reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

luuuzna Kobito to Ty masz SUPER DZIECKO :-D
Moj chuligan wspina sie po wszystkim. Co tylko jest w zasięgu wzroku. Ja go probuje jakos asekurowac, bo różnie sie konczą te himalajskie akrobacje!

reklama
Dziewczyny!Dzisiaj byłam z Zuzanną na szczepieniu i krótko przed nami była matka z dzieckiem do szczepienia też,tylko że ta matka 12,5 letnia o 3 miesiące starsza od mojej a dziecko ma 3 m-ce.
Straszny dziś wiatr aż Mikołaja wywiało bo szedł z nami do przychodni.

Witam po obiedzie i porzadkach.Mala szaleje sobie w brzuszku i wypina czesci cialka swojego.Jak ja juz bym chciala ja przytulic.

Dziewczyny!Dzisiaj byłam z Zuzanną na szczepieniu i krótko przed nami była matka z dzieckiem do szczepienia też,tylko że ta matka 12,5 letnia o 3 miesiące starsza od mojej a dziecko ma 3 m-ce.
Straszny dziś wiatr aż Mikołaja wywiało bo szedł z nami do przychodni.

ło matko, a może to siostra była :-)

zielona wielkie dzięki za link.

12,5 letnia matka :szok: może siostra, kuzynka?

Mikka nie wspominaj co złe :*
Ja ogólnie PKSem jeździłam pół mojego dotychczasowego życia :-D Do Bydgoszczy mają dobre połączenia, bo jeździłam tymi autobusami :tak: Dość często są :)

Zielona daj hasło do Aguagu Ali :D
Asienka Ty też masz super foto w awatarze :-) eh a z dzieciakami tak jest...chwila nieuwagi i płacz. Ja u Alana zauważyłam dziś coś okropnego na plauszku - jakby sobie przypalił opuszek palca :szok: doprawdy nie wiem kiedy i gdzie sobie to zrobił :no: A wygląda na starą ranę...Aluś potrafi czasami zgrywać twardziela, chociaż i tak ciągle zalicza upadki, przewraca się - ostatnio coraz częściej - bo nauczył się kręcić wokół własnej osi i ma radochę z tego :-D

Luuzna mojej Martynie do tej pory sprawia to radoche i nie patrzy czy obok nie ma ostrego kantu szafki czy czegos innego.

reklama
Do góry