reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
W sumie listę robiłam na szybko, ale wyszło ładnie :)

Dziewczyny jaką salę zabaw polecacie? Była któraś z Was w sali obok Filmaru? Chyba ją niedawno otworzyli....bo do figlowiska za daleko, a chcieliśmy się na pieszo przejść

Hej Luuuzna, my byliśmy tylko w figlowisku (z gruponu) więc nie pomogę :cool: mamy jeszcze chyba ze 3 kupony i chętnie bym dziś z nim poszła ale od czwartku młody ma antybiotyk bo znowu coś z gardełkiem :-( także niedziela w domu, a taka ładna pogoda się zapowiada :confused2:

Hej Luuuzna, my byliśmy tylko w figlowisku (z gruponu) więc nie pomogę :cool: mamy jeszcze chyba ze 3 kupony i chętnie bym dziś z nim poszła ale od czwartku młody ma antybiotyk bo znowu coś z gardełkiem :-( także niedziela w domu, a taka ładna pogoda się zapowiada :confused2:

o kurde szkoda...byśmy razem poszli...
buziak dla Gucia :* niech zdrowieje szybko :*

:-)no w końcu coś się ruszyło bo nie było co czytać hi hi hi hi:-D moje dziecię wczoraj skończyło pół roczku ehh jak ten czas zapyla, szkoda :zawstydzona/y::-( no dziewczyny organizujcie jakieś spotkanko bo wypadałoby poznać na live BBomowiczki toruńskie :tak: a ja jeszcze świeża :zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 364670Zobacz załącznik 364671Zobacz załącznik 364672

Przedstawiam mojego sześciomiesięczniaka :-p
Pozdro

No Batonik ma rację :)
Widzę w prognozach, że mają być deszcze od poniedziałku ;/ Zresztą dziś też nie było najlepszej prognozy, a jednak pogoda dopisuje jak na razie ;-)

A córunia cudna :) nowy fotelik ma?:)
Może zostanie moją synową :-D

My po spacerku - w tej sali zabaw "Toluń" jest super :tak: Polecam! Mają super konstrukcję z torami przeszkód, mostkami, strzelnicą piłek, trampoliną itd Alan sam tam wszedł i nie bał się sam tam chodzić :szok:
Mają małą salkę dla maleńkich dzieciaczków z mini basenem piłkowym, mini zjeżdżalnią, różnymi zabawkami. Niby salka dla dzieci od 0 do 2 lat, ale szczerze mój się tam nudził trochę, wolał tam, gdzie starszaki były ;-)

Ostatnia edycja:
hej hej

u nas wsio oki ;) miałam wracać do siebie do zakładu ale zmieniłam plany i idę do pracy do castoramy się przebranżowiłam a co tam he he ;-):-)

Batonik zdjęcia córci cudne śliczna dziewczynka :-)

co do spotkanka to ja jestem za jak najbardziej jeśli tylko czas pozwoli bo póki co to tylko Kasię poznałam osobiście a fajnie byłoby w końcu poznać więcej Toruńskich mamuś :-)

aha a co do opiekunki to nie mogę się coś zdecydować czy ma to być młoda dziewczyna czy może lepiej starsza pani ech a muszę w końcu podjąć decyzję bo czas nagli ;)

Anita a masz już jakieś kandydatki na nianie?

Ja chciałam nawet kiedyś opiekować się jeszcze jednym dzieckiem.

Ja muszę się rozglądać za pracą, bo Alan za rok z hakiem pójdzie do tego przedszkola...

reklama
Luuuzna nie ma nowego fotelika tylko akurat wróciliśmy z wojaży i Blanka się mega śmiała no to mamusia cyk za aparat i trzeba było zrobić małą sesję :-D:-D
... a tak właściwie to ile Wam dzieci jeździły w takich nosidełkach :confused::confused: bo nasze chyba jest do 13kg :sorry2: Blania ma dopiero koło 8 kg więc jeszcze mamy troszkę czasu ;-):tak: ale taki fotelik to też nie lada wydatek :sorry2: teraz rozglądam się za krzesełkiem do karmienia :tak: choć moja jest jeszcze cycol taki że raczej ja potrzebuję wygodną kanapę a nie Blanka fotelik :-D powoli musze ją uczyć systematycznych posiłków no ale mała glizda nie chce pić mi z butelki tylko z cycka :sorry2: więc każdy posiłek i tak zapija cyckiem :-D

Pozdrawiamy :-p

a tu takie małe porównanie :-)
1- Blanka ma 6 dni
2 - Blanka ma 2 miesiące
3 - Blanka ma 6 miesięcy

Obraz 009.jpgObraz 1115.jpgZobacz załącznik 364914
pencil.png

Ostatnia edycja:
Do góry