reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Ho Ho Ho Mery Christmas :)

Wpadam na chwilkę w przelocie miedzy jedzeniem hehe .. jak Wam mijaja swieta ?? u nas jak narazie pelno lenistwo i obzarstwo az wstyd ;)

pozdrowionka kochane

Witam po świętach:-) objedzona, zmęczona i z dodatkowymi kilogramami;-) a jak u Was?
Chłopcy mi się przeziębili, mnie boli gardło, mam tylko nadzieję, że uda sie nam szybko pozbyć infekcji.
Dzieciaki dostali masę prezentów, część jeszcze leży w garażu, bo nie ma opcji żeby to wszystko na raz dołożyć do tego co mają, po prostu obłęd. Teraz odsypiają, bo w Wigilię poszli spać o północy, w pierwszy dzień świąt też, także ogólne zamieszanie.

Hej! ja po świętach taka obolała że ledwo się ruszam:-( objedzona umiarkowanie, bo starałam się nie przesadzać, a i tak kilo znowu do przodu:zawstydzona/y:
wczoraj Zosia pierwszy raz powiedziała "JAŚ" cudnie jej to wychodzi aż się wzruszyłam:tak: prezentów też mamy ogrom, nie wiadomo czym się bawić. Dzisiaj zaczynamy z Hanią malowanie domku z kartonu który dostały dziewczynki od nas w prezencie;-)

Natkaa zdrówka dla Was!!!!

no to pomalowałyśmy kilka elementów i się zmęczyłyśmy:sorry: chyba mamy zajęcie na co najmniej tydzień:-D

madlen dzisiaj wyjatkowo kiepsko się czuję, bardzo rwie mnie krocze, i czuję taki wewnętrzny ucisk na krocze:-( jutro idę na wizytę, boję się o tą moją szyjkę...
a jak Tobie minęły święta z trójeczką u boku?

cześć babki ;)

witam sie i ja ..
miałam humor w miarę jak wstałam ,ale teraz już mam nerwa --> moi sąsiedzi z bliźniaka od 7.45 wiercą!!( czy mnie obudzili)
myslałam,że tylko chwile to będzie ...a tu już od 1,5 h non stop wiercenie..

nie mam nerwów ..wlece jak mi przejdzie ..
poczytałam co tam u Was i ściskam .

ileeeeee jeszcze tego wiercenia !!!!!!

Patik jak wizyta. Gratulacje dla córci. Pamiętam ten ból krocza z poprzedniej ciąży, nie zazdroszczę, oby szybko minął.

Mama jak sąsiedzi? Skończyli wiercenie? Moja babcia mieszka w wieżowcu i kiedyś sąsiedzi z za ściany wiercili przez trzy dni, ja po kilku godzinach myślałam, że oszaleje.

Kamilkowie wszystko ładnie schodzi, po inhalacjach nawet nie kaszle w nocy i w dzień też coraz mniej, Piotruś ogólnie nieźle, mnie gardło nie boli wiec chyba będzie ok. Dziś jedziemy na imieninki do mojej siostry, znów obżarstwo, ale mam w planie się oszczędzać:-) zobaczymy czy się uda:-)

Miłego popołudnia

reklama
Do góry