Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny!!!! Dużo zdrówka, miłości, zrozumienia, radości i spełnienia marzeń:-):-):-)
Ja w sylwestrowy wieczór siedzę sama przed tv, dziewczynki śpią, emek w pracy...eh za rok może poszalejemy
Przedwczoraj dopadły mnie nad ranem bolesne skurcze - utrzymywały się ponad godzinę, na szczęście "straszaki" - ale i tak byłam przerażona - kurcze zbliżam się mety - z jednej strony się cieszę, bo jakoś ciąża mi ciąży
a z drugiej strony zaczynam się bardzo bać porodu
zaczarowana Spokojnej i radosnej ciąży:-) Ja mam siostrę 12 lat młodszą i może jako nastolatka nie miałam z nią bardzo bliskiego kontaktu, za to teraz relacje mamy bardzo dobrą - a szczególnie teraz jest dla mnie dużym wsparciem i w ogóle nie czuję że ma tylko 20 lat;-) tak więc Twoi chłopcy na pewno się jakoś dogadają z młodszym bratem lub siostrzyczką:-)
Steffa nie dołuj się starymi postanowieniami - ja miałam schudnąć co najmniej 10 kg, w maju wymyśliliśmy z emkiem staranka o synka więc Nowy Rok 2013 witam z nadbagażem prawie 18 kg
języki też miałam szlifować, w zamian strzępię
w kierunku dziewczynek
a więc wszystko przed nami
majqa, Natkaa jeszcze trochę czasu zostało, imiona zdąży się wybrać
Natkaa na pewno nie jest łatwo pracować gdy ma się trójeczkę i to maluchów, ale wspieram Cię duchowo i wierzę że się uda
sama wracam do pracy zaraz po macierzyńskim i urlopie wypoczynkowym, czyli gdzieś we wrześniu 2013;-)
katrina Brawa dla Kubusia!
mamusia i jak tam szampan z już "byłą" szefową?;-)
Buziaki dla Was! Dla wszystkich udanego wieczoru:-)