reklama
a co tu taka posucha:-((
Dziewczyny nie wychodzę z domu już tydzień czasu :-(( i zaraz dostane fioła...buuuu. Chyba ten koszmar jeszcze będzie trwał do środy jak już Natalka wyzdrowieje wyjdę wreszcie na wolność i długiii spacer. Dobrze, ze mam balkon chociaż Damianek się wywietrzy :-).
Trzeba korzystać z pogody bo w następnym tygodniu mają być mrozy i padać śnieg.
Dziewczyny nie wychodzę z domu już tydzień czasu :-(( i zaraz dostane fioła...buuuu. Chyba ten koszmar jeszcze będzie trwał do środy jak już Natalka wyzdrowieje wyjdę wreszcie na wolność i długiii spacer. Dobrze, ze mam balkon chociaż Damianek się wywietrzy :-).
Trzeba korzystać z pogody bo w następnym tygodniu mają być mrozy i padać śnieg.
HEJ DZIEWCZYNY.
jestesmy zyjemy, jak karola nie ma to nie ruszamy sie z domu
mamy super pokoik, wspollokatorzy tez sa ok jak narazie, takze jestem zadowolona, Olek lot zniosl dzielnie wiec jestem z niego dumna, bede wiecej pisac jak juz troche sie tu ogarne ze wszystkim a jak narazie calujemy!!!
aha p.s. polecialam bez bagazu (tylko z podrecznym) bo za pozno dotarlismy na lotnisko) ale jest ok
jestesmy zyjemy, jak karola nie ma to nie ruszamy sie z domu
mamy super pokoik, wspollokatorzy tez sa ok jak narazie, takze jestem zadowolona, Olek lot zniosl dzielnie wiec jestem z niego dumna, bede wiecej pisac jak juz troche sie tu ogarne ze wszystkim a jak narazie calujemy!!!
aha p.s. polecialam bez bagazu (tylko z podrecznym) bo za pozno dotarlismy na lotnisko) ale jest ok
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Kasiuch super ze wszystko w porzadku
Kasia super że jesteśDobrze się tam zaklimatyzujcie
Oluś kochany...spał cały lot czy się obudził? Teraz pewnie nadrabiacie rozłąkę z K :-):-)
Dla Olka mnóstwo buziaków)))
Ps. Jak Twój inglisz?![]()
OLEK ZASNAL W POLOWIE LOTU, JAK LADOWALISMY TO TEZ spal, dlugo by pisac...
moj inglisz ze tak powiem *ujowo,bp narazie mam blokade zey sie odezwac, a poza tym wogole nie ruszam sie z domu sama,
dziekuje aniu, tez mam taka nadziejeMikka - lepszy snieg i mrozy niż ten deszcz od wczoraj ;/ masakra jakas
Kasiur - cieszę się że dotarliście, oby wszystko szło gładko cieszę się że Ka się spisał i jest spoko, oby wszystko szło nadal gładko
reklama