reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
Eh Kasia a my tu śnieg po pachy mamy :)))

Ania i jak lepiej Tomkowi? I miałam Cię już daaaaawno zapytać - kim jest Milusia???
Ooo Bobomama....jak żyjesz?

Gdzie jest Paulina?:-(

o Kasia widzę, że szalejesz :-))
U nas jest mróz, a ja dzisiaj idę na Jasełka do córci. Też bym poszalała po sklepach ale już kasy net:-( wydałam na prezenty. Muszę poczekać teraz na wypłatę.

Witam!Chyba znowu mnie nie było dawno.
U nas spoko.Mała rośnie,waży 6,3 kg,głowa jej już b.urosła i wierzyć mi się nie chce że jeszcze nie dawno była taka mała.Ćwiczy stale podnoszenie tzn chciałaby już wreszcie sama siedzieć.Wczoraj stanęłam z nią przy lustrze i strasznie się denerwowała.
Dostałam dla niej znowu trochę ubranek dziewczęcych po kuzyneczce,wszystkie uprane już i schowane.
Mama odebrała w poniedz.leki z apteki DOZ-zadowolona jestem,fajną maść udało mi się tam znaleźć.

No ja juz prawie na finiszu i oby do 1 stycznia :) Wy sie znacie po imieniu, na sapecerki razem chodzicie wiec nie wiem co i komu odpisywać. Z domku sie nie ruszam, bo ciężko mi już, tylko szkoda mi Piterka bo nudzi sie w domu. Pozdrawiam

reklama
Do góry