reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Mi.nu na zatwardzenia polecam szuszone śliwki z gerbera czy Bobovity. Tak jak napisała Rechot eksplozja w pampersie :-D

reklama
Witajcie!
Japaneczka - ciesze sie bardzo, ze problem sam sie rozwiazal w pieluszce.;-)
Ksawka cos wczoraj ugryzlo na powiecie. lekko bylo opuchnieta i czerwonawa. Rano jak wstal juz nie mogl oczka otworzyc. Trza bylo do Citomedu jechac sprawdzic co i jak. Dostal leki i juz po calym dniu jest lepiej. Moze juz tak w 70% patrzalke otworzyc. Ach.... co to za pechowa istotka moja.:-(
Mielismy plany, ale koniec koncow tylko kolo domku ganialismy za kurkami, pieskami i kotkami.
teraz dopiero co usnol, a ja pomykam kapac sie i paciu.
Dobranoc kobietki! :-)
A jutro mamy 3 rocznice slubu i do kina na filmik sie wybieramy. Tylko, ze nic ciekawego nie ma.:dry:

Japaneczka - dziecinka rosnie Ci jak na drozdzach, super tylko pogratulowac coruni. :-)My juz na szczescie tak nie smigamy. Obecnie nosimy juz 92.;-)
Oczko juz w niedziele wieczorkiem polepszylo sie a dzis juz sladu niema. na szczescie!:-)

Alan wyszczuplał :-D Ale jak nie je za wiele...ma tak, że latem nie jada dużo (sama tak mam więc go rozumiem :-D). Grunt, że je przyzwoite śniadanie ;-)
Więc ciuchy nosi te same, ale za to buty....eh już niedługo będę musiała zakupić roz 24

luuuzna - u nas tak samo, dlugi chudzielec o rozmiarze buciora 23. Ostatnio kupilam jemu troche wieksze papusie do chodzenia w domku w rozmiarze 24. :-)
Moj to nie je przyzwoitego sniadanka, przyzwoitego obiadku, przyzwoitego deserku, no i przyzwoitej kolacyjki!:-D
Nie przyswaja chleba, ziemniakow itd. Je za to sam ser, mielone i ogorasy, pomidorki itd!:tak:

he he przybijmy sobie piatkę z tym niejedzeniem, mój nie je sniadań i kolacji na obiad zje talerzyk zupy albo kotleta z piersi kurczaka, albo udko i tyle. Wpieprza suche buły. No i pije hektolitry soku, smkaowej wody, herbatki co mu sie wleje to wypije.

reklama
Do góry