reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Ho Ho Ho Mery Christmas :)

Wpadam na chwilkę w przelocie miedzy jedzeniem hehe .. jak Wam mijaja swieta ?? u nas jak narazie pelno lenistwo i obzarstwo az wstyd ;)

pozdrowionka kochane

Witam po świętach:-) objedzona, zmęczona i z dodatkowymi kilogramami;-) a jak u Was?
Chłopcy mi się przeziębili, mnie boli gardło, mam tylko nadzieję, że uda sie nam szybko pozbyć infekcji.
Dzieciaki dostali masę prezentów, część jeszcze leży w garażu, bo nie ma opcji żeby to wszystko na raz dołożyć do tego co mają, po prostu obłęd. Teraz odsypiają, bo w Wigilię poszli spać o północy, w pierwszy dzień świąt też, także ogólne zamieszanie.

Hej! ja po świętach taka obolała że ledwo się ruszam:-( objedzona umiarkowanie, bo starałam się nie przesadzać, a i tak kilo znowu do przodu:zawstydzona/y:
wczoraj Zosia pierwszy raz powiedziała "JAŚ" cudnie jej to wychodzi aż się wzruszyłam:tak: prezentów też mamy ogrom, nie wiadomo czym się bawić. Dzisiaj zaczynamy z Hanią malowanie domku z kartonu który dostały dziewczynki od nas w prezencie;-)

Natkaa zdrówka dla Was!!!!

no to pomalowałyśmy kilka elementów i się zmęczyłyśmy:sorry: chyba mamy zajęcie na co najmniej tydzień:-D

madlen dzisiaj wyjatkowo kiepsko się czuję, bardzo rwie mnie krocze, i czuję taki wewnętrzny ucisk na krocze:-( jutro idę na wizytę, boję się o tą moją szyjkę...
a jak Tobie minęły święta z trójeczką u boku?

cześć babki ;)

witam sie i ja ..
miałam humor w miarę jak wstałam ,ale teraz już mam nerwa --> moi sąsiedzi z bliźniaka od 7.45 wiercą!!( czy mnie obudzili)
myslałam,że tylko chwile to będzie ...a tu już od 1,5 h non stop wiercenie..

nie mam nerwów ..wlece jak mi przejdzie ..
poczytałam co tam u Was i ściskam .

ileeeeee jeszcze tego wiercenia !!!!!!

Patik jak wizyta. Gratulacje dla córci. Pamiętam ten ból krocza z poprzedniej ciąży, nie zazdroszczę, oby szybko minął.

Mama jak sąsiedzi? Skończyli wiercenie? Moja babcia mieszka w wieżowcu i kiedyś sąsiedzi z za ściany wiercili przez trzy dni, ja po kilku godzinach myślałam, że oszaleje.

Kamilkowie wszystko ładnie schodzi, po inhalacjach nawet nie kaszle w nocy i w dzień też coraz mniej, Piotruś ogólnie nieźle, mnie gardło nie boli wiec chyba będzie ok. Dziś jedziemy na imieninki do mojej siostry, znów obżarstwo, ale mam w planie się oszczędzać:-) zobaczymy czy się uda:-)

Miłego popołudnia

reklama
Do góry