reklama
iza39
Zaciekawiona BB
piękna informacja watek to dowod na to, ze w razie watpliwosci trzeba powtarzac bete.
Tak jest,nie poddawać się od razu, tylko mieć dobre mysli❤piękna informacja watek to dowod na to, ze w razie watpliwosci trzeba powtarzac bete.
iza39
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo, bardzo ❤ jednak w cuda trzeba wierzyć!Trzymalam kciuki, wciaz trzymam niech zdrowo rosnie to nowe zycie
iza39
Zaciekawiona BB
Jeden❤Jeden czy dwa ?
Bardzo się cieszę.
A
Anaidmada
Gość
Cześć Iza39, jak sprawa się potoczylw?ja miałam podobna sytuację ponad rok temu, 4 transfer, 1 zarodek, piekna beta 14dpt, powtórzona 16-17dpt i niestety spadek. Po pierwszej becie dostalam nowe recepty na leki, pewna, że się udało wykupiłam siatę leku, ale niestety...po odchorowaniu jesienią, po roku podjęliśmy kolejną próbę, jestem 11dpt czekam na rozwój sytuacji 3mam kciuki!!!
iza39
Zaciekawiona BB
Hejka,okazało się że pomyłka laboratorium ..Dziś koniec 8tyg ciazy ,czuję się fajnie..jak.na te chwilę tylko zaliczyłam już 2 razy Ip z krwawieniem, niewiadomo skąd i dlaczego..za mc mam.pierwsze prenatalne..trzymam kciukasy za WasCześć Iza39, jak sprawa się potoczylw?ja miałam podobna sytuację ponad rok temu, 4 transfer, 1 zarodek, piekna beta 14dpt, powtórzona 16-17dpt i niestety spadek. Po pierwszej becie dostalam nowe recepty na leki, pewna, że się udało wykupiłam siatę leku, ale niestety...po odchorowaniu jesienią, po roku podjęliśmy kolejną próbę, jestem 11dpt czekam na rozwój sytuacji 3mam kciuki!!!
A
Anaidmada
Gość
Bardzi się cieszę, ja wykonałam dzisiaj test płytkowy i niestety 1 kreska, w poniedziałek idę na betę i zobaczę co finalnie. 3mam kciuki za Ciebie iHejka,okazało się że pomyłka laboratorium ..Dziś koniec 8tyg ciazy ,czuję się fajnie..jak.na te chwilę tylko zaliczyłam już 2 razy Ip z krwawieniem, niewiadomo skąd i dlaczego..za mc mam.pierwsze prenatalne..trzymam kciukasy za Was
Cześć Iza39, jak sprawa się potoczylw?ja miałam podobna sytuację ponad rok temu, 4 transfer, 1 zarodek, piekna beta 14dpt, powtórzona 16-17dpt i niestety spadek. Po pierwszej becie dostalam nowe recepty na leki, pewna, że się udało wykupiłam siatę leku, ale niestety...po odchorowaniu jesienią, po roku podjęliśmy kolejną próbę, jestem 11dpt czekam na rozwój sytuacji 3mam kciuki!!! maluszka
Super!gratulacjęHejka,okazało się że pomyłka laboratorium ..Dziś koniec 8tyg ciazy ,czuję się fajnie..jak.na te chwilę tylko zaliczyłam już 2 razy Ip z krwawieniem, niewiadomo skąd i dlaczego..za mc mam.pierwsze prenatalne..trzymam kciukasy za Was
A
Anaidmada
Gość
Bardzo się cieszę, ja wykonałam dzisiaj test płytkowy i niestety 1 kreska, w poniedziałek idę na betę i zobaczę co finalnie. 3mam kciuki za Ciebie i maluszka
reklama
iza39
Zaciekawiona BB
Trzymam kciukasy ❤mi jakoś ustąpiły nudności,piersi mniej bolesne i znow mam pietra,,ide po niedzieli zobaczyć czy wszystko ok..kurczę ciężkie te ciąże do przejścia..od początku w strachu...chciałabym żeby ten czas popoleciał i było 4 m-ce..
reklama
Podziel się: