reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Cześć dziewczyny, ale sie rozgadalyscie :) jak najęte :) jedna przez drugą, ledwo nadrobiłam zaległości :) klawiatura mi troche szwankuje i zacina sie.. Nie wiem co sie stało kilka dni w ogóle nie chodziła. mysle ze Filip cos zamieszał, albo cos wylał na nią i sie rozszalała..

W końcu słoneczko wychodzi ale wiatr czapki z głów zrywa:) Ale świstak nie zobaczyl cienia wiec wiosna tuż tuż - czekamy na nią jak na zbawienie :)
Wiadomo w zimie tez trzeba wychodzic i oddychac na dworze ale wiosną od razu inaczej. dzieciakom lżejsze buciki na nóżki i beda mogly biegac. Mój w kozaczkach daje rade ale ide za nim krok w krok :)

reklama
ja wczoraj przyswoiłam sobie 3 pierwsze obroty:-) więcej nie dam rady głowa mi pęka z nosa leci, młody wymagający mam nadzieję, że przejdzie mi do jutra bo jak nie to nie przyjdę.
Do montenegro też postaram sie iśc chociaż nie obiecuję.

Dziewczyny nie trenujcie tak bo będzie mi głupio:-(

Moja mloda ma zapalenie oskrzeli i jak zwykle niesamowita maruda i tylko by sie przytulala i na rekach wiec o forum moge zapomniec.Teraz spi to mam chwilke

Mama w Mieście zaprasza:

Kocykowo, czyli poranny chillout z dziećmi

Już we wtorek 15.02 o godz. 10.00 w Pokoju z Kuchnią kolejne spotkanie w mamowym gronie.Tym razem bez tematu przewodniego. Spotkamy się by porozmawiać, poplotkować, po prostu pobyć razem. Nasze dzieci w tym czasie będą miały okazję nie tylko nam poprzeszkadzać, ale też spotkać się z rówieśnikami, pobiegać i spożytkować trochę nadmiaru energii.
Skoro za oknem zima zróbmy sobie kocykowo - chilloutowy klimat w Pokoju z Kuchnią.

Dziewczyny, która chętna ja jeszcze tam nie byłam może bym się wybrała.

Witajcie!
Dzis bylam straszecznie zalatana! Mialam kilka spraw do zalatwienia i jeszcze cotygodniowe zakupki! Maly w tym czasie poszedl na sluzbe do moich tesciow. Ja myslalam, ze beda sie wsciekac, ze pewno Ksawek byl niegrzeczny. Jak to roczniak, a tu tesciowa mnie przywitala slowami, iz powinnam czesciej go przynosic do nich. Podobno byl grzeczny i ladnie spal. Ten to umie sie zachowac. :-D
bobomama - zdrowka dla dzieciatka! A niech sie przytula, tyle jej!:-)
mikka - gdzie te spotkanka sie odbywaja?:-)

Centrum Sztuki Współczesnej na W.Gen.Sikorskiego

Może się umówimy. Ja mam nadzieję, że już Damianek wyzdrowieje i będę mogła z nim wyjść.

reklama
ja wczoraj przyswoiłam sobie 3 pierwsze obroty:-) więcej nie dam rady głowa mi pęka z nosa leci, młody wymagający mam nadzieję, że przejdzie mi do jutra bo jak nie to nie przyjdę.
Do montenegro też postaram sie iśc chociaż nie obiecuję.

Dziewczyny nie trenujcie tak bo będzie mi głupio:-(

Przyyyjdź :)
Ja żartowałam - jeszcze ani razu nie przećwiczyłam układu....oooj będzie lanie jutro :p

Do CSW bym przyszła, ale będę miała od walentynek do 17 lutego mamę w domu i tak głupio ją zastawiać samą...też widziałam na facebooku info o kocykowie. No nie wiem - na razie wątpliwa sprawa ;)

Aska widzisz - Ksawek dał radę :-) Mnie Alan też czasami zaskakuje, a ostatnio coraz częściej :) Stał się delikatniejszy, mniej gryzie, szczypie i wkłada paluchy w nasze biedne już nosy :-D Bardziej kumaty się stał, co mnie cieszy :-)

A Malina znów zniknęła. Kobito kiedy masz następny urlop? :-)

A inne laski? Lil Maja? Gdzie są? Znów w buszu siedzą i się nie odzywają? No dziewczynyy....

MIKKA ZDÓWKA DLA DAMIANKAA!

Do góry