reklama
iza39
Zaciekawiona BB
Tak labo te same Alab,chyba jedno z bardziej wiarygodnych ale wrzuce zaraz te wyniki dla pewnosci
Dziewczyny,dziekuje za kazde milo slowo i kciuki,koncze temat Swietujcie dzis 2 dzien Swiat! Trzymam za kazda z WAS mocne kciuki do uslyszenia...wroce 28go od lekarza napisze co to za cuda wianki sie odstawiaja u mnie,tymczasem buziaki!No w ogole dziwne to wszystko...to moj pierwszy raz ,pierwsza beta na plus.wiec tym bardziej wszystko dla mnie nowe i niezrozumiale ...
iza39
Zaciekawiona BB
Dziewczyny,dziekuje za kazde milo slowo i kciuki,koncze temat Swietujcie dzis 2 dzien Swiat! Trzymam za kazda z WAS mocne kciuki do uslyszenia...wroce 28go od lekarza napisze co to za cuda wianki sie odstawiaja u mnie,tymczase
iza39
Zaciekawiona BB
Dziewczyny,dziekuje za kazde milo slowo i kciuki,koncze temat Swietujcie dzis 2 dzien Swiat! Trzymam za kazda z WAS mocne kciuki do uslyszenia...wroce 28go od lekarza napisze co to za cuda wianki sie odstawiaja u mnie,tymczasem buziaki!
G
gość _199
Gość
Jeden czy dwa ?Hejo,wizyta się odbyła. Okazuje się,że w XXI.wieku maszyny są nadal omylne, szkoda tylko że wszystko takim kosztem.Beta zrobiona w klinice 17dpt 2990 ..na usg pęcherzyk,więc wszystko skończyło się dobrze dla mojego kropka❤
Bardzo się cieszę.
olka11135
Fanka BB :)
Hejo,wizyta się odbyła. Okazuje się,że w XXI.wieku maszyny są nadal omylne, szkoda tylko że wszystko takim kosztem.Beta zrobiona w klinice 17dpt 2990 ..na usg pęcherzyk,więc wszystko skończyło się dobrze dla mojego kropka❤
Super! Gratulacje
iza39
Zaciekawiona BB
Jeden misiakdziękujęJeden czy dwa ?
Bardzo się cieszę.
iza39
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo, długą droga przed namiSuper! Gratulacje
reklama
piękna informacja watek to dowod na to, ze w razie watpliwosci trzeba powtarzac bete.Hejo,wizyta się odbyła. Okazuje się,że w XXI.wieku maszyny są nadal omylne, szkoda tylko że wszystko takim kosztem.Beta zrobiona w klinice 17dpt 2990 ..na usg pęcherzyk,więc wszystko skończyło się dobrze dla mojego kropka❤
Podziel się: