reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

No ja na spacerki sie nie pisze, bo nie mam podwójnego wózka, no chyba że po południu ale na razie popołudniu jest ciemno, więc co za przyjemność spacerowac po nocy. Piotrek teraz ma katar i boje sie, że zarazi Alę, ale na razie jest ok, tylko mnie dzisiaj w nocy złapała trzęsiawka i zimno mi było. Cycki nie spuchniete wiec nie wiem od czego a temp. 38,5.

reklama
Luuuzna dawaj na moderatora :tak:wiem gdzie mieszkasz więc jak źle będziesz sprawować swoją funkcję to Cię znajdę :-D:-D:-D

Mikka oj ja też bym piwko wypiła:tak::tak::tak:

Kasiuch jak szybko nie pojawisz się w Polsce to my pojawimy się u Ciebie ;-) fajnie jakbyś na święta przyjechała:tak:

Zielona- uuuu byle to nie była grypa :sorry2:

mikka - no Tomek tak śmiga po chłupie że nie mam za wiele czasu na dłuższe wypowiedzi ale staram się być na bieżąco i jakoś już mi się z wami wiosenne spacerki marzą :)

zielona - a masz czerwony placek na skórze na piersiach, jak karmisz możesz temp zbić paracetamolem możesz wziąć nawet 2 tab.

Mikka oooj to się wybierzemy kiedyś na piwo, jak skończysz karmić :-) Alan ryczał w niebogłosy w przychodni, tylko igłę zobaczył. I dziś rozdrażniony chodził wr
Zielona zdrówka...weź paracetamol jak Ania pisze :p
Malinka straszysz mnie swoją bandą?:-D Obiecuję się Was słuchać :-D

Mikka oooj to się wybierzemy kiedyś na piwo, jak skończysz karmić :-) Alan ryczał w niebogłosy w przychodni, tylko igłę zobaczył. I dziś rozdrażniony chodził wr
Zielona zdrówka...weź paracetamol jak Ania pisze :p
Malinka straszysz mnie swoją bandą?:-D Obiecuję się Was słuchać :-D

a straszę he he he:-D:-D:-D:-D:-D a pomysł ze wspólnym piwkiem fantastyczny, jak się zrobi cieplej to koniecznie mamuśki musimy się gdzieś razem wybrać :tak::tak::tak::tak:

i błagam Luuuzna jak najszybciej zrób porządek z tym bałaganem bo nerw mnie bierze :cool2::-p:-D

zielona- Twoja córeczka ma na imię Alicja ??? Jeśli tak to ukradłaś mi imię :-p powiedziałam sobie, że jak będę miała kiedyś córę to będzie Alicja :happy2:

Ostatnia edycja:
Dobra zrobię, ale inne dziewczyny też muszą się wypowiedzieć czy mnie chcą na moderatorkę tutaj :p

nooo kiedyś się wybierzemy jak się ociepli na babskie pogawędki bez dzieciaków ;-)

A ja chciałam córkę Laurę :p Nie wiem czemu Laura :-D

Bo Cię postraszę moją bandą :-D

Mikka
i zdrówka dla chorowitki małej :-(

Na piwko to i ja się piszę, jak skończę karmić..:)
Widzę, że tu podział kawalerów się odbywa fiu fiu fiu :):):)
Mikka - nie zapominaj o mojej Nelci ona też z tego samego rocznika! Kto wie może gdzieś się kiedyś spotkają :) Zdrówka dla Natalci, pewnie jak nie pójdzie na bal to mocno to przeżyje..
Zielona - chyba jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować córeczki!!!! Niech się zdrowo chowa i wiele szczęścia w Wasze życie wnosi.
Batonik - nie ograniczaj się tak bardzo, jak się pomyśli to może w sumie sporo rzeczy jeść. ja od prawie 6 miesięcy jestem na restrykcyjnej diecie eliminacyjnej i już się nieco oswoiłam z tym co możną czego nie i nie trzeba się do marchewki i kurczaka ograniczać jak to Luuuzna napisała :)
Ja też chcę już na wiosenny spacerek! tylko, że mi to będzie się trudniej teraz wyrwać, póki co mam wolne w pracy piątki - jeśli by tak zostało do wiosny to super :)
A po powrocie do pracy to ledwie ogarniam dom i wszystkie obowiązki.

edit:
luuuzna - też mi się imię Laura podoba, nawet braliśmy pod uwagę by Nelcia na drugie miała Laura ale połączenie Kornelia Laura troszkę trudne nam się wydawało. Co do moderatora to ja jestem za, jesli tylko masz chęć i czas zajmować się tym wątkiem :)

Ostatnia edycja:
dobra zrobię, ale inne dziewczyny też muszą się wypowiedzieć czy mnie chcą na moderatorkę tutaj :p
bo cię postraszę moją bandą :-d

no laseczki głosować to szybciej będzie porządek :-D:-D:-D:-D

he he he to się postraszmy nawzajem :-p:-D obiecuję Cię słuchać :tak::tak::tak::ninja2::rolleyes2:

edit-

Lencja ja od czasu powrotu do pracy też na nic nie mam czasu ale mam wrażenie, że robię dużo więcej niż jak siedziałam w domu, wcześniej wydawało mi się, ze mam tyle czasu.... a teraz tylko chwilka wolnego to już się biorę za sprzątanie itd...

Ostatnia edycja:
Lencja spoko...pójdziemy na piwko pójdziemy :-) A Laura się T nie podobała, bo mu się z liściem laurowym kojarzy :-D

Malina coś taka niecierpliwa :-D taa będziesz słuchać jasne :p :-D:-D

reklama
Ojejku Lencja zapomniałam o Kornelci z naszego rocznika i Indze od Moniki373. Więc jest pół na pół. :-))))))

Oj piwko piwko piwko mniam mniam i jestem za wspólnym wypadem no ale dopiero na wiosnę:-((

Luuuzna oczywiście jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rechot Tomek już chodzi!!!

Zielona ładne imię Ala.
Powiem Wam szczerze, że teraz to żałuję i Natalki( bo jest ich mnóstwo) i Damiana ( chyba wolałabym Marcelka) no ale teraz to sobie mogę.

Malinka masz rację ja teraz siedzę w domu i na nic nie mam czasu ( albo poprostu mam takie tępo). Jak pójdę do pracy dopiero włączą mi się trybiki.

Do góry