reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Hej dziewczyny :) a na czym w tym biznesie zarabiac? Na kawie i soczkach? Czy bawialnia bedzie płatna?
Poza tym z tego co kiedys tu czytałam to jest kilka takich miejsc w toruniu gdzie można pojsc z dzieciakiem łosiowisko, www.chata-skrzata.pl aqua park na hallera :)

właśnie kochana w gastronomi jest super przebitka na kawach i herbatach - poza tym ciacho i coś dla dzidzia do zjedzenia mógłby być płatny ale nie za wiele żeby nie przestraszyć - chociaż jak będzie płatny to zrobi się poprstu plac zabaw z kawiarenką a nie kawiarnia dla mam ;/
oj ciężko

fajne te kawiarenko-bawigraje. musze usiasc i dobrze poczytac o nich
. ale dzis mi tak glowa peka że juz nie widze dobrze na oczy.
a za chwile na kontrole z Matim.

reklama
Witajcie Torunianku!
Ja mam dzisiaj kiepściutki dzień pt. "Nie chce mi się". Jakoś zwaliłam się z łóżka. Mały mi w tym dopomógł wieć jestem dziewczynki! Właśnie przed chwilką wpadł kurier z kareta dla mego królewicza. Jak się śpioch obudzi to zrobię jemu przymiarkę do wózeczka.
luuuzna, mama Mateuszka - pomysły super. Luuuzna a jak tam wyniki badania respondentów?
Ja też słyszałam,że w salach zabaw rodzice mogą kawki się napić, ale szczegółów nie znam, bo nigdy tam nie byłam!
Dziewczyny jak macie ochotę to piszcie gg 5155020

Ostatnia edycja:
Do góry