reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
:-)hi hi hi rechot1sb to ta pogoda zamula i nikomu się nie chce pisać, ciekawe czy przy spotkaniu na live tez tak by było ;-) to mówisz że tak ma być przez tydzień :szok: ło matko ja chyba osiwieje w domku :baffled:

(co do dyskusji na temat pampersów, to co to za różnica i tak trzeba kupić ;-), ja tam zawsze wolę swoje :tak: poza tym bardzo dużo idzie na początku to siara chodzić co chwilę po 1 pampersa:sorry2:)

Pozdro 600

batonik d.j 600 V

nie jak pójdziesz poprosić to dawali po 4 sztuki spoko i nic nie pultały
no niby ma byc rewelacja pogoda od niedzieli i tak ma byc już do końca świąt nawet 20 stopni :D oł jjjeeeeeee

batonik d.j 600 V

nie jak pójdziesz poprosić to dawali po 4 sztuki spoko i nic nie pultały
no niby ma byc rewelacja pogoda od niedzieli i tak ma byc już do końca świąt nawet 20 stopni :D oł jjjeeeeeee

hi hi hi ;-)

... ee może i dawały, ale ja nie korzystałam :sorry2: ;-) nie lubię łazić i prosić szanownych pań położnych etc :-p no z tą pogodą to mam nadzieję, że się sprawdzi wróżko ;-) bo mi Blanka zaraz wyrośnie z kurteczki wiosennej i ani razu jej nie założy he he he ;-):tak::-D

:-p

już nic nie mówie ile rzeczy Tomek nie miał ani razu na sobie ;/ na szczęście nie kupowałam zbyt wielu nowych rzeczy
szmateksy rzadzą

spać mi się nie chce chyba walnę sobie herbatkę z imbirem świeżym i cytrynką albo kielicha nalewki od kumpeli :D

hej hej

my już całkiem zdrowi i z powrotem w Toruniu :-):-):-)
mieszkam gdzieś niedaleko naszego rechotka czy raczej rechotki :-p
mi na szczęście po oknach reflektorami nie dają bo przy okrężnej jestem:-p
dziś od rana tak słoneczko świeciło a po południu tak się pogoda spartoliła ale spacer zaliczyliśmy a co z cukru nie jesteśmy ;-)

a tu co dziś tak cicho?:confused: ja w końcu będę mogła na spacerki z wami chodzić;-)

a właśnie przypomniało mi się dziewczyny była któraś z was może na żółkiewskiego w tym komisie meblowym?? bo potrzebuję pilnie ławę i dwa fotele za w miarę niewielkie pieniądze i zastanawiam się czy tam dostałabym coś ciekawego hm..

reklama
Do góry