Lady Loka
Fanka BB :)
ten cień cienia to mają zwykle dziewczyny, testujące się mniej niż 14 dni po stosunku. Powyżej już zwykle krecha jest mocno widoczna. U Ciebie nawet tego cienia nie było widać.Tak szczerze to bylam zaniepokojona bo tu na forum widziałam dziewczyny, które wrzucały zdjęcia z tzw.cieniem cienia i naprawdę jakis szary delikatny cień można było tam pod lupą dostrzec a okazywało, że są w ciąży.
Albo na fb czasami dziewczyny piszą, że miały normalny okres w ciąży. Jak dopytałam czy normalny obfity ze skrzepami to pisały że tak.
Potem inne historie, że ktoś zaszedł w ciążę z prezerwatywą, wkładką i tabletkami.
Potem naprawdę łatwo jest uwierzyć w niepokalane poczęcie... Ja się naprawdę bardzo stresowałam mimo że wiedziałam że jest bardzo małe prawdopodobieństwo ciąży.
Co do okresu w ciąży, to na fb można sobie pisać różne rzeczy, tu zresztą też. Ale wyobrażasz sobie jak ten zagnieżdżony zarodek miałby przeżyć okres? Siłą rzeczy można mieć krwawienie, można mieć krwiaka, który się opróżnia w ciąży, ale to nie jest okres.
i szczerze nie wiem po co mieć jednocześnie wkładkę i tabletki o ciąży z wkładką słyszałam dosłownie raz.
Wiesz, jak się uprawia seks i to Cię tak stresuje to może jednak warto jakoś zadbać o zmniejszenie tego stresu?