reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
No my też niedługo będziemy spacerówkę kupować. Może jakieś polecacie? albo odradzacie?
Bedziemy też kupować fotelik samochodowy bo na razie mamy ten pierwszy do 9kg. Jaki potem najlepiej kupić, bo są w różnych przedziałach wagowych? jestem kompletnie zielona w tym temacie.

... jeśli miałabym doradzić AsienkaPl to z tych dwóch podoba mi się bardzie ten pierwszy :)

co do spacerówek to my mamy dwie maxi cosi murę 4 i bebe confort loola :) obie wg mnie super, ale nie są za lekkie to raczej spacerówki a nie typowe parasolki :/

he he przybijmy sobie piatkę z tym niejedzeniem, mój nie je sniadań i kolacji na obiad zje talerzyk zupy albo kotleta z piersi kurczaka, albo udko i tyle. Wpieprza suche buły. No i pije hektolitry soku, smkaowej wody, herbatki co mu sie wleje to wypije.

chciałabym żeby tak obiad mój zjadł....

Asienka ta 1 spacerówka! ma super koła! uwierz - będzie się nią lekko jeździło :tak: no i fajna :-)

Mi.nu szczerze polecam ten fotelik:

http://www.storchenmuehle.de/autokindersitze/catalogue/Product/show/starlight_sp/

To jest Recaro Young Sport :) Sami go mamy ijest rewelacyjny :tak:

Luuzna to Twój Alanek wogóle nie je? Bo ja uważam że talerz zupy na cały dzień to stanowczo za mało. Jesli zje udko zamiast zupy, t bez ziemnaiaków ani surówki. On wogóle warzyw i owoców nie toleruje, ale marchewke w zupie mu przemyce.

Luuuzna fajny. a kupowałaś w Toruniu czy przez internet?czy gdzies w Toruniu w sklepie można by zobaczyć "na żywo" ten fotelik?
A kiedy zmieniałyście fotelik samochodowy z tego pierwszego na następny? czy patrzyłyscie według wagi czy moze wieku dziecka?my sporo jeździmy samochodem z Małą. dla mnie bardzo istotne jest ze jak Mała zaśnie, żeby można było odchylić fotelik zeby jej głowa nie wisiała.

najlepiej kupić taki fotelik od 0-18kg starczy do 3 lat potem ten wiekszy te od 0-36 są mniej bezpieczne ja polecam romer, lub bebe comfort oraz słyszała ze recaro są super polecam zapoznać się ze stroną i rankingami foteliki.info

mi.nu a zobacz w smykolandzie w twierdzy na Dąbrowskiego moze tam beda te foteliki ale wiem ze w ogole maja duzy wybor spacerowek fotelikow i nie tylko ( jak bedziesz kupowala mow mam znizke)

reklama
Nie zgadzam się, że są mniej bezpieczne foteliki 9-36 kg :-p
Ale każdy ma swoje zdanie - na szczęście bo byłoby nudno na świecie :-D
Zresztą można zobaczyć jak fotelik wypada w testach na fotelik.info

W Smykolandzie są na 100% :tak:

Do góry