reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

Witajcie!:-)
My dzisiaj na spacerku,bylismy, ale kolo domku. Maly jadl tynk, piasek kamienie oraz kore. Wiec deserek mialam z glowy!:-D
Przedwczoraj odwiedzilismy placyk zabaw a tam niesforny Ksawery pobil kolezanke lopatka. Ojjjj z nioego dzentelmena nie zrobie!!Co kupujecie dzieciaczkom na swieta? Ja kupilam K KOSIARKA DYZIO PLAYSKOOL 06201 promocja! (1545427919) - Aukcje internetowe Allegro.
Naprawde fajna jest, tylko niestety dosc mala.

Ja w szpitalu dostalam dwie teczuszki. Jedna jest z plastiku, w niej trzymam ksiazeczke. Druga gruba tekturowa z napiszem teczuszka twojego maluszka czy cos tam. W tekturowej trzymam inne szmargaly. :)
batobik - co do dietki, to wlasciwie robisz. Powolutku i malymi kroczkami.Pierw owocki, potem kaszki itd.

reklama
Asieńka no to faktycznie Ksawery jest niesforny he he ale jeszcze będzie z niego dżentelmen jak się patrzy zobaczysz ;-)
ciekawe jak mój Mati się będzie zachowywał bo w sumie to do tej pory nie miał za bardzo do czynienia z rówieśnikami :happy2:
a my dziś spacerek to mieliśmy tylko tyle co odebraliśmy Przemka ze szkoły i zrobiliśmy małe zakupy po drodze bo pogoda nie za ciekawa :/

asieńka widziałam ja na żywo nie jest tak żle jest naprawdę fajna ja w tym tyg mam urwanie głowy jutro mam pod opieką 3 dzieci wiec chyba umrę, w weekend wybierasz się do miasta, muszę te butki od ciebie zabrać echhhh ale póki co jutro mam urwanie łba dosłownie

aaaa no i kosiarka extra :tak: my z prezentami nie poszalejemy bo w związku z przeprowadzką poszło trochę kasy a ja jeszcze nie wróciłam do pracy więc jakieś drobne prezenciki dzieciaczki dostaną :happy2:

a co tam u Kasi słychać macie może z nią kontakt? jak tam Olek? wszystko u nich ok?

myślę że jutro będę wyglądać tak :

k,MjgwNjczNzAsNDEyOTU=,f,BOBAS.jpg

reklama
Komis z wózkami i innymi rzeczami jest tez na Szosie Chełmińskiej za ul. Długa w stronę Biedronki.

Ja w szpitalu dostałam tylko jedno pudelko i była w niej taka teczuszka plastikowa z przekładkami o to Wam chodzi?

Do góry