reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
hej

ja też głosik oddałam na misie ptysie :-) powodzenia grupie Mateuszka ;-)

Luuźna to jak będę się wybierała do komisu to się zgłoszę do ciebie a nie wiesz czy oni transport też mają czy to w swoim zakresie :confused:

ok. A nie wiem czy maja transport...jeszcze tam nie byłam ;-)

Rozszerzanie diety - Batonik ja jestem zawsze zdania, że 'matka instynktownie wie, co dla dziecka najlepsze' :tak: Książki swoją drogą, a dzieci swoją...ja tarłam swoje jabłuszka i marchewki, bo Alan antysłoiczkowy zawsze był :dry:
ale fakt - na początek marchewka, jabłko. Potem chyba można dynię dawać, śliwki..ale nie trzymaj się sztywno schematów, własny rozsądek też jest potrzebny ;-)

Teczek miałam dużo - potem rozdałam (chodzi mi o te tekturowe). Tą plastikową mam tylko jedną niestety..teraz już jej nie dają, a szkoda!

:-)my też się załapaliśmy na dwa pudełka dla dzidziusia i w jednym było to etui :tak:ale leżała ze mną dziewczyna, która wychodziła w niedzielę i niestety pudełka nie dostała :no: choć nawet się o nie zapytała :baffled: pewnie koniec tygodnia to mieli już limit wyczerpany :-D bo mi w poniedziałek przynieśli :tak:;-)

wyskoczyłam do reala i kupiłam Blance niekapek z Tommee Tippee niby od 4 m-ca :sorry2: póki co Blanka nie wie o co chodzi :baffled: muszę jej codziennie dawać to może w końcu zaskoczy, bo z butelek i smoczków już chyba zrezygnujemy :-(

http://www.google.pl/url?sa=t&sourc...gv2JCA&usg=AFQjCNFKNMADRfqph_uy7oq-Daqg28V6Pg

od wczoraj nie cierpie dzieci :D hahahahahhahaha

Tomek dostał małe czerwone krostki koło ust nie swędzi go to nie boli ma ponad tydzień myślałam że może od czegoś brudnego dotknął ale to nie schodzi smarowałam czym się da bepanthenem i spirytusem i odkażaczem i co? i nic jak były tak są ...martwię się że to może być opryszczka ale po tygodniu już by spaskudniała oropiała i wogóle a to jakie było takie jest krosteczki sa drobniutkie czerwone w skupisku ...jak do pon będzie tak dalej to idę do pediatry najwyżej mnie opieprzy że przychodzę z pierdułami ;/

zrobiłam foto ale nie wiem czy nie jest zbyt niewyraźne może któraś z was widziała takie cóś???

reklama
Do góry