reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Nie wyjechałam ;-) Ale najpierw chora byłam po ślubie, a potem mieliśmy sesję zdjęciową...wyczerpana jestem...

Dzięki laski za gratulacje i życzenia :)

Hej!Coś mało piszecie,kilka dni bez żadnego wpisu?
No cieplutko wreszcie się zrobiło choć niby do końca tego tyg miało być niby pochmurno.Rano po śniadaniu zazwyczaj rozściełam na balkonie moim małym i sobie tam siedzą a Inga przeważnie stoi przy szczebelkach i sobie wygląda.Teraz 2 dni byliśmy u rodzinki na wsi.Mikołaj był z tatą na rybach i wpadł do wody biedaczek.Dzisiaj mój mężulo wyjeżdża na cały miesiąc do Austrii ale maly będzie za nim tęsknił-już tęskni jak pojedzie na kilka godzin albo jak jest w pracy i mówi że się za nim martwi i czasem musimy dzwonić. wczoraj po powrocie z wioski jak małą odłożyłam na noc spać to obudziła się po 8 godz,pokarmiła się i na nocniczku ładnie posiedziała.Ząbki cały czas idą bo wkłada stale coś do buzi i paluchy pcha.

reklama
Do góry