reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Jak się mała urodzi to na pewno się zmobilizuję do wyjscia z domu i udania się na forumowy spacerek.Teraz jakos tak nie bardzo się czuję

reklama
Rechot Tomaszek szybko zaczął chodzić. A jeśli chodzi o ten hip- hop to nabrałam ochoty, a gdzie chodzisz?? ile płacisz za zajęcia?? piątek by mi pasował.

A co do imion mam widzę podobny gust z rechotkiem i lencją bo u nas miała byc agatka i do 8 msc ciazy mówiliśmy do brzucha Agatka. Tylko nikomu w rodzinie sie nie podobała i nam ją obrzydzili. A jak sie dowiedzieliśmy,że bedzie chłopak w drugiej ciąży miał być Filip. Ale jakaś moda na tego Filipa przyszła i sie rozmyśleliśmy bo nie chciałam aby ja jednej piaskownicy bawiło sie 2-3 Filipków jak Natalek:-)

Lencja ja do pracy wracam w marcu:-( zaraz szybko zleci.
Mój Bartosz miał 10 miesięcy ale Mikołaj to 2 dni przed roczkiem się puścił.

Luuzna i Malinka moja mała ma na imie ALICJA LAURA heheh, ale zbieg okoliczności. Ja chciałam Laure ale mojej mamie nie za bradzo się podobalo, bo nie ma za wiele zdrobnień no i zdecydowaliśmy sie na Alicje Laure to i Piotrusiowi bedzie łatwiej wymawiac bo tak to pewnie byłaby "Lala" zamiast Laury :-D

luuuzna i mikka - zajecia w piątek o 20 na terenie mentoru na szosie chełmińskiej tam gdzie jest to nowe lodowisko i korty przed lidlem kawałek i przed torami koszt 50zł za serię 5x zajęcia kojarzycie gdzie - może się jakoś umówimy jak zechcecie :D

Zielona ale fajnie :-D Z Maliną całujemy małą :-)

Ania JA JA SIĘ PISZE :-) Tylko oświeć mnie co robicie konkreto na tych zajęciach i eee jak się na nie ubrać? Co wziąć ze sobą? Ja nigdy nie chodziłam na takie zajęcia :no:

luuzna wziąć swoje 4 liter, dobry humor w kieszenie i strój sportowy :D rozgrzewka trenerka potem pokazuje kroki i je powtarzamy :D wszystko na luzie

luuzna wziąć swoje 4 liter, dobry humor w kieszenie i strój sportowy :D rozgrzewka trenerka potem pokazuje kroki i je powtarzamy :D wszystko na luzie

ok to ja jutro będę na 100% :-) Muszę sobie jakieś adidaski kupić :-D Bo nie posiadam :-D
Dobry humor biorę zawsze :-D Więc żaden problem :)

Dojadę busem pewnie. Ty pewnie samochodem ? A byłby problem mnie zabrać?

I DZIEWCZYNY MOGĘ NAPISAĆ DO BESTYJI W SPRAWIE MODERATORKI?

no ja jadę od strony gagarina wiec byłoby mi cieżko tam po ciebie zajechać chyba będę po drodze zgarniać kumpelę a nie wiem czy bede miałą autko od A ;/

pisz

reklama
No trudno...mam nadzieje ze Was znajdę bo tylko o to się martwię :-D

Mam numer do Mikki zaraz Ci na priv wyślę

No i napiszę do Bestyji

Do góry