reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam moje babeczki i swiatecznie juz prawie sciskam!:tak:
Stefa - a Ty to ksiazke kucharska piszesz czy jak? :nerd:
Moje dorosle dziecie od wczoraj w domu, mlodsi bracia nie odstepuja od niego na krok;-) jak to sasiadka mi dzis powiedziala moje serce jest kompletne :-D od dzis mam oficjalny urlop do 8 stycznia, wiec mam zamiar wykorzystac tem wolny czas na rodzinke i pelny odpoczynek.

witajcie

U nas mimo wszystko tradycyjnie bedzie na Wigilii - czyli bez mięsa, tylko ryby, grzyby, kapusta, ciasto, bez żadnych kurczaków czy pieczeni.

Pawimi - naciesz się, naciesz, w końcu pełna chata!!!

Życzę Wam zdrowych, spokojnych, pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia.

Katrina ja napisalam menu na swieta :d pieczen i kurczaki beda na pierwszy i drugi dzien swiat .. Wigilia tez mam tradycyjna bez miesa ..

Pawimi a dlaczego ksiazke kucharska piszę ?? przegladalam menu w necie i tak mnie te potrawy zainspirowały :) Fajnie jak wszyscy jestescie w domu to w koncu jest czar swiat wszyscy razem :)

Kochane dziękuję za życzenia.

Życzę Wam, zdrówka, pogody ducha, wytrwałości i cierpliwości w wychowywaniu swoich Skarbów. Pociechy z dzieci, miłości, szczęścia i na koniec bogatego Mikołaja;-)

Stefaa po fryzjerze ok, M. to sie śmieje, po co ja chodzę do fryzjera jak po powrocie wyglądam tak jak przed wyjściem (robię tylko odrosty na swoich i tak blond włosach).

U mnie sprzątanie strychu dziś było, pół dnia mi zeszło, ale wszystko jest jak w zegarku:-) Jutro robienie jedzonka i tylko czekać na Wigilię:-), fajna atmosfera sie zrobiła, choineczka ubrana, przed domem wystrojone... cudnie:-)

Hej dziewczyny! Chwila przerwy więc zaglądam ale poczytać nie zdążę! Może w święta... :tak: U nas przygotowania do świąt są na takim etapie jakby wigilia miała być za pół roku- no cóż jakoś to przeżyjemy. Pozdrawiam gorąco:-)

reklama
DSC05804.jpg

Do góry