reklama
malinka009
Fanka BB :)
no pustki, pustki, chyba TORUNIANKI odpoczywają ;-)
dziewczyny czy wiecie moze gdzie w regionie jest jakis basen na ktory mozna isc z dziecmi? takimi maluszkami jak moj synek czyli 3,5 mies. bo cos slyszalam o bydgoszczy...
dziewczyny czy wiecie moze gdzie w regionie jest jakis basen na ktory mozna isc z dziecmi? takimi maluszkami jak moj synek czyli 3,5 mies. bo cos slyszalam o bydgoszczy...
malinka009
luuuzna ale fajnie tak Alanka zobaczyc w 4D co ???
u nas w aquaparku chyba nie ma ozonowanej wody bo cos mi sie wydaje ze wlasnie taka powinna byc...
u nas w aquaparku chyba nie ma ozonowanej wody bo cos mi sie wydaje ze wlasnie taka powinna byc...
W Bydgoszczy jest jakiś basen z ozonowaną wodą, ale chyba generalnie ta woda jest mieszana. My chodzimy do nas na Hallera, co prawda Bartek trochę starszy, ale tu są też zajęcia aqua baby (od 3 m-ca życia). Byliśmy też w Solcu. Tam jest taki fajny brodzik dla dzieciaków z antypoślizgową podłogą.
Luuuzna super pamiątka :-)
Luuuzna super pamiątka :-)
luuuzna
Mama Alanka
malinka009 w Aquaparku jest ozonowana woda!
O nas - AquaBaby
tu znajdziesz info o szkole pływania dla niemowląt na Hallera
Pamiatka wspaniała:-) Nie żałuję, że poszłam
O nas - AquaBaby
tu znajdziesz info o szkole pływania dla niemowląt na Hallera
Pamiatka wspaniała:-) Nie żałuję, że poszłam
malinka009
luuuzna bardzo dziekuje za link, jutro zadzwonie mam nadzieje ze na wrzesnien jakies miejsce sie znajdzie
malinka009
Kasia, Luzna, Rechot wyslalam wam zaproszenia na grupe. Pamietajmy ze glowne rozmowy prowadzimy tutaj (bo moze ktos jeszcze do nas dolaczy) a informacje poufne piszemy tam ;-)
reklama
szarcia
06.2009/01.2011
O dobra sprawa z tym basenem, tylko ciekawa jestem jak mój Piotruś zareagowałby na taką ilość dużej wody. Fajnie by było, żeby oferowali jakieś zajęcia próbne, bo po co wydawać kasę na kurs jak małemu może się to niespodobać. Malinka daj znać jak jutro zadzwonisz czego sie dowiedziałaś, ile to kosztuje i czy są zajęcia próbne, bo może i ja się skuszę.:-)