reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Mikka - Wszystkiego Najlepszego dla Synusia Damianka

Ja szalona ciagle ogladam prognozy pogody, bo w nocy soboty na niedziele planujemy nadmorski wyjazd. Ciekawe, ciekawe jaka bedzie naprawde pogoda... ach to sie okaze dopiero na miejscu. Kilka lat temu bylismy we Wladku i ciagle trabili, ze bedzie deszcze, a my czas spedzalismy tylko pod parasolem plazowym.
Mały ostatnio dostał bardzo szorskiej brudki. Bylam u lekarza, kazał najpierw smarowac Emolium, a jak nie pomoze to mascia robiona w aptece. Tylko problem był taki, ze stosując ta masc nie moze przebywac na sloncu czyli 5 dni w domku. Koniec koncow Emolium pomoga i oby tak dalej. :-)

Luuuzna- no koniecznie musimy się spotkać, ten i przyszły tydzień mam popołudnia, a później 2 tyg na rano to coś wymyślimy bo zdjęcia muszę zobaczyć :-p Gucio dobrze, zdrowy, jesteśmy na etapie nocnikowania i już mi ręce opadają, ale jakoś dajemy radę :-D

Mikka-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAMIANKA-niech rośnie zdrowo :tak:

Asienka- udanej pogody :tak: najważniejsze dobre towarzystwo a nie pogoda, zobaczysz, będzie dobrze :tak:

Za gór i rzek powróciła nasza Rechotka :). Jak tam było? Widziałam na fejsiku, ze wyjazd 100% udany!

Malinko powodzenia dla synusia w nocnikowaniu.:-) Ja tez nastanawiam sie nad odzyczajaniu malucha od pieluchy, w koncu lato to najlepszy czas.
A mnie meczy Mega alergia, padam :-(

fajny wyjazd - anglia jest szara i brzudka i zaniedbana ale inne zycie zupełnie u nas dosłownie jak trzeci świat ;/ pogoda zimno i wilgotno i...ja bym się tam właściwie nie przeniosła za nic ;)

Malinka to się jakoś umówimy :-p
Eeeh mój wie co znaczy nocnik, siusiu, że tam się robi...ale zgrywa głupiego jak ma tam zrobić :-p :-D

Rechot widziałam na facebooku zdjęcia - mi się w Anglii podoba :-)

Mikka dla Damianka głośne STO LAT STO LAT :)))

Ja drogie Panie byłam w Budapeszcie :)

Aaa mam do sprzedania graidło dla dziecka...zaraz napiszę na ogłoszeniowym.

Dziękuję dziewczyny za życzenia:-)) Torcik był pyszny mniam mniam.

Asienka pogoda na pewno się uda ja jak byłam w Rowach to było super nawet się zjarałam.

Witam wszystkie mamy z dalekich podróży.

Dziewczyny nie jadę, ma być naprawdę kiepsko. Nasi znajolmi sa teraz we Władku i mowili, ze jest tak zimno, ze nikt nie wisiedzi na plazy.:-( a prognoza pogody nie nastraja optymistycznie ma byc 15 stopni. Po co mam jechac, zeby marznac, bu... siedze w chalupie.
Chyba pojedziemy jak co roku pod koniec wakacji na rocznice ślubu. Od wielu lat tak jezdzimy i nie narzekamy.

reklama
Dziewczyny zebrałam do kupy daty urodzin. Jak któraś chce się dopisać, to niech napiszę do mnie na PW daty i ja je już umieszczę w odpowiednim temacie (żeby nie robić śmietnika).

bobomama napisz datę urodzenia Izy, nie chce mi się liczyć z suwaczka :sorry:

Do góry