reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
luuuzna a w ktorym ty miejscu mieszkasz?

ale konkretniej? koło galerii naprzeciwko przedszkola bim bam bino ;-)

Wiem jak takie malutkie ciuszki kuszą ja do tej pory jeszcze w sklepach się oglądam i nie zamierzam mieć trzeciego o nie!!!

:-D:-D:-D
Przecież oglądałyśmy :p

Ja w ciąży przybrałam jakieś 12 kg. Po kilku miesiącach od porodu przybrałam tak na wadze,że obecnie waże tyle co w 9 mieciacu ciazy.:-(
Nie objadam się, a przy tym cały czas się ruszam. Myśle że mam chyba jakies zaburzenia hormonalne. Kolezanka po ciazy miala poporodowe zapalene tarczycy. Hmmm...
mamusiu Mateuszka - komplecik super
WITAJ W KLUBIE MAŁYCH KOBITEK - ja mam 155 cm wzrostu:-D

ja też do dużych nie należę - 165 cm

Laski w tesco jest fajna promocja na bobofruty - wychodzi 2zł za butelkę (4-pak 7.99 zł kosztuje ;-) Dziś byłam przypadkiem tam na zakupach...

Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki chcące dzieciaczków jeszcze :-)
Ja w ciąży nie szalałam za bardzo z ciuchami...nie wiem czemu...Jak poród się zbliżał, to zaczęłam szykować wyprawkę, ale i tak większość ciuszków kupiłam po porodzie - chodziłam na spacery i buszowałam ;-)
Mikka ma rację - w razie tfu tfu nieszczęścia pozbyłabym się na pewno wszystkiego, co kojarzyłoby mi się z dzieckiem. Ale wiem, że kobiety to mają kręćka na punkcie kupowania a ostatnio wolę kupować dla Alana rzeczy a sama mam kilka na krzyż :-D

luuuzna - ja również skupiam się w sklepie tylko na dziecięcym dziale, a kobitkowy pomijam! Ach... te szalone mamuśki!!!

Ostatnia edycja:
Przeniosłam jednego posta do ogłoszeń... pewnie nie nauczą się 'spamerzy', że mamy wątek ogłoszeniowy ;-)

Ostatnia edycja:
luuuzna ja tak się zachłysnęłam tymi zakupami, że nie kontrolowałam co mam a co potrzebuje. Kupowałam na umór.. Miałam bardzo dużo nie potrzebnych rzeczy. Pamietam jak spakowałam sie do szpitala.. masa nie potrzebnych rzeczy smoczki, szczotka do włosków, obcinacz do paznokci, kosmetyki oliwki pudry, czapeczki,spiworek, rozek, przewijaki turystyczne, kocyki, mnostwo pierdół,
teraz mam już dowsiadczenie i wiem co sie oplaca kupic.
Żałuje tylko ze nikt mi nie doradził co jakie kupić.

Dziewczyny mam do Was pytanie jak byscie mialy mozliwosc otwarcia działalności -sklepu z czym byście otworzyły? czego Wam brakuje na rynku ?
jestem po wychowawczym i chce sie starac o dotacje z uni na otwarcie działalności mozna dostac do 40 tys. chcialam kwiaciarnie skonczylam nawet kurs ale kiepsko za duzo juz tego.
piszcie swoje pomysly!!
dzieki

a wogóle to chciałam zapytać czy w trakcie wychowawczego można robić kursy podnoszące kwalifikacje - i gdzie się o nie starać?

reklama
Do góry