reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

A mi dziś T oferował piwo, ale coś mnie brzuch przed okresem boli ;/

i nie żałuj imion :-D Wszystkie są piękne nawet jak będzie ich mnóstwo :) Ja tak wpadłam na Alana i się okazało, że na topie jest :-D Nie raz słyszałam w sklepie 'Alan choooodź' itp. A myślałam, że będę oryginalna :p Mogłam Aaron go nazwać :-D

reklama
mikka - wiosna już tuż tuż :) tylko wiosną to pewnie będę mogła sobie wciąż tylko na karmi pozwolić... Ale co się odwlecze.... :) Z tymi imionami to tak już jest. U nas przez długi czas była mowa, że będzie chłopiec i miał być Filipek, ja tam chciałam dziewczynkę i jestem bardzo zadowolona i z tego, że ja mam i z imienia, a gdyby urodził się chłopiec i dalibyśmy mu Filip to pewnie też bym żałowała teraz bo jakoś dużo ich wszędzie jest...
A kiedy do pracy wracasz?
Luuuzna - heheh ale skojarzenie :p
malinka - z tym czasem to tak już jest, ale rzeczywiście jest tak, że im więcej mam obowiązków tym lepiej się organizuje..

Lencja coś o tym wiem, bo niby mam dużo czasu, ale...wolałabym mieć go mniej, to bym się lepiej organizowała ze wszystkim :tak:

Tomek postawił pierwsze kroki 22 grudnia i w wigilię podreptał do babci to się kobita zryczała jak norka :D

ja jak będę miała córkę to będzie Agata :D
a ja na piwo to bardzo chętnie :D koniecznie i oczywiście na spacerki

Luuuzna - jestem ZA...a nawet przeciw
...ale ze słuchaniem się może być różnie :p

ja teraz w piątki tańczę treningi są o 20 i jest bosko zachęcam hip-hop to super sprawa żeby się poruszać i zmęczyć ekipa jest +30 jak coś zachęcam i zapraszam im nas więcej tym weselej :D kobitki są spoko można się tak rozerwać i naśmiać że szok :D

a z tym wolnym czasem to święta racja im wiecej czasu tym go się gorzej gospodaruje

ooj akcent robi swoje...czasami się zastanawiałam co do mnie mówią :-D a może gdzieś na polaka trafisz u lekarza? jak w Londyńczykach :p

Kasia co Ty odliczasz w suwaczku?
nie tu jest duuuuuzo hindusow, pl lekarze jak juz to wlasnie wlondynie,a w suwaczku to co odliczalam do wylotu do uk, a jakos nie chce mi sie tego usuwac:p

Luuuzna dawaj na moderatora :tak:wiem gdzie mieszkasz więc jak źle będziesz sprawować swoją funkcję to Cię znajdę :-D:-D:-D

Mikka oj ja też bym piwko wypiła:tak::tak::tak:

Kasiuch jak szybko nie pojawisz się w Polsce to my pojawimy się u Ciebie ;-) fajnie jakbyś na święta przyjechała:tak:

Zielona- uuuu byle to nie była grypa :sorry2:
spoko wszystkie reazem??? zapraszam:)

a straszę he he he:-D:-D:-D:-D:-D a pomysł ze wspólnym piwkiem fantastyczny, jak się zrobi cieplej to koniecznie mamuśki musimy się gdzieś razem wybrać :tak::tak::tak::tak:

i błagam Luuuzna jak najszybciej zrób porządek z tym bałaganem bo nerw mnie bierze :cool2::-p:-D

zielona- Twoja córeczka ma na imię Alicja ??? Jeśli tak to ukradłaś mi imię :-p powiedziałam sobie, że jak będę miała kiedyś córę to będzie Alicja :happy2:
ejjjjjjj ja tez chce z wami na pifkooooo!!!!!!!!wypijcie za mnie chociaz:SD

Tomek postawił pierwsze kroki 22 grudnia i w wigilię podreptał do babci to się kobita zryczała jak norka :D

ja jak będę miała córkę to będzie Agata :D
a ja na piwo to bardzo chętnie :D koniecznie i oczywiście na spacerki

Luuuzna - jestem ZA...a nawet przeciw
...ale ze słuchaniem się może być różnie :p

ja teraz w piątki tańczę treningi są o 20 i jest bosko zachęcam hip-hop to super sprawa żeby się poruszać i zmęczyć ekipa jest +30 jak coś zachęcam i zapraszam im nas więcej tym weselej :D kobitki są spoko można się tak rozerwać i naśmiać że szok :D

a z tym wolnym czasem to święta racja im wiecej czasu tym go się gorzej gospodaruje
no no no anka super jest wyjsc i sie wyzyc, ja na ten basen chodze i sie wyzyje i pocwicze plecy i jest tez na czym oko zawiesic:D:D

witam sie wlasnie zmeczona po basenie, w pt idziemy obejd=rzec pokoj, jutro do przychodni zapytac jak ze szczepionka i w pt jeszcze lejdis najt u kolezanki wspollokatorki:D

dobranoc!

edit- anka!!!!!!!!! ja dopiero zauwazylam ze tomek ma juz 11 miesiecy!!!!!!!!!!!! <szok>!!!!!

Kasia obyście szybko ten pokój wynajęli :)
Ania a grupa +30 to rozumię że o wiek chodzi? Bo ja bym chciała baaardzo chodzić na takie zajęcia :tak:
Gratulację dla Tomka :-) To siebie chłopaki pobiegają teraz na spacerkach :) No Damianek i dziewczynki trochę poczekają ;-) Ale raz dwa i oni będą śmigać :-)

reklama
Rechot Tomaszek szybko zaczął chodzić. A jeśli chodzi o ten hip- hop to nabrałam ochoty, a gdzie chodzisz?? ile płacisz za zajęcia?? piątek by mi pasował.

A co do imion mam widzę podobny gust z rechotkiem i lencją bo u nas miała byc agatka i do 8 msc ciazy mówiliśmy do brzucha Agatka. Tylko nikomu w rodzinie sie nie podobała i nam ją obrzydzili. A jak sie dowiedzieliśmy,że bedzie chłopak w drugiej ciąży miał być Filip. Ale jakaś moda na tego Filipa przyszła i sie rozmyśleliśmy bo nie chciałam aby ja jednej piaskownicy bawiło sie 2-3 Filipków jak Natalek:-)

Lencja ja do pracy wracam w marcu:-( zaraz szybko zleci.

Do góry