reklama
Dzieki ale najgorsze jest to czekaniewklejam Ci tabelkę wartości - pamiętaj, że na forum in vitro z niskich bet też były dzieci trzeba czekać
jasani
Fanka BB :)
Wynik jak na razie wskazuje na brak ciąży. Jeżeli była to blastocysta to wynik powinien być już wyższy. Ale poczekaj dwa dni i zrób ponownie.Witajcie
Mam pytanie jestem 6dpt i nie wytrzymalam zrobilam bete wynik to 0.23 to chyba za maly prawda i dodam ze boli mnie od wczoraj podbrzusze tak jak na@
Dla pocieszenia w 7 dpt, 5dniowej blastocysty miałam 10,7. Aktualnie jest szaloną czterolatkąDzieki ale najgorsze jest to czekanie
To byla blastocysta czyli moge sie pozegnac z kropkiemWynik jak na razie wskazuje na brak ciąży. Jeżeli była to blastocysta to wynik powinien być już wyższy. Ale poczekaj dwa dni i zrób ponownie.
jasani
Fanka BB :)
U mnie w 7 dpt wyszedł już test sikany. Na Twoim miejscu nie liczyłabym już na wiele niestety.To byla blastocysta czyli moge sie pozegnac z kropkiem
U mnie w 7 dpt wyszedł już test sikany. Na Twoim miejscu nie liczyłabym już na wiele niestety.
Kasia22004
Zaciekawiona BB
Hej,5dniowy zarodek byl podany
6 dzien to za wcześnie, jeśli w 9 dniu Beta sie nie ruszy to znak ze zarodek sie nie zagnieździł jeśli wcześniej - jeszcze nic straconego. Ja faktycznie robiłam test sikany w 7 i wyszedł ale nie zawsze tak jest!!Zrob bete 9 dnia - trzymam kciuki )
reklama
No niestety nie udalo sieHej,
6 dzien to za wcześnie, jeśli w 9 dniu Beta sie nie ruszy to znak ze zarodek sie nie zagnieździł jeśli wcześniej - jeszcze nic straconego. Ja faktycznie robiłam test sikany w 7 i wyszedł ale nie zawsze tak jest!!Zrob bete 9 dnia - trzymam kciuki )