysz,rusz tyłek to od razu wróci uśmiech na twarz:-) nawet moja mama ostatnio przyznała mi rację:-)

Mama Ty SPA a ja zabieram się za sprzątanie, dzieciaki śpią to będę mogła na spokojnie wszystko zrobić.

Ja bardziej winko preferuję, ale nie ma się z kim napić bo M. nie lubi :-(

Pizze, nieźle :-) o tej porze jeszcze. Wstyd ;-) Za karę spal to z M. ;-)

Natkaa - chodzę na aqua fitnes i do sauny, wychodzę zmordowana jakbym orała pole, ale zadowolona,

Mamusia - jeszcze nie mogę jeździć, bo nie mam jeszcze dokumentu (tzn. prawka jeszcze nie mam, dopiero w środę jadę złożyć już komplet do wystawienia mi dokumentu), bez tego nie doubezpieczę samochodu, a bez ubezpieczenia to tu lepiej na drogę nie wyjeżdżać.
Muszę się więc uzbroić jeszcze w cierpliwość, ale juz chyba znalazłam instruktora, a nawet dwóch (jednego zawodowego u którego przed zdaniem na pełne prawko będę musiała wykupić lekcje) i takiego prywatnego, bardzo sympatycznego i cierpliwego pana.
Tak, że teraz tylko poczekać mi zostało, a potem do roboty.

Hej
Katrina, widać że to zupełnie inna procedura niż w Polsce :-) Powodzenia!!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie sobotnie w przerwie sprzątania - dziś rządzę w gabinecie M gdzie jest komp :-D
Szaro buro i ponuro, ale się nie poddaję, o nie!!!!!

Jotemka nie poddawaj się:-)

Ja porządki zrobiłam wczoraj, dziś tylko pranie, zmywarka i już jestem po treningu.

Miłego weekendu

Ech nudziło mi się, to pomyłam okna w salonie, upiekłam babeczki, spakowałam paczki do wysyłki i piję cappucino z niemiec, kuzyn przywiózł mi całą reklamówę zamówionych rzeczy, pyszności:-)

reklama
Do góry