reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Dzięki dziewczyny za pamięć :)
Impreza się udała :D
Ania zdrówka dla Tomeczka :-( Biedaczek złapać coś w szpitalu ;/

Mikka jak tam gluten u Damianka?

Ociepliło się nie? Dziś na spacerze nawet przyjemnie było ;-)

Lencja co tam u Kornelci??? zdrowa już, a z tą ospą?? może się nie zarazi. Karmisz jeszcze???????

Luuuzna a ja glutenu nie podaję.... uczulony w 10 msc mam wprowadzić ponownie.

Dziewczyny jak tam przygotowania do świąt ja dzień w dzień siedzę na allegro. Szukam, obserwuje, licytuje. W tym roku mam 12 prezentow dla dzieci do kupienia. Czekam na jakieś wyprzedaże w marketach ale na razie cicho nic nie chcą obniżać:-(( Ceny na allegro z każdym wystawieniem przedmiotu droższe. Obserwowałam strój Aniołka dla Natalki i wiecie podrożał o 10 zł w ciągu tygodnia. No ale jak wcześniej nie kupiłam to musiałam teraz więcej zapłacić.
Co roku mam taką akcję z prezentami, a najgorsze jest to, że strasznie się przejmuje czy to się będzie podobało, czy nie itd. Dzieci mam w różnym przedziale wiekowym.
A jak tam u Was z prezentami??? kupione??

Mikka - Dziękuję za zainteresowanie Kornelką, dziś byłyśmy na wizycie kontrolnej, na oskrzelach już nic nie ma, kataru i kaszlu eszcze troche zostało, za tydzień kolejna wizyta. Za to przez kolejne 3 miesiące mamy robić inhalacje z lekami aby w razie czego nie doszło znowu bo obturacji oskrzeli. No i mam też dla niej skierowanie do alergologa, muszę się zorientować co i gdzie i gdzieś ją zapisać, pewnie terminy i tak będą kosmicznie dalekie....
Karmię jeszcze piersią ale lekarz powiedział, że to nie jest gwarancja, że nie zachoruje.. Powiedział też, że okres "wylęgania się" choroby może nawet do 6 tygodni trwać! Więc pozostaje nam tylko czekać

Co do prezentów to dla dzieci już mam wszystkie kupione (a wyszło ich w tym roku 7!) zrobiłam zakupy prezentowe w smykolandzie korzystając, że do końca listopada była 10% zniżka. Za to zostały mi jeszcze prezenty dla dorosłej części rodziny.. Zwykle na sporo przed świętami miałam jakieś pomysły a w tym roku po prostu nie mam żadnych i to dopiero jest problem!
A ja w przyszły czwartek wracam do pracy!!:(((((((((((((((((((((((((((

witajcie dziewczyny, nie zagladam z powodu barku czasu, nadrobie was pozniej,

widze tematy switaeczne:)

u nas powoli powoli powoli do przodu, dobrze ze sama nie bede musiala wszystkiego gotowac tylko z wspolokatorka:) no i zakupy tez na pol robimy.
cdo swiat jeszcze to kupilismy Olkowi stroj sw mikolaja za 1funta.
mam nadziejeze niebawem kupimy sobie lapka to bede czesciej zagladac:)
i zycze oczywiscie zdrowka wszystkim dzieciaczkom!

mikka - może nam się w przyszłym tygodniu uda na spacerek wybrać, wszystko od pogody zależy. W tym tygodniu to my jeszcze nie wychodzimy, chcę by do końca się wykurowała.
kasiuch - fajnie,że się tak powoli organizujecie i odnajdujecie. Super, że masz z kim na spółkę przygotować święta, zawsze to trochę łatwiej i raźniej.

reklama
kasiuch - :* cieszę się że wszytko się jakoś zaczyna układać ;) oby tak dalej sciskam i przesyłam buziuny dla Olcia najwieksze i najsłodsze :*

Do góry