reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Eh Kasia a my tu śnieg po pachy mamy :)))

Ania i jak lepiej Tomkowi? I miałam Cię już daaaaawno zapytać - kim jest Milusia???
Ooo Bobomama....jak żyjesz?

Gdzie jest Paulina?:-(

o Kasia widzę, że szalejesz :-))
U nas jest mróz, a ja dzisiaj idę na Jasełka do córci. Też bym poszalała po sklepach ale już kasy net:-( wydałam na prezenty. Muszę poczekać teraz na wypłatę.

Witam!Chyba znowu mnie nie było dawno.
U nas spoko.Mała rośnie,waży 6,3 kg,głowa jej już b.urosła i wierzyć mi się nie chce że jeszcze nie dawno była taka mała.Ćwiczy stale podnoszenie tzn chciałaby już wreszcie sama siedzieć.Wczoraj stanęłam z nią przy lustrze i strasznie się denerwowała.
Dostałam dla niej znowu trochę ubranek dziewczęcych po kuzyneczce,wszystkie uprane już i schowane.
Mama odebrała w poniedz.leki z apteki DOZ-zadowolona jestem,fajną maść udało mi się tam znaleźć.

No ja juz prawie na finiszu i oby do 1 stycznia :) Wy sie znacie po imieniu, na sapecerki razem chodzicie wiec nie wiem co i komu odpisywać. Z domku sie nie ruszam, bo ciężko mi już, tylko szkoda mi Piterka bo nudzi sie w domu. Pozdrawiam

reklama
Do góry