reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
zielona2909 Chciałam zagłosować ale coś mi chyba nie wyszło:) Podaj cały link wtedy powinno się udać.

No i w końcu z mężem zdecydowaliśmy się ruszyć do ludzi :) Więc w piątek jak mała poszła spać ruszyliśmy do kamionek a potem na miasto. Dobrze było spotkać znajomych i trochę oderwać się. Oli smacznie spała a my mogliśmy trochę zaszaleć:D

Byłyśmy dzisiaj z Oli w ośrodku rehabilitacji na Łyskowskiego (pediatra zauważyła u niej drżenie rąk) ale okazało się, że to fałszywy alarm i jest wszystko w jak najlepszym porządku :)

Pozdrawiamy :)

Japaneczka to super ze się odchamiliście każdy czasem potrzebuje relaxu i cieszę się że mała ok niektórzy pediatrzy bagatelizują a inni są nadgorliwi

a ja jak nie włączą dziś wody to pójdę na daszynskiego i komuś w*******e bez kitu

hej hej

melduję że u nas wszystko ok byłam u ginka miałam mały zabieg i żyję he he

Rechot włączyli wodę czy poszłaś komuś w.......ć ?? he he nie mogłam z tego tekstu jak przeczytałam :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Rechot ja tez mam ochote komus przy pierdo lić, bo z ludzi głupków robia. Napisaliby że wody nie będzie do wtorku, a nie mydlą oczy. Z wanny wode spusciłam, bo przeciez miała juz byc wczoraj o 22, a teraz leci ale syf.

Japaneczka trzeba polubic wszystkich sponsorow i wtedy Ci pokaze sie zdjęcie Alusi.

Witajcie wtorkowo!
Ja na szczescie wody mam do woli!:-) Jednak wiocha to wiocha, zawsze jest sie gdzie ochlodzic. Dla zdesperowanych polecam nasza Wislę.:-D
A tak na serio to niezle jaja sa z ta woda.:/Zycze hektolitrow czystej wody w kranie!:tak:
Japaneczka - super, ze dzidziolka zdrowa!:-)
Milego dzionka Kobietki

reklama
ja witam się środowo:-)))
chciałam sie z Wami dziewczyny przywitać :-)) kiedy sie spotkamy??? może we wrześniu zorganizujemy jakieś spotkanie co....????

Do góry