reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
witam.
melduje ze zyjemy.
Olek chory, ja przeziebiona i K. tez chory:/

u olka lekarz stwierdzil zapalenie ucha i dostalismy amoksycyline, ale on sie nawet za uszy nie lapie, ma kaszel i katar wiec watpie zeby mial zapalenie ucha:/

mamy juz lapka, ale za to nie mmamy internetu, bo musimy sie podlaczac pod kabel wspollokatora, powiedzial ze jak chcemy nmiec neta to mamy doplacic, wiec powiedzielismy mu ze go poje*alo chyba (bo za tpo co placimy tu, gdzie indziej mamy wszystko) wiec stwierdzilismy ze naprawde trzeba sie jak najszybciej wyprowadzic, ale teraz rozgladamy sie juz za mieszkankiem...

i slemy zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow i mam:D

Dziewczyny mam do Was pytanie jak byscie mialy mozliwosc otwarcia działalności -sklepu z czym byście otworzyły? czego Wam brakuje na rynku ?
jestem po wychowawczym i chce sie starac o dotacje z uni na otwarcie działalności mozna dostac do 40 tys. chcialam kwiaciarnie skonczylam nawet kurs ale kiepsko za duzo juz tego.
piszcie swoje pomysly!!
dzieki

Jakby co to i ja chętna do biznesu :-D
aaa np taki outlet z odzieżą dziecięcą? bo lumpów jest sporo....
w Dzień Dobry TVN w cyklu 'kobiecy biznes' podobał mi się interes jak babki otworzyły taką kafejkę dla ciężarnych, młodych matek...laski mogły sobie przyjść, wypić kawę, pogadać, było miejsce do zabaw dla dzieci i sklepik z pomysłowymi artykułami dla dzieci :)
W naszej okolicy brak takiego miejsca, a do przytulnego miejsca kobitki by z przyjemnością przyszły zamiast kręcić się w kółko z wózkami.

Byśmy miały w końcu gdzie się spotykać :-D

Kasia miło Cię poczytać :) Modlę się, żebyście w końcu znaleźli dobre lokum! buziaki dla Olka i zdrówka :-( Biega już?

Uważam że komis dzieciecy tez miałby wziecie. Z tego co sie orientuje w toruniu jest jeden na rubinkowie 2 koło bobasa. Są wózki, zabawki, ubrania wszystko strasznie drogie ale w super stanie trzeba przyznac.

koło mnie był jeden i splajtował...też chodzę czasami na rubinkowo - można coś fajnego znaleźć

KOMIS już temat obczajałam i szkoda zachodu niestety zarobek znikomy więc trzeba mieć super lokalizację i duży przemiał albo się przeżyje pierwsze 3 lata i się przetrwa nabierze renomy albo się zdechnie, niestety, więc odpuściłam

mamamateusza - jakbym znała pomysł na biznes to już dawno bym sama otworzyła już też dumam nad tym co by tu stworzyć i nic wszytko jest a ten rok nie jest zbyt dogodny żeby startować

witajcie!!
ja wlasnie chciałam w stylu sklepik z odzieza dla dzieci i tez wlasnie komis zrobic. ale nei wiem czy to przejdzie przez komisje. ale ebde probowala a co do komisow to jeden byl na duzych garbarach ale chyba juz go nie ma wlasnie na rubinkowie jestem tam dosc czesto bo jak jestem u tesciow to ide tam i jeden kolo bumaru widzialam osatnio.

reklama
Do góry