reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
Hej Babolki ;-)

... mało, mało nas na tym wątku... ja zazwyczaj siedzę w krzakach i podczytuję ;-) ... poza tym choć moja mała jest złota tzn. je i śpi, to jakoś nie mam na nic czasu :zawstydzona/y: ...

dziś też miałam się wybrać na spacer ale Kluska przysnęła do 14 i zanim ją nakarmiłam to było już za późno na spacer bo szaro buro i ponuro koło 15, poza tym nie wiem jak wam ale mi dziś łeb pęka :-( rano byłyśmy na ważeniu w poradni i nie uwierzycie :-) Blanka waży już 3402g :szok: przez 10 dni przybrała 550g :tak::szok: waga po wyjściu ze szpitala 2690g :tak:;-):-)

Pozdrawiam

ale mnie tu dawno nie bylo,wybaczcie ze nie wchodze tak czesto ale nie mam jeszxcze swojego kompa a z kogos to nie to samo. nie wiem kiedy sobie w koncu lapka kupie, bo troche sie u nas pokomplikowalo, ale obiecuje poprawe.

i pozdrawiam z uk:*********

Batonik- SPOZNIONE ALE SZVZERE GRATULACJE!!! cudna dziecinka!

Ja byłam dziś na dłuższym spacerze i rewelacja :-)
Pogoda świetna była rano :)))

Ale i tak pewnie umówimy się na wiosnę :-) U mnie w parku postawili plac zabaw huraaaa:)

Batonik nie chowaj się po krzakach i pisz :-D Mam nadzieję, że przyjdziesz kiedyś na babyboomowy spacer?:-) I czym Ty karmisz Blankę?:-D Nie no lepiej jak ładnie przybiera :tak: Gorzej w drugą stronę ;-)

Kasia tęskno mi za Wami :-( Macie jakieś plany co do 1 zjazdu do PL? Może na Wielkanoc? I co się dzieje? Jakieś poważne problemy?

Przepraszam, że robię śmietnik...założyć wątek ogłoszenia? po co adminka można samemu

Ostatnia edycja:
ooooo dobry pomysł żeby był temat ogłoszenia :) - a te ogłoszenia to ty wstawiłaś przecież to inny użytkownik ;/ chodzi o szkołę rodzenia i przedszkole nie kumam

a da się przenieść te ogłoszenia co są jako tematy do wątku który stworzysz? ???
nie chodziło mo o masę rowerową bo to juz impreza nam znana dobrze i lubiana a o te wyskoki typu przedszkole lekarz usg3d i inne

Kasiuch to ze nie bylam z wami nie znaczy ze sama nie chodze
yhh... niewazne

Ja byłam dziś na dłuższym spacerze i rewelacja :-)
Pogoda świetna była rano :)))

Ale i tak pewnie umówimy się na wiosnę :-) U mnie w parku postawili plac zabaw huraaaa:)

Batonik nie chowaj się po krzakach i pisz :-D Mam nadzieję, że przyjdziesz kiedyś na babyboomowy spacer?:-) I czym Ty karmisz Blankę?:-D Nie no lepiej jak ładnie przybiera :tak: Gorzej w drugą stronę ;-)

Kasia tęskno mi za Wami :-( Macie jakieś plany co do 1 zjazdu do PL? Może na Wielkanoc? I co się dzieje? Jakieś poważne problemy?

Przepraszam, że robię śmietnik...założyć wątek ogłoszenia? po co adminka można samemu
ooo mi za wami tez!!!!!!!!!! no moze wielkanoc ale jeszcze nic nie mowie zeby nie zapeszyc:p

a wiesz rozgladamy sie troche za innym pokojem, blizej centrum bo stad daleko wszedzie jest.
i teraz jest tez kicha z praca w uk, w agencjach nie rejstruja a karol tez szybciej koczy bo nie ma pracy co sie = mniej kasy ale jest ok narazie.czekam na pogde zeby sie z domu ruszyc....

ooooo dobry pomysł żeby był temat ogłoszenia :) - a te ogłoszenia to ty wstawiłaś przecież to inny użytkownik ;/ chodzi o szkołę rodzenia i przedszkole nie kumam

a da się przenieść te ogłoszenia co są jako tematy do wątku który stworzysz? ???
nie chodziło mo o masę rowerową bo to juz impreza nam znana dobrze i lubiana a o te wyskoki typu przedszkole lekarz usg3d i inne
popieram

i sie witam na koncu u nas nudyyyyyy, zadnych nowych zebow a dziasla spuchniete juz chyba od miesiaca:/
a olek broi ile wlezie:)

reklama
J

... oczywiście jeśli zrobi się troszkę cieplej to chętnie wybiorę się na babyboomowy spacer ;-):tak: ... a Blankę karmię cyckiem :-p

Do góry