reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Lencja ile dajesz Kornelce tej kaszki z glutenem?? Bo mi pediatra powiedziała, że jedną łyżeczkę ale ciągle się zastanawiam czy łyżeczkę już gotowej czy suchej kaszki i do rozrobienia. Aj ciągle głupie dylematy:-))

reklama
a co tu taka posucha:-((

Dziewczyny nie wychodzę z domu już tydzień czasu :-(( i zaraz dostane fioła...buuuu. Chyba ten koszmar jeszcze będzie trwał do środy jak już Natalka wyzdrowieje wyjdę wreszcie na wolność i długiii spacer. Dobrze, ze mam balkon chociaż Damianek się wywietrzy :-).
Trzeba korzystać z pogody bo w następnym tygodniu mają być mrozy i padać śnieg.

HEJ DZIEWCZYNY.
jestesmy zyjemy, jak karola nie ma to nie ruszamy sie z domu:p

mamy super pokoik, wspollokatorzy tez sa ok jak narazie, takze jestem zadowolona, Olek lot zniosl dzielnie wiec jestem z niego dumna, bede wiecej pisac jak juz troche sie tu ogarne ze wszystkim a jak narazie calujemy!!!

aha p.s. polecialam bez bagazu (tylko z podrecznym) bo za pozno dotarlismy na lotnisko) ale jest ok:)

Kasia super że jesteś :) Dobrze się tam zaklimatyzujcie :D
Oluś kochany...spał cały lot czy się obudził? Teraz pewnie nadrabiacie rozłąkę z K :-):-)

Dla Olka mnóstwo buziaków :))))

Ps. Jak Twój inglisz?:D

Mikka - lepszy snieg i mrozy niż ten deszcz od wczoraj ;/ masakra jakas

Kasiur - cieszę się że dotarliście, oby wszystko szło gładko cieszę się że Ka się spisał i jest spoko, oby wszystko szło nadal gładko

Kasia super że jesteś :) Dobrze się tam zaklimatyzujcie :D
Oluś kochany...spał cały lot czy się obudził? Teraz pewnie nadrabiacie rozłąkę z K :-):-)

Dla Olka mnóstwo buziaków :))))

Ps. Jak Twój inglisz?:D

OLEK ZASNAL W POLOWIE LOTU, JAK LADOWALISMY TO TEZ spal, dlugo by pisac...
moj inglisz ze tak powiem *ujowo,bp narazie mam blokade zey sie odezwac, a poza tym wogole nie ruszam sie z domu sama,
Mikka - lepszy snieg i mrozy niż ten deszcz od wczoraj ;/ masakra jakas

Kasiur - cieszę się że dotarliście, oby wszystko szło gładko cieszę się że Ka się spisał i jest spoko, oby wszystko szło nadal gładko
dziekuje aniu, tez mam taka nadzieje:)

Kasia - dostałaś mojego Eska ??? skund masz dostęp do neta. Opowiadaj co tam. Toć nie siedź jak mops w chałupie zrób rekonesans czy są jakieś fajne ciacha na dzielnicy :p

reklama
Dziewczyny!Kupowałyście w aptece internetowej DOZ?Ja znalazłam ją i ceny mają dużo niższe ale nie wiem czy jak dostarczają do domu to płaci się dodatkowo?bo nic nie pisze

Do góry