reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
no pustki, pustki, chyba TORUNIANKI odpoczywają ;-)

dziewczyny czy wiecie moze gdzie w regionie jest jakis basen na ktory mozna isc z dziecmi? takimi maluszkami jak moj synek czyli 3,5 mies. bo cos slyszalam o bydgoszczy...

luuuzna ale fajnie tak Alanka zobaczyc w 4D co ???

u nas w aquaparku chyba nie ma ozonowanej wody bo cos mi sie wydaje ze wlasnie taka powinna byc... :baffled:

W Bydgoszczy jest jakiś basen z ozonowaną wodą, ale chyba generalnie ta woda jest mieszana. My chodzimy do nas na Hallera, co prawda Bartek trochę starszy, ale tu są też zajęcia aqua baby (od 3 m-ca życia). Byliśmy też w Solcu. Tam jest taki fajny brodzik dla dzieciaków z antypoślizgową podłogą.
Luuuzna super pamiątka :-)

Nie ma sprawy;-)
Po co gnać do Bydgoszczy, jak mamy u siebie (może nie szczyt marzeń), ale spoko basenik i dzieciaki mogą się popluskać:-)

Kasia, Luzna, Rechot wyslalam wam zaproszenia na grupe. Pamietajmy ze glowne rozmowy prowadzimy tutaj (bo moze ktos jeszcze do nas dolaczy:tak:) a informacje poufne piszemy tam ;-)

reklama
O dobra sprawa z tym basenem, tylko ciekawa jestem jak mój Piotruś zareagowałby na taką ilość dużej wody. Fajnie by było, żeby oferowali jakieś zajęcia próbne, bo po co wydawać kasę na kurs jak małemu może się to niespodobać. Malinka daj znać jak jutro zadzwonisz czego sie dowiedziałaś, ile to kosztuje i czy są zajęcia próbne, bo może i ja się skuszę.:-)

Do góry