reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Kasia tak trzymać :-)
Chociaż jak oglądałam fotki w roczek Alusia, to mi się smutno zrobiło, że Olka nie widuję :-(

Ania jak Tomek? Matko zawsze coś...\

Ja mam jeden prezent kupiony tylko ;-) Ale już planujemy prezenty.
Mikka to gdzie się widzimy? Znów w CSW? Laski powiedzcie te spotkania są co tydzień?

reklama
wirusowe zapalenie gardła + jelitówka razem w pakiecie przywieziona ze szpitala w bydgoszczy nic tylko se w łeb palnąć ;/
ania wspolczuje! wracac mi tu szybko do zdrowia! ucaluj tomusia ode mnie:*:(

kasiuch - :* cieszę się że wszytko się jakoś zaczyna układać ;) oby tak dalej sciskam i przesyłam buziuny dla Olcia najwieksze i najsłodsze :*
dziekowac:*
Kasia tak trzymać :-)
Chociaż jak oglądałam fotki w roczek Alusia, to mi się smutno zrobiło, że Olka nie widuję :-(

Ania jak Tomek? Matko zawsze coś...\

Ja mam jeden prezent kupiony tylko ;-) Ale już planujemy prezenty.
Mikka to gdzie się widzimy? Znów w CSW? Laski powiedzcie te spotkania są co tydzień?
no my tez za wami tesknimy:( a jak ja przezywalam ze alan juz roczek konczy! szkoda ze nie mozemy byc z wami ale jak przylecimy do pl to musimy sie spotkac!

Dziewczyny jak mamy się jeszcze spotkać na świeżym powietrzu to polecam poniedziałek, wtorek bo od środy mrozy powracają. A co CSW ja nigdy tam jeszcze nie byłam.

Dziewczyny, a ja dzisiaj załatwiłam samochód miałam mały wypadek ale jesteśmy z Natalką całe i zdrowe.. to najważniejsze.

sie witam

mikka- dobrze ze nic sie wam nie stalo

au nas ladna pogoda jak narazie, sniego nie ma ( z czego sie ciesze:)) slonce swieci czasem , przedwczoraj bylo u nas 10 st na plusie:)

a olek nauczyl sie podnosic z ziemi tj. wstawac, i chyba ida mu dwie trojki gorne naraz:(((((((((((

Luuzna no właśnie kiepska pogoda, pada śnieg i tak dzisiaj muszę wyjść parę spraw załatwić, a niedługo mrozy zapowiadają :-((
może jutro jakby było jeszcze ok to sie spotkamy co Ty na to????

Kasia, a u nas pada śnieg, pada śnieg jest ładnie tyko trzeba jakieś płozy założyć na koła :-) ja po spacerze mam spodnie do kolan mokre.

reklama
Do góry