reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

dziewczyny mam do was pytanie jak byscie mialy mozliwosc otwarcia działalności -sklepu z czym byście otworzyły? Czego wam brakuje na rynku ?
Jestem po wychowawczym i chce sie starac o dotacje z uni na otwarcie działalności mozna dostac do 40 tys. Chcialam kwiaciarnie skonczylam nawet kurs ale kiepsko za duzo juz tego.
Piszcie swoje pomysly!!
Dzieki

lumpeks:-))

reklama
sama juz nie wiem. ale ten pomysl co pisala luzzna z ta kawiarenka chyba jest dosc ciekawy ale lokalizacja musi byc dobra no i jakis fajny lokal najlepiej na parteze moze wiecie cos o lokalu?

rechot1sb a mialas komis? tak na dobra sprawe na wszystko musi byc dobry punkt.
luuuzna napewno bede kogos chciala zatrudnic bo sama nie dam razy siedziec bo z Matim tez bym chciala pobyc.

powiedzmy że w pewnym sensie tak, zresztą polecam lekturę forum kafeteria na temat otwierania komisu i wypowiedzi ludzi którzy komisy mieli lub mają

tam nawet mogą ci laski przesłać dokumenty, wzory umów komisowych itp i podpowiedzieć co i jak
no niestety temat cienki raczej jest

a widzisz dzięki wielkie. ale jak jest dobry punkt to mysle ze by sie jakos kulalo ale teraz jest tylu lumpkow ze komisy padaja bo w lumpkach taniej.

ciuchy w komisach sprzedają sie tylko te okazyjne typu chrzciny itp albo nowe z metkami najlepiej ;/
zabawki cienko bo w komisie ludzie chca dużo a na allegro można kupić taniochę używki i zestawy
wózki - tu jest jeszcze temat - ale jak trafić żeby ci ludzi gratów nie przyprowadzali - poza tym wózek używka w komisie 600zł za gondole ze spacerówką a w bobasie 1000zł 3w1 więc jak ma się wydać kasę to rachunek prosty

no tak. dlatego myslalam zeby otworzyc z ubrankami dla dzieci ale nie takimi maluskili tylko tak od 104 moze 98 i wieksze. moze tez jakies male *******ki no i to co pisala luuuzna dobry pomysl ale miejsce musi byc dobre zreszta jak wszedzie.

Ja dzisiaj zalatany dzień miałam. Najpierw byłam rozwikłać sprawę z moim suplementem. Mają mi poprawić papiery i wysłać pocztą. Póżniej do kumpeli wpadłam na mała kawkę. W tym czasie Ksawkiem opiekowała się babcia. Jeszcze miedzy czasie polatałam po lumpkach. Kupiłam krókie spodenki, ogrodniczki i 2 bluzeczki na lato. Teraz nikt na lato nic nie kupuje, więc jest wybór.
Byłam ostanio w komisie na Prostej w sprawie laski. Babka zaproponowala mi najzwyklejsza laske za 200 zl, a ja na allegro kupilam nowa (Coneco Traffic) za 280 zl. Więc rachunek jest prosty!
Dziewczyny pomyśły super!!! POWODZENIA MAMO MATEUSZKA!!!

reklama
Powiem wam szczerze ze jakis czas temu myslalam o otworzeniu komisu slubnego.. Sama mam suknie slubna od dwóch lat nie moge sprzedac. A jak wychodzilam za maz to nie moglam znalexc nic dla siebie. A jak juz znalazlam to gdzies w zamościu albo jeszcze dalej.. Chciałam cos uzywanego w dobrej cenie. W koncu uszylam i pewnie wystawie na sprzedaz od 1zł BCM pewnie gdyby byl komis poszłabym tam jako pierwsza mnostwo kiecek wszystkie mozna obejrzec przymierzyc, a jezdzic od domu do domu umawiac sie przymierzac gdzies u ludzi tak srednio.. Przeciez sukni w ciemno sie nie kupuje trzeba zmierzyc. W salonach z tego co sie dowiadywałam na szewskiej sprzedaja uzywki ok. 1300zł inne salony wypozyczaja. W końcu olałam temat nie mam czasu :)

Do góry