reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Luuzna na aguagu jest tylko 1 zdjęcie Alusi specjalnie do suwaczka hehehe. Jakos nie mam czasu sie tym zająć.
Dobija mnie to siedzenie w domu, chętnie na spacer by wyszła, ale z dwójka brzdąców to nie lada wyczyn. Przewaznie chodze w weekendy z męzem na dwa wózki.

reklama
rechot jaka fota fju, fju

mamoMateuszka nie musisz wykupować karnetu po prostu zapłacisz za godzinę 15 zł każdorazowo jak przybędziesz.

A propo tej 12,5 letniej matki to nie wina rodziców tylko samej dziewczyny i wpływu towarzystwa co niestety ma najważniejszy wpływ na nasze dzieci. Dziecko idzie do szkoły, a skąd my mamy wiedzieć co zamierza w tym czasie robić.

no tysz prawda

mikka i luuuzna podajcie maile to wyśle wam zaraz choreografie do poćwiczenia ta britney :D tylko zastrzeżenie magdy pod groźbą oberwania ciężko w łeb - nie można tego filmiku nigdzie umieszczać na necie ani pokazywać szerzej bo choreografie są przygotowywane na zawody w innych grupach :D

mikka - poszło :D powinno zaraz być u ciebie miłego trenowania ja od rana sobie powtarzam ...ale nadal mi nie idzie hahahaha mam ubaw z siebie wyglądam jak po urazie głowy na rehabilitacji :D

Witajcie babeczki!!!
Ja sobie kawusie sadze i czytam co tam wydrukowalyscie. Pranko sie pierze, zmywara chodzo,obiadek ugotowany. Pierworodny chrapie.Hip hip hurra relaksik!!!
Dziewczyny mnie tym razem niestety nie bedzie. Moj malzonek ma angielski. Teraz musi sie intensywnie uczyc, bo 27 jedzie do Frankfurtu nad Menem na szkolenie po angielsku. :-(
Szkoda mi wypadu!:-( ale co zrobic?
a jeszcze co najgorsze zabiera mojego najdrozszego laptopika.
Bede za nim bardziej tesknic niz za malzonkiem.:-)
No, niedlugo Mateuszek obchodzi urodzinki. Super, ale duzy chlopak.:-)

reklama
Eeeej Natalia zastanów się nad jednorazowym płaceniem - zapomniałam Ci powiedzieć, że możesz 15 zł zapłacić. Wyjdzie 30 na miesiąc, a 20 zostanie na tę pizzę nooo :-D

Przecież 12 latka to dziecko! Ja jeszcze okresu w jej wieku nie miałam :no: straszne...

Ania jak Tomasz? Kiwa się od infekcji? Mój lekki katar podłapał niedawno, ale bywały gorsze katary i dawał radę...
Będzie impreza w urodziny :))) Przyniesiesz kawałek torta???? <błaga na klęczkach>
:-D

Do góry