reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Mati nie jadł chyba tylko przez pierwsze 3 dni a teraz zjada wszystko !!!! az jestem w szoku jako nie liczny z calej grupy:]
dzienna stawka wyzywianiowa 4.70 sianainie, IIsniadanie , obiad, deser i ok 16 kanapki dla tych dzieci co sa dluzej ale Mati juz nie ej bo ja go o 14 po obiedzie odbieram.

reklama
Hejka!
Ciag dalszy wiaterraaaa!!!! aż mi głowy o mało nie urwało, jak byłam na spacerku z sunią.
A propo dobrego apetytu w przedszkolu, to dzieci lubia jesc w towarzystwie, zwlaszcza innych dzieciakow!
Ja mieszkam miedzy Toruniem a Bydgoszcza i na polaczenia nie narzekam!!!!

ejjjjjjjjjjjj dziewczyny kiedy przegna tę podłą zimę tak juz tęsknie za spacerkami z wami i chciałabym z niecierpliwością poznać nasze nowe plociorki :D

12,5 letnia matka :szok: może siostra, kuzynka?

Mikka nie wspominaj co złe :*
Ja ogólnie PKSem jeździłam pół mojego dotychczasowego życia :-D Do Bydgoszczy mają dobre połączenia, bo jeździłam tymi autobusami :tak: Dość często są :)

Zielona daj hasło do Aguagu Ali :D
Asienka Ty też masz super foto w awatarze :-) eh a z dzieciakami tak jest...chwila nieuwagi i płacz. Ja u Alana zauważyłam dziś coś okropnego na plauszku - jakby sobie przypalił opuszek palca :szok: doprawdy nie wiem kiedy i gdzie sobie to zrobił :no: A wygląda na starą ranę...Aluś potrafi czasami zgrywać twardziela, chociaż i tak ciągle zalicza upadki, przewraca się - ostatnio coraz częściej - bo nauczył się kręcić wokół własnej osi i ma radochę z tego :-D
Nie siostra czy kuzynka tylko matka tego maluszka-sama lekarka nam mówiła

Szok 12,5 i dziecko!!! mąż ma kolege zarem sie keidys trzymali ma 26 lat i jest z dziewczyna co ma 17 lat i ma 3 letnie dziecko! przyszli keidys do nas i my normalnie gadamy a ona wziela sobie laptopa Mateusza do zabawy sie sie nim bawila. dzieci rodza dzieci szok. ale coz i tak sie dzieje.

a teraz pisalam sonie z Asieńska na gg i doszlam do wniosku ze chyba jednak odpuszcze sobie te teńce z Wami ponieważ tak bym mogła chodzic tylko 2 razy w miesiacu wiec lipa a kase trzeba dac wiec lepeij ta kase przeznaczyc na kawe i ciacho albo pizze.

Nie no super poprostu.Takich rodzicow to normalnie nie wiem co im zrobic bez komentarza.A ja sie przeterminowałam.Tak jak myslalam

I ja sie wybiore.Ale nie wiem czy podołam z dwójką.Ale co tam damy rade.
O widye ye niedlugo Ksawerz i Mateusyek beda swietowac rocyek wiecej.

reklama
Do góry