reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Mam nadzieje ze w koncu sie troche ociepli i bedzie mozna ruszyc z wozeczkiem na spacerki
Hej Babolki ;-)
... mało, mało nas na tym wątku... ja zazwyczaj siedzę w krzakach i podczytuję ;-) ... poza tym choć moja mała jest złota tzn. je i śpi, to jakoś nie mam na nic czasu ...
dziś też miałam się wybrać na spacer ale Kluska przysnęła do 14 i zanim ją nakarmiłam to było już za późno na spacer bo szaro buro i ponuro koło 15, poza tym nie wiem jak wam ale mi dziś łeb pęka :-( rano byłyśmy na ważeniu w poradni i nie uwierzycie :-) Blanka waży już 3402g przez 10 dni przybrała 550g waga po wyjściu ze szpitala 2690g ;-):-)
Pozdrawiam
... mało, mało nas na tym wątku... ja zazwyczaj siedzę w krzakach i podczytuję ;-) ... poza tym choć moja mała jest złota tzn. je i śpi, to jakoś nie mam na nic czasu ...
dziś też miałam się wybrać na spacer ale Kluska przysnęła do 14 i zanim ją nakarmiłam to było już za późno na spacer bo szaro buro i ponuro koło 15, poza tym nie wiem jak wam ale mi dziś łeb pęka :-( rano byłyśmy na ważeniu w poradni i nie uwierzycie :-) Blanka waży już 3402g przez 10 dni przybrała 550g waga po wyjściu ze szpitala 2690g ;-):-)
Pozdrawiam
ale mnie tu dawno nie bylo,wybaczcie ze nie wchodze tak czesto ale nie mam jeszxcze swojego kompa a z kogos to nie to samo. nie wiem kiedy sobie w koncu lapka kupie, bo troche sie u nas pokomplikowalo, ale obiecuje poprawe.
i pozdrawiam z uk:*********
Batonik- SPOZNIONE ALE SZVZERE GRATULACJE!!! cudna dziecinka!
i pozdrawiam z uk:*********
Batonik- SPOZNIONE ALE SZVZERE GRATULACJE!!! cudna dziecinka!
bobomama- prosze nie pisz o spacerkach bo i tak na zadnym jeszcze nie bylas......i watpie ze bedziesz, ot takie moje zdanieMam nadzieje ze w koncu sie troche ociepli i bedzie mozna ruszyc z wozeczkiem na spacerki
p.s. ZIELONA- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Kasiuch to ze nie bylam z wami nie znaczy ze sama nie chodze
luuuzna
Mama Alanka
Ja byłam dziś na dłuższym spacerze i rewelacja :-)
Pogoda świetna była rano ))
Ale i tak pewnie umówimy się na wiosnę :-) U mnie w parku postawili plac zabaw huraaaa
Batonik nie chowaj się po krzakach i pisz Mam nadzieję, że przyjdziesz kiedyś na babyboomowy spacer?:-) I czym Ty karmisz Blankę? Nie no lepiej jak ładnie przybiera Gorzej w drugą stronę ;-)
Kasia tęskno mi za Wami :-( Macie jakieś plany co do 1 zjazdu do PL? Może na Wielkanoc? I co się dzieje? Jakieś poważne problemy?
Przepraszam, że robię śmietnik...założyć wątek ogłoszenia? po co adminka można samemu
Ale i tak pewnie umówimy się na wiosnę :-) U mnie w parku postawili plac zabaw huraaaa
Batonik nie chowaj się po krzakach i pisz Mam nadzieję, że przyjdziesz kiedyś na babyboomowy spacer?:-) I czym Ty karmisz Blankę? Nie no lepiej jak ładnie przybiera Gorzej w drugą stronę ;-)
Kasia tęskno mi za Wami :-( Macie jakieś plany co do 1 zjazdu do PL? Może na Wielkanoc? I co się dzieje? Jakieś poważne problemy?
Przepraszam, że robię śmietnik...założyć wątek ogłoszenia? po co adminka można samemu
Ostatnia edycja:
ooooo dobry pomysł żeby był temat ogłoszenia - a te ogłoszenia to ty wstawiłaś przecież to inny użytkownik ;/ chodzi o szkołę rodzenia i przedszkole nie kumam
a da się przenieść te ogłoszenia co są jako tematy do wątku który stworzysz? ???
nie chodziło mo o masę rowerową bo to juz impreza nam znana dobrze i lubiana a o te wyskoki typu przedszkole lekarz usg3d i inne
a da się przenieść te ogłoszenia co są jako tematy do wątku który stworzysz? ???
nie chodziło mo o masę rowerową bo to juz impreza nam znana dobrze i lubiana a o te wyskoki typu przedszkole lekarz usg3d i inne
yhh... niewazneKasiuch to ze nie bylam z wami nie znaczy ze sama nie chodze
ooo mi za wami tez!!!!!!!!!! no moze wielkanoc ale jeszcze nic nie mowie zeby nie zapeszycJa byłam dziś na dłuższym spacerze i rewelacja :-)
a wiesz rozgladamy sie troche za innym pokojem, blizej centrum bo stad daleko wszedzie jest.
i teraz jest tez kicha z praca w uk, w agencjach nie rejstruja a karol tez szybciej koczy bo nie ma pracy co sie = mniej kasy ale jest ok narazie.czekam na pogde zeby sie z domu ruszyc....
popieramooooo dobry pomysł żeby był temat ogłoszenia - a te ogłoszenia to ty wstawiłaś przecież to inny użytkownik ;/ chodzi o szkołę rodzenia i przedszkole nie kumam
i sie witam na koncu u nas nudyyyyyy, zadnych nowych zebow a dziasla spuchniete juz chyba od miesiaca:/
a olek broi ile wlezie
reklama
J
... oczywiście jeśli zrobi się troszkę cieplej to chętnie wybiorę się na babyboomowy spacer ;-) ... a Blankę karmię cyckiem