reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Bobomama-jakbyś jutro ani przez 3 następne dni nie znalała się w szpitalu to mają obowiązek 10 dni po terminie Cie przyjąć,chyba że chcesz czekać w domu

A ja byłam dziś z maluchami w parku na Sobieskiego.Inga jak zasnęła zaraz jak wyszliśmy to obudziła się dopiero jak byliśmy z powrotem w domu.Fajny tam plac zabaw zrobili,szkoda że nie ogrodzony bo tak głupio wygląda,no i każdy zwierz może tam wejść i kupkę zrobić a potem dziecko może w nią wpaść.

reklama
wpaść jak wpaśc ale zjeść - masakraaaaaa ale takie akcje są w piaskownicach normą :/ nie unikniesz kotów sikajacych i kupających w piaskownicę ;/

Muszę kiedyś się tam przejść w sezonie letnim i zobaczyć ten plac zabaw. Pamietam jeszcze, jak kilka lat temu park ten był bardzo zaniedbany.
Ja już dzisiaj padam! Mały dał mi skość i jeszcze musiałam psa pilnować. Moja suczka ma cieczkę i ma całe stado psich facetów. :-)Ta to ma wziecie!!!:-D

Mój gin powiedział,że jak do poniedziałku się nic nie ruszy to wtedy da mi skierowanie do szpitala.Wiec poczekam w domu do poniedziałku a nóż widelec nie będzie potrzebne skierowanie i sie ruszy.

Witajcie w tą zawieruche! Właśnie piję sobie kawkę, bo moja wczesniejsza kawka wyladowala na obrusie. Na szczęście już chłodna była.
Moj synuś to kreatywny człowiek jest. Nie potrzebuje, ani pchacza ani chodzika. Do nauki chodzenia wykorzystuje krzesło lub stoliczek edukacyjny. Pewnie jakiś inżynier z niego wyrośnie!!!:-)
bobomama -czekamy, czekamy a najbardziej to chyba Ty:-)

Ostatnia edycja:
Asienka mój nie potrzebował niczego do nauki chodzenia :-) Nawet jak się podnosił, to o własnych siłach bez pomocy łóżka, szaf itd
Ostatnio uwiesza mi się umywalki - wspina się po misce z ciuchami i tak wisi :szok:
Przedwczoraj prawie spadł na niego duży karton ze sztuczną choinką, a on potrafił podtrzymać ten karton i mnie zawołać :szok: Wpadam do przedpokoju, a tam Aluś siłuje się ze spadającym kartonem...Boziu jaki on silny.
Nurkuje też w wanience :-D

czyli będzie z niego Bear Grylls? :-D

Witajcie w tą zawieruche! Właśnie piję sobie kawkę, bo moja wczesniejsza kawka wyladowala na obrusie. Na szczęście już chłodna była.
Moj synuś to kreatywny człowiek jest. Nie potrzebuje, ani pchacza ani chodzika. Do nauki chodzenia wykorzystuje krzesło lub stoliczek edukacyjny. Pewnie jakiś inżynier z niego wyrośnie!!!:-)
bobomama -czekamy, czekamy a najbardziej to chyba Ty:-)

Dobrze, że była chłodna uważaj!!!! mówi doświadczona mama, której niestety herbata nie wystygła, a Natalka sobie po nią sięgnęła. Przypomniałaś mi złę wspomnienia:-(

Dziewczyny podpowiedźcie mi proszę czy są prywatne przewoźniki z torunia do bydgoszczy i z powrotem. Jak wiecie szykuje się już do powrotu do pracy. Praca w Bydgoszczy ( bo tam mnie wynieśli) szukam odpowiednich dla mnie połączeń a w internecie znaleźć nie mogę.

reklama
a po co ci prywatny przewoznik? nie lepiej pko miesieczny aglomeracyjny? masz autobus w toruniu przejazd i autobus w bydzi i na odwrot

Do góry