reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Alana nosidełko było tylko do 11 kg ;) Już od dawna jeździ w foteliku dużym - mamy Recaro young sport. Jak dla mnie super fotelik.

Porównanie zdjęć niezłe :D Jak sobie przypomnę mojego w nosidełku 1 raz :-D:-D Po prostu się topił :-D

wyjechaliśmy z Torunia wyprawiac roczek Damiana u rodziców i tesciów, a mały zagoraczkował do 40 stopni w nocy i przyjechalismy na pogotowie, a z
tamtąd skierowali nas do szpitala. mały gorączkuje juz 4 dzien i wszystkie badania wyszły dobre, a goraczka pojawia sie nadal i
jestesmy pod obserwacją ale juz mam tak dość i leki przeciwgorączkowe mozemy podawać w domu. Po co tu siedzieć.

Mikka mi Alan gorączkował 3 dni z rzędu i miał ciągle 40 st temp ale nie zatrzymali nas tylko zbadali małego i dali leki :tak: Więc wydaje mi się też bezsensowne siedzenie w szpitalu...chyba że mają jeszcze inne podejrzenia :eek: ale by Ci przecież powiedzieli

reklama
Mikka- zdrówka dla młodego, trzymaj się !!!

Rechot- spacerek czy co inne masz na myśli :-D;-) jeśli spacerek to od 15 jestem do waszej dyspozycji, może wtorek ???

Do góry