reklama
Witam moje babeczki i swiatecznie juz prawie sciskam!
Stefa - a Ty to ksiazke kucharska piszesz czy jak?
Moje dorosle dziecie od wczoraj w domu, mlodsi bracia nie odstepuja od niego na krok;-) jak to sasiadka mi dzis powiedziala moje serce jest kompletne od dzis mam oficjalny urlop do 8 stycznia, wiec mam zamiar wykorzystac tem wolny czas na rodzinke i pelny odpoczynek.
Stefa - a Ty to ksiazke kucharska piszesz czy jak?
Moje dorosle dziecie od wczoraj w domu, mlodsi bracia nie odstepuja od niego na krok;-) jak to sasiadka mi dzis powiedziala moje serce jest kompletne od dzis mam oficjalny urlop do 8 stycznia, wiec mam zamiar wykorzystac tem wolny czas na rodzinke i pelny odpoczynek.
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
U nas mimo wszystko tradycyjnie bedzie na Wigilii - czyli bez mięsa, tylko ryby, grzyby, kapusta, ciasto, bez żadnych kurczaków czy pieczeni.
Pawimi - naciesz się, naciesz, w końcu pełna chata!!!
Życzę Wam zdrowych, spokojnych, pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia.
U nas mimo wszystko tradycyjnie bedzie na Wigilii - czyli bez mięsa, tylko ryby, grzyby, kapusta, ciasto, bez żadnych kurczaków czy pieczeni.
Pawimi - naciesz się, naciesz, w końcu pełna chata!!!
Życzę Wam zdrowych, spokojnych, pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia.
Katrina ja napisalam menu na swieta :d pieczen i kurczaki beda na pierwszy i drugi dzien swiat .. Wigilia tez mam tradycyjna bez miesa ..
Pawimi a dlaczego ksiazke kucharska piszę ?? przegladalam menu w necie i tak mnie te potrawy zainspirowały Fajnie jak wszyscy jestescie w domu to w koncu jest czar swiat wszyscy razem
Pawimi a dlaczego ksiazke kucharska piszę ?? przegladalam menu w necie i tak mnie te potrawy zainspirowały Fajnie jak wszyscy jestescie w domu to w koncu jest czar swiat wszyscy razem
Kochane dziękuję za życzenia.
Stefaa po fryzjerze ok, M. to sie śmieje, po co ja chodzę do fryzjera jak po powrocie wyglądam tak jak przed wyjściem (robię tylko odrosty na swoich i tak blond włosach).
U mnie sprzątanie strychu dziś było, pół dnia mi zeszło, ale wszystko jest jak w zegarku:-) Jutro robienie jedzonka i tylko czekać na Wigilię:-), fajna atmosfera sie zrobiła, choineczka ubrana, przed domem wystrojone... cudnie:-)
Życzę Wam, zdrówka, pogody ducha, wytrwałości i cierpliwości w wychowywaniu swoich Skarbów. Pociechy z dzieci, miłości, szczęścia i na koniec bogatego Mikołaja;-)
Stefaa po fryzjerze ok, M. to sie śmieje, po co ja chodzę do fryzjera jak po powrocie wyglądam tak jak przed wyjściem (robię tylko odrosty na swoich i tak blond włosach).
U mnie sprzątanie strychu dziś było, pół dnia mi zeszło, ale wszystko jest jak w zegarku:-) Jutro robienie jedzonka i tylko czekać na Wigilię:-), fajna atmosfera sie zrobiła, choineczka ubrana, przed domem wystrojone... cudnie:-)
Hej dziewczyny! Chwila przerwy więc zaglądam ale poczytać nie zdążę! Może w święta... U nas przygotowania do świąt są na takim etapie jakby wigilia miała być za pół roku- no cóż jakoś to przeżyjemy. Pozdrawiam gorąco:-)
reklama